Vogue España

Edelleen metsästän niitä kauniita beigen värisiä pitsisiä sortseja… Pitsikuumeeni nousi entisestään kun näin Espanjan Voguen heinäkuun numeron kannen, missä vaalea jumalatar Karolina Kurkova on stailattu kultaan, punaiseen, häivähdykseen turkoosia ja noihin pitsisiin shortseihin…

Muut vastaavat yksilöt kaapistani löytyvätkin. Enää puuttuvat nuo kauniit sortist…

Tätä postausta tehdessäni ihana mammani soitti Skypellä Kiinan matkaltaan ja kertoi löytäneensä noita sortseja paikallisesta Zarasta! Ah! Kiitos äiti! Vihdoin ja viimein saan nuo upeudet kotiutettua!

red blazer: Zara
gold necklace: Westyle.fi
turquoise earrings: Mallary Marks @ Barneys.com
crochet shorts: Zara
white top: Elizabeth and James Crosby satin top @ net-a-porter
wedge sandals: Guess

Gold, red and pretty lace? Oh yes! I was immidiately inspired when I saw this gorgeous July cover of Spanish Vogue. Blond goddess Karolina Kurkova looks amazing in this ensemble and I am hoping brunettes too… Everything else in this look I can find from my wardroble except those crochet shorts! Jeez I need to find a pair fast – it’s already August tomorrow!

12 kommenttia kirjoitukselle “Vogue España

  1. mulla löytyy tosiaan kanssa noi zaran beiget versiot ja vaikka ne niin ihanat on niin jostain syystä niille ei oo tainnut kertyä yhtäkään käyttökertaa vaikka ostin ne jo kesän alussa. nyt kuitenkin huomasin että multakin löytyy vastaavat vaateyksilöt kun tossa espanjan voguen kannessa ja nyt tulikin kova inspis päästä pukemaan ne punaisen jakun kanssa! kiitos taas vinkistä!:)

  2. Oi mahtavaa, että saat nyt nuo ihanuudet kotiutettua! Toivottavasti on lämmin loppukesä/syksy niin pääsevät oikein kunnolla käyttöön! Ihana äiti sinulla kun jaksoi metsästää toiselta puolelta maailmaa matkallaan! :)

  3. Oi, jumalainen Karolina! Ihan täydellinen look! Nuo turkoosit korvikset on vielä todellinen piste i:n päälle. Odotan innolla asupostausta, kun Kiinan tuliaiset ovat kotiutuneet! :)

  4. hei! olisi kiva jos tekisit laajan postauksen syksyn muodista, väreistä ja must have -jutuista! :) nyt kun alkaa syysvaatteita näkyä kauppojen hyllyillä

  5. Katoppas oasap.com, ite tilasin sieltä maailman mukavimmat sellaset:) kuva saattaa näyttää valkoselta, mut ihanan sellaset kermasen luonnonvalkoset shortsit on:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.