Muumimamma

Raskauteni ajan erityisen kovassa käytössä ovat olleet Gina Tricotin hihattomat perustopit sekä Vilan pitkähihaiset peruspaidat. Ne ovat materiaaliltaan mukavan napakoita, mikä antaa kasvavalle vatsalle kaivattua tukea. Lisäksi ne ovat tarvittavan pitkiä! Ne ovat näin 9. kuulle saakka onnistuneet yltämään tarpeeksi alas näyttääkseen siveellisiltä. Täten ehdottomasti luettelen ne luottovaatteiksini myös odotusajallani.

Musta väri antaa ihanan paljon anteeksi, mutta näin kesäkuukausina suosin mielummin vaaleita värejä. Rakastan valkoisen puhtautta ja raikkautta vaatteissa, mutta näin pallomahaisena ei voi kyllä välttyä näyttämästä Muumimammalta! :D

Vielä siis kuljetaan hetki hiljaisuudessa, ennenkuin tämän talouden täyttää aivan uusi elämä. Tosin nyt alkaa olla jo melkoisen epämukavat oltavat… Saisi muumipeikko sieltä ulos jo tupsahtaa! :)

Hiljattain Tigerilta ostamani silkkihousut ovat olleet ahkerassa käytössä. Äärimmäisen mukavat päällä!

white tank top underneath: Gina Tricot, white shirt: Vila, trousers: Tiger of Sweden, scarf: LV, shoes: LV, bag: Gucci, necklace: River Island, sunglasses: Rayban

36 kommenttia kirjoitukselle “Muumimamma

 1. Voi että rouva Muumimamma on niin hehkeänä! <3 Nää sun kuvat huokuu niin ihanasti lämpöä ja onnellisuutta,masu on vaan niin upea!! :)

 2. Kaunis asu ja kaunis mamma :)Kultakorut sopii asuun täydellisesti. Tykkään itsekin käyttää GT hihattomia toppeja,ihan parhaita * aluspaitoina *.Ihanaa odotuksen loppuaikaa sinulle !

 3. Näytät kyllä niin upealta! :) Kyllä sitä pystyy raskaanakin käyttämään nättejä vaatteita eikä tarvitse pukeutua mihinkään telttoihin.. vaikka tottakai se omat haasteensa tuo mukanaan :) Paljon tsemppiä loppumetreille!

 4. AIvan ihana asu! Minulla myös luottovaatteena nuo Gina Tricoon topit, viime viikolla kävin vielä ostamassa yhden,vaikka vauvan pitäisi jo putkahtaa ulos minä hetkenä hyvänsä. Uskon, että käyttöä löytyy myöhemminkin :)

  Tsemppiä odotukseen, vaikka kieltämättä, olo on tukala jo täälläkin!

 5. Hih, muumimamma. :D Tosi ihana asu, tykkään valkoisen ja hempeän vaaleanpunaisen yhdistelmästä! :) Ihanaa viikonloppua ja loppuodotusta teille <3 !

 6. Hei! Olen huonoin tuloksin etsinyt täydellistä sängynpäätyä. Haluaisin tiedustella mistä sinä olet löytänyt tässä postauksessa näkyvän sängynpäädyn:
  http://www.olivialehti.fi/strictly-style/2009/07/making-my-bedroom/#comments
  Tuo on ihana!

  Entä ystäväsi tekemä valkoinen nahkainen, joka näkyy tässä postauksessa: http://www.olivialehti.fi/strictly-style/2010/10/sangynpaaty/
  Voisikohan ystäväsi yhteystiedot saada, jos hän olisi kiinnostunut tekemään minulle sängynpäätyä? Olisiko sinulla suositella minulle jotain liikettä mistä saisi juuri tuonlaisia tai samantyylisiä kuin tässä kuvassa?

  Olen epätoivoinen etsinnöissäni ja toivon sydämestäni että vastaisit…

  Vastausta odotellen H

 7. Näytät suorastaan sädehtivältä, tsemppiä viimeisiin päiviin enne H-hetkeä! :) Kertoisitko, mistä yleensä hankit kotianne koristavat liljat? Tosi kauniita ovat!

 8. Kauniit kuosilliset housut!
  Mulla taitaa olla toi sama LV:n huivi, ollut kovassa kaytossa samoin kuin LV:n pantterikuosihuivikin.

 9. Hih, ei sn mahasta voi muuta sanoa kuin suloinen<3 näytät niin hehkuvalta tässäkin asussa, suuresta mutta rakkaasta kantamuksesta huolimatta:)

 10. Mielettömän kaunis olet :) hot mama!

  Harmittaa kun en ole päässyt pitkään pitkään aikaan kommentoimaan postauksiasi. Kiire on ollut hirmuinen töiden suhteen ja muuttokin iski tänne kiireen keskelle :/ mutta josko taas pääsis kommentoimaan :) En edes muista olenko kerennyt onnittelemaan sinua.. Sydämmelliset onnitteluni tulevasta perheenlisäyksestä, olet onnesi ansainnut ja on ollut ihana lukea ja seurata kuulumisia myös tuosta erittäin henkilökohtaisesta asiasta! Olin pääkaupunkiseudulla käymässä serkkuni häissä ja satuinpa näkemään sinut, olet mielettömän kaunis livenä! Kuinka joku voi pelkällä hymyllään olla niin valloittavan oloinen persoona :) En uskaltanut tulla häiritsemään ja vetämään hihasta.. :)

 11. Sä vaan jaksat olla niin hehkeä :)

  Kyllä se sieltä varmaan viikon – 2 viikon sisällä ulos tule :) Koska laskettu aika on?

 12. Näytätpä hehkeältä ja ihana masu!

  Puhuit joskus lastenrattaita esitