New life has begun

Toissa päivänä meille syntyi terve ja kaikin puolin täydellinen pikkupoika ♥ Joten hetki menee blogissa pienessä hiljaisuudessa kunnes saan valmiiksi tekemäni postaukset ajastettua. Täällä ollaan ihan onnen sekaisissa fiiliksissä! ♥ Kaikki meni oikein hyvin. Minä, mieheni ja pieni poikamme voimme erinomaisesti ♥

Kuulumisiin! <3

Two days ago our happiness was completed with a perfect little boy. Thus the next few days will be a bit quiet in my blog until I get to schedule the posts I have made ready for you guys!

Everything went great. Me, my husband and our son are doing great <3 Here starts our life as a little family <3

298 kommenttia kirjoitukselle “New life has begun

 1. Sylin täydeltä onnea koko perheelle!! :) Melkein tuli tippa linssiin, kun tämän uutisen facebookista äskein luin. :’)

 2. Onnea hurjan paljon! Tällaista aavistelinkin kun sunnuntaiaamun postausta ei kuulunutkaan :) hitsin vitsit <3

 3. Oih! Teillä on selkeästi ollut erilainen perjantai 13.
  Tuhannesti onnea, pienen vauvan tuoksua ja pieniä ääniä :)

 4. Lämpimästi onnittelut teidän pienokaisesta <3 Toivonmukaan mami jaksaa sitten päivitellä paremmalla ajalla että kuinka siellä on lähtenyt hommat käyntiin :)

 5. Lämpöiset onnentoivotukset sinulle ja koko perheelle pienokaisen johdosta. Nauttikaa ajastanne ja tutustukaa toisiinne rauhassa, palailet sitten tänne blogin puolelle, kun aika on sopiva! Kyllä me tällä odotellaan :)

 6. Onnen lapsen
  pienen ihmeen
  kannoit alla sydämen.
  Nyt on onni täydellinen,
  syliisi saat ottaa sen.
  Tunnet käden pienen, hennon,
  tunnet posken pehmeän.
  Voisko olla kauniimpaa
  kuin alku uuden elämän!

  Sydämelliset pnnittelut pienokaisen johdosta!

 7. ”Tapahtunut on suuri hetki, kun päättyi haikaran pitkä retki, syliin kahden onnellisen antoi pojan suloisen.” :)

  Mielettömästi onnea pienokaisen johdosta koko perheelle, aivan ihana uutinen<3 Varmasti meinaa sydän pakahtua onnesta, ihanaa uutta aikaa vauvan kanssa teille, oon onnellinen teidän puolesta:)

 8. Voi että onnee ihan järjettömästi! Ja jaksamista pikkusen kanssa ja iloisia ja onnellisia hetkiä! <3 Ja me täällä kyllä ymmärretään että vauva menee blogin edelle ;) pusipus onnee vielä kerran!! <3

 9. OIkein paljon onnea koko perheelle pienen pojan johdosta. Hyvää vointia ja nauttikaa ensimmäisistä yhteisistä päivistä!

 10. Hurjan paljon onnea koko perheelle, ihana raskausajan kuva : ) jotain pientä aavistusta oli täälläkin että joko nyt on tullut se aika : ) nauttikaa : ))

 11. Ihanaa! Mielettömän paljon onnea koko perheelle ja pienen, kauniin elämän alkuun! Me vielä odottelemme omaa poikastamme kymmenisen viikkoa, joten tämä kyllä osuu niin sydämeen. Ihanaa aikaa teille yhdessä!

 12. Voi miten ihania uutisia! <3 Kävin päivemmällä blogisi katsastamassa ja hämmästys olikin suuri kun avasin äsken bloglovinin :)

 13. Paljon onnea uudesta pienokaisesta! <3 itse kärsein lapsettomuudesta lähes kaksi vuotta ja jokainen vauvauutinen sai sisimässä aina aikaiseksi pienimuotoisen romahduksen. Sinusta näin jo alkuvuodesta, että olet raskaana (se tutka ehti kehittyä aikojen saatossa:)), mutta kun sen täällä blogissa kerroit, itkin silloinkin – ilosta -. Hymyilin koko illan itsekseni, vain siitä todella suuresta myötäilosta, alusta asti blogiasi seuranneena nimittäin tiesin, että sinun jos jonkun sylissä ja silmän alla on pienen lapsen hyvä kasvaa. Sinusta tulee kyllä yksi maailman parhaista äideistä!
  Ilouutisen kertomisestasi kului vain päiviä, kun sain vihdoin tietää itsekin tuosta ihmeestä, joka asustaa vieläkin tuossa sydämeni alla. Uutisesi toivat ilolla siis minuunkin ilmeisesti sitä kuuluisaa uskoa siihen, että ihmeitä todella tapahtuu. Kiitos siitä ja siunasta teidän kaikkien alkutaipaleelle <3

  • Aloin itkeä. Onneksi olkoon Saria ihan suunnattomasti – tiedän tunteen liian hyvin <3 Ihmeiden täyteistä aikaa sinulle myös!! <3

 14. Oi paljon onnea! Jännää miten voi innostua niin paljon tuntemattoman ihmisen ilosta! :)
  Nauti rauhassa uudesta arjesta, kyllä me kaikki ymmärretään kun on hetki hiljaista :) <3

 15. Voi i h a n a a !!!!!!!!!!! :’))) Aavistukseni osui siis oikeaan. Sylin täydeltä onnea pienokaisen syntymän johdosta <3 Ja aivan mahtavaa, että kaikki sujui vielä hyvin. KAIKKEA HYVÄÄ teidän pienelle perheellenne!

 16. Parhaimmat onnittelut! Toivottavasti uusi tulokas antaa teille pehmeän laskeutumisen arkeen:) Jaksamisia ja muistakaa vauvan ihastelun keskellä myös toisianne<3

 17. ”SYNNYIT TÄHDENLENNOSTA,
  HORSMAN NUKASTA HENNOSTA,
  TAIVAAN SATEENKAARESTA,
  ISÄN JA ÄIDIN HAAVEESTA.”
  Oikein paljon Onnea koko perheelle!! :)

 18. Voi että…tuli oikein vedet silmiin, kun olen niin onnellinen puolestanne!!!! Kaikkea hyvää teidän pienelle suloiselle perheellenne (myös niille karvaisille kakaroille)! Teillä on varmasti hässäkkää siellä, joten tsemppiä arjen keskelle. <3

  Voi hyvin ihanainen!!!!:)

 19. Onnea sylin täydeltä uuden perheenjäsenen johdosta! <3 Nauttikaa ja nuuhkikaa sitä pientä ihmistä, jota ei voi koskaan tulla rakastamaan liikaa.

 20. Sylin täydeltä onnea uudesta perheenjäsenestä! ♥ Nauttikaa näistä hetkistä ja nuuhkutelkaa sitä pientä ihmistä, jota ei voi koskaan tulla rakastamaan liikaa.

 21. Onnentoivotukset :) Blogisi perusteella vaikutat olevan ystävällinen ja hyväsydäminen luonne, joten uskon, että sinusta tulee oikein hyvä äiti pikkuiselle…! :)

 22. Suurimmat ja lämpimimmät onnittelut koko perheelle! Mulla ihan tippa tuli linssiin näistä uutisista, samoin kun silloin kun kerroit raskaudestasi :) Pikkumies on kyllä onnekas noin rakkaudentäyteisestä sylistä kuin sinulla ja varmasti myös miehelläsi on!

 23. Miten onnelliseksi sitä voikaan tulla toisen, vieraankin ihmisen onnesta!
  Hirmuisesti onnea ja kaikkea hyvää teille <3

 24. Suuren suuret onnittelut pienestä poikavauvasta! Pienet pojat ovat ihania ja vielä ihanempia kasvaessaan, päivä päivältä rakkaus kasvaa. Ja se uusi vauvakuume. ;) Nauttikaa joka hetkestä!

 25. Onnea sylin täydeltä! Uskomatonta, miten onnelliseksi voin tulla jonkun toisen ihmisen puolesta! <3 Kruunaa tämän viikon todella hyvin! :)

 26. Paljon onnea koko perheelle! <3 täälläkin jo malttamattomana odotellaan omaa poikaa syntyväksi, toivottavasti tässä parin viikon sisällä pikkuinen malttaa syntyä :)

 27. Onnea ja kaikkea hyvää teidän pikkuperheelle <3 aavistelin tätä jo, liittyikö facebookin peukkukuva tähän? ;) ihanaa, pikkumiehelle terveisiä<3 on hyvän äidin kainaloon syntynyt :)

 28. Suunnattoman suuret onnittelut koko perheelle! <3 Sinä ja masuasukkisi olette olleet mielessä harva se päivä. Me tultiin just tänään Lapista mökiltä takaisin kotiin IKEA:n kautta ja ostettiin tytölle "isojen tyttöjen sänky". Neiti oli aivan tohkeissaan tuossa illalla, kun kokosimme yhdessä sänkyä ja juteltiin, miten neiti on jo niin iso. Aivan liian nopeaa kasvavat lapset…. Nauti ihanasta vauva-ajasta, vaikka se valvomisineen toisaalta raskasta onkin. :)

  Oman lapsen, pienen ihmeen kannoit alla sydämen.
  Nyt on onni täydellinen, syliisi saat ottaa sen.
  Tunnet käden pienen hennon, tunnet posken pehmeän.
  Voiko olla kauniimpaa, kuin alku uuden elämän!

  Vielä kerran kaikkea hyvää teille! Minä jatkan vielä odotusta vähän aikaa :)

 29. Paljon paljon onnea pienokaisesta! Sinusta tulee varmasti loistava äiti, vauvantuoksuista arkea teille <3

 30. Onnea! Ota taukoa ja anna aikaa pojallesi, kyllä blogit ja muut odottavat… Minulla on 3 kk ikäinen poika ja alkuviikot menivät pelkästään häneen tutustuessa, ilman velvollisuuksia. Se on meidän äitien ja vauvojen oikeus♥ Onnea vielä kerran alkutaipaleelle!

 31. Iloinen postaus.
  Onnea pienen prinssin johdosta teidän koko perheelle.
  Voin vain kuvitella kuinka onnellisa olette.

 32. Oikein sydämelliset onnittelut koko perheelle! Hienoa kuulla että kaikki meni hyvin! Blogistasi on raskautesi aikana välittynyt se kaikki lämpö ja rakkaus mitä sinulla on äitinä annettavaa. Nauttikaa pikkupojastanne ja rauhallisia ensipäiviä perheenä! ♥

 33. Hahah ei oo totta mitä telepatiaa! Juteltiin toissa päivänä Lintun kanssa koneessa että ”Sehän saattaa olla just vaikka synnyttämässä”. Upeeta! Onnea koko mun suuren sydämeni kyllyydestä :) xx

 34. Todella paljon onnea koko perheelle! :) heti kun kuin että new life has begun oli pakko tulla heti blogiisi ja arvasin, että pieni poika on saapunut maailmaan! Vielä kerran paljon onnea!

 35. Sylin täydeltä onnea ja halauksia koko perheelle! <3 Tippa tuli kyllä itsellekin linssiin tuota lukiessa ja kovastihan sen pienen prinssin maailmaan tuloa on odotettukin :)

 36. ”Life is not measure by the breaths we take but by the moments that take our breath away” <3

  Todella paljon onnea koko perheelle<3 Lapsenne saa maailman sydämmillisimmän ja ihanimman äidin, yhden parhaista! <3 Myös rakastavan isänkin, olen niin onnelinen koko perheenne puolesta!<3 Voikaa kaikki hyvin<3 (niin kaunis kuva! pakko kehua :D)

 37. Onnea todella paljon!
  Tuli hyvä mieli tuosta uutisesta, itsekin haluan vielä joku päivä kokea sen tunteen kun oma nyytti on sylissä!

 38. oi, perjantai 13. ei ollutkaan teille epäonnen päivä vaan suuren onnen päivä! Paljon Onnea sinulle ja miehellesi! <3 sinä olet nyt ÄITI! :)

 39. EI OLE KOOLTANSA SUURI TUO PIKKUINEN, MUT AIKAAN SAI MUUTOKSEN MELKOISEN. TOI ELÄMÄÄN MUKANAAN VALOISAN LISÄN. TEKI TOISESTA ÄIDIN TOISESTA ISÄN.

  Paljon onnea teille pikkuisesta, tuosta suuresta ihmeestä!

 40. Onnea koko perheelle!

  Ja wau mikä syntymäpäivä, 13.pvä perjantai sai juuri uuden merkityksen. ;) teidän pojalla on ilmeisen hyvä huumorintaju kun silloin keksi(?) syntyä. :D

 41. Oikein suuret ja lämpimät onnittelut kasvavalle perheelle! <3 Olen oikein iloinen puolestasi, toivon teille kaikkea hyvää! Suurella innolla odotan ajastettuja postauksia!

 42. Onnea! :)

  Oliko sinulla leikkaus, eli tällainen suuren maailman tyylinen etukäteen valittu aika ettei vatsa veny ihan viime viikoille ja ”liian suureksi”…kun muistaakseni mainitsit ettei pojan la. ollut vielä?:)

  • Laskettuaikaa täällä en ole koskaan sanonut. Leikkauksia ei todellakaan haluttu vaan poika sai tulla juuri omalla ajallaan ja tulikin <3 Joku vatsan venyminen ei todellakaan ole minun huoleni :D Kuuluu tähän ihanaan ja ainutlaatuiseen pakettiin <3

  • Ihan tiedoksi, ettei Suomessa saa tuollaisia ” suuren maailman tyyliin” haluttuja, itse valittuja leikkauspäiviä :D. Leikkaus tehdään ainoastaan lääketieteellisistä perusteista ( toki esim. synnytyspelokin sellainen on), mutta ei vatsanahkojenperusteella ;). Eli ei olisi ollut edes mahdollista.

   Mrs V on ehkä yksi tervehenkisimmän oloisimmista ihmisistä, joten olisin todella yllättänytkin moisesta valinnasta, näin btw. Nainen kaunistuu äitiyden onnesta ja siinä eivät vatsanahkat näyttele pienintäkään roolia.

   Paljon onnea Mrs V ja aviomies!

  • Voi VEE, että ihmiset osaavat olla törkeitä näinkin herkällä hetkellä, kun toisella on elämänsä tähän asti tärkeimmät hetket käsillä! MISTÄ TEITÄ IDIOOTTEJA OIKEIN SIKIÄÄ?

 43. Suuret ilontäyteiset onnittelut koko teidän perheelle! :)) Ihania uutisia!! Odottelinkin jo hieman että milloin pikkuinen haluaa tulla ulos suojaisasta majastaan. :))

  Nauttikaa tuosta vauva-ajasta! <3 :)))) Vauvantuoksu on ehkä yksi ihmeellisimmistä tuoksuista.. :)

 44. Onnea niin paljon vielä tätäkin kautta! Olen niin onnellinen teidän puolesta. Pikkupojalle paljon suojelusenkeleitä elämänmatkalle! <3

 45. Lämpimät onnittelut!! Pienen syntymästä alkaa aina jollain tapaa täysin uusi elämä, yhtäkkiä on olemassa joku, jonka eteen tekisi mitä vain. Joku, jota rakastaa enemmän kuin mitään muuta. Meillä on myös nyt viikon vanha poika, joten elän hyvin samoja fiiliksiä kuin sinäkin.

 46. Luin näitä onnentoivotuksia ja silmät kostuivat luettaessa, kaikki onnentoivotukset perheesi on ansainnut. :`) Onnea vielä tätäkin kautta Mrs V <3

 47. Oi, ihanaa! Oikein paljon onnea <3 pienet pojat ovat ihania!!!! Vauvojen tuoksu on huumavaa, sen kun saisi pulloon ja tuoksutella :)

 48. Onnea hirmuisen paljon! Nauti kaikin aistein tästä ajasta – ensimmäisen lapsen syntymässä on jotain taikuutta, jota ei välttämättä koskaan enää tavoita :)

 49. Onnea onnea onnea,kauhiasti onnea koko perheelle!<3Oli kyllä ihana päivän piristys,pelasto koko päivän:)

 50. voi ihanaaa!! oon niin onnellinen pu0lestas! ihan kyyneleet tuli silmiin (herkkis:D) koska kaikki vauvauutiset tekee mut niin onnelliseksi! nautihan kaikesta uudesta pikkuprinssin kanssa! <3

 51. Onnea äidille! Teidän kohdalle osunut onni perjantaina 13. päivänä taisi kumota kaikki pahat karmat sen legendan osalta;-) Just ajattelinkin viikonloppuna et oliskohan jo aika!<3

 52. Paljon onnea koko perheelle! Nauttikaa vauva-ajasta täysllä sillä se todellakin kuluu aiiiiivan liian nopeasti! <3

 53. Voi ihanaa! Lämpimät onnittelut teille :)
  Nauttikaa tästä ainutlaatuisesta ajasta nyt täysillä <3
  P. s. Aivan upea tuo odotus-kuva muuten, todella hyvä idea ja toteutus.

 54. Oikein paljon onnea sinne teille perheen lisäyksestä! :) Täytyy kyllä sanoa että yllä oleva kuva on todella kaunis otos!

 55. Ihana perjantai 13. pv teillä ollut! oikea onnen päivä! :) Lämpimät onnittelut koko perheelle! Kaunis tuo postauskuva! :)

 56. tuhannesti onnea teille!<3

  mielettömän kaunis kuva, vastaavan haluaisin joskus itsestänikin teettää :)

 57. Voi kuinka ihana uutinen! Tuntuu, että tässä maailmassa tapahtuu niin paljon pahoja aisoita niin ihanaa kun vielä tapahtuu jotain hyvääkin! Onnea paljon koko perheelle:)

 58. Paljon onnea koko perheelle!! :) näin ensisynnyttäjänä myöskin kiinnostaisi että syntyikö poika ihan ajallaan?:)

  • Kiitos paljon – ensisynnyttäjältä ensisynnyttäjälle sanon vain että pikkaisen odotettua aikaisemmmin tuli, mutta kaikki meni oikeastaan loistavasti. Kannatti omakohtaisesti olla stressaamatta ja antaa elämän ja tunteen viedä synnytyksessä. Suuri kiitos hyvin positiivisesta kokemuksesta tukijoukoille kätilöineen kaikkineen <3

 59. Lämpimät onnittelut pienestä pojasta :) ja ilo kuulla, että voitte kaikki hyvin. Onnellisia hetkiä teille <3

 60. Voi miten ihania uutisia täällä olikaan odottamassa.. Nimittäin viime viikko huiskahti ohi niin, etten blogia edes ehtinyt avaamaan.

  Tuhannet onnittelut teille pienestä ihmeestä.<3

 61. Lämpimät onnittelut koko perheelle. Nauttikaa täysillä ensipäivistä pienen ihmisen kanssa, ne kuluvat NIIN nopeasti.

  Siihen pienen tuoksutteluun ja lähellä pitämiseen ihan ykkösjuttu on kantoliina / reppu. Kaikki puuhastelu onnistuu helposti ja vaavi kulkee mukana, lähellä sydäntä.

 62. Paljon paljon onnea pienestä paketista! :) Ihana seurata sellaisten onnea, joille sitä todellakin toivoo ja jotka sen ansaitsevat :)

 63. Paljon onnea teidän perheelle elämän pienestä ihmeestä! Täällä iloitsee puolestasi ns. hiljainen lukijasi, en juurikaan kommentoi mutta pidän blogistasi kovasti. Tuo kuva on muuten aivan ihana! <3

 64. Tuhannesti onnea pienokaisen johdosta <3 Teillä on alkamassa yhteinen ihana matka. Olet kantanut pienokaista 40 viikkoa, tuntenut hänen ensi liikkeet, tuntenut miten ne voimistuvat ja voimistuvat viikkojen kuluessa. Teidän välissä on ollut vain ohut iho, satoja kertoja olet silittänyt vatsaasi ja jutellut lempeällä äänellä pienokaiselle. Vihdoin on koittanut se hetki kun saat hänet käsivarsillesi, aika pysähtyy, et voi muuta kuin ihmetellä kaunista lastasi, suukotat untuvan pehemää poskea, ihmettelet pieniä sormia ja varpaita. Rakkauden tunne voi olla jopa hämmentävää, voiko tälläista tunteakkaan.. Oikein ihanan rauhallista vauva-arkea teille kaikille!!! Nauttikaan joka hetkestä <3

 65. Paljon paljon onnea aivan koko perheelle! Loistava uutinen että kaikki meni hyvin ja teidän pienokaisenne vihdoin saapui maailmaan :)

 66. Onnen määrää ei voi edes kuvata, kun saat viimein pientä poikaa halata! Sydämelliset onnittelut! :-)

 67. Vauvantuoksuiset onnittelut koko teidän perheelle. Nauttikaa pikkuisesta tuhisijasta ja palaile sopivilla hetkillä blogin pariin, täällä odotellaan kyllä. :)

 68. Congratulations! I wish you and your little family the best!
  I am sure will be a wonderfull mom

  Kisses from France

 69. Paljon, paljon onnea! Teillä on edessä ihana elämänmuutos ja uusi arki. Vauvantuoksua ja pientä tuhinaa…Hienoa, että kaikki sujui hyvin!

 70. Sylin täydeltä onnea ja rakkautta koko teidän perheellenne! Nauttikaa ihmeellisistä uusista hetkistä ja asioista! :) <3

 71. Ihania sydäntä lämmittäviä uutisia! Paljon onnea! Lapsen syntyminen on varmaan ihaninta mitä nainen elämässään voi kokea, sellaista onnen tunnetta on vaikea sanoiksi pukea. Tästä alkaa kolmen seikkailu…
  PS. Onpa ihana kuva tuo!

 72. Epähuomiossa minulta jäi mainitsematta tuolla aiemmassa kommentissani, että aivan ihana tuo postauksen kuva!! :)

 73. the warmest congratulations to all of you! I feel so honored to be able to document such wonderful and wonder-full part of your lives. HUGS!

 74. Olen lueskellut blogiasi jo pitkään, ja ehdottomasti olet lempibloggarini! Hassua, vaikka en sinua edes henkilökohtaisesti tunne, niin tulin ihan superiloiseksi tästä uutisesta! Tuntui ihan kuin joku pitkäaikainen ystävä olisi saanut vauvan:) Siispä sydämelliset onnittelut perheenlisäyksen johdosta sinulle ja koko perheellesi! :)

 75. Suuren suuret onnitteluhalit ♥
  Silitä pienen pieniä varpaita ja sormia, tukan haituvaa, ihmettele viisaita katseita syvistä silmistä. Uusi elämä on aina ihmeellistä ja ihanaa :)

 76. Onnea tuhannesti. On Vauva vaan jotain niin ihmeellistä. Voi että mikä ihana pikkuviikari hönestä kasvaakaan, kun on kodissa arvot kohdallaan ja rakkautta tupa täynnä. :)

 77. Hirmuisesti onnea koko perheelle! Jännä juttu, mutta jotenkin nyt blogiin klikatessa tuli tänään mieleen, että olisikohan poika jo tullut maailmaan ja niinpä olikin :)

 78. Oikein paljon onnea teidän koko perheelle! Nyt on aika nauttia, ihastella, tuoksutella ja halia! <3

 79. En tiedä tuliko kommenttini onnitteluista perille (siis silloin kun jaoit ilouutisen raskaudesta blogiisi) mutta täällä onnittelee vakituinen lukijasi (vaikkakin hiljaiseloinen sellainen kommenttiboksin puolella).

  Äärettömän palion onnea teille! ♥ Mikään ei ole onnellisempaa kuin se hetki, kun saa sen pienen käärön syleilyynsä. ”Oman lapsen, pienen linnun kannoit alla sydämen. Nyt on onnenne täydellinen, syliinne saatte ottaa sen. Tunnette käden, pienen, hennon, tunnette posken pehmeän. Voisiko olla kauniimpaa kuin alku uuden elämän.” ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.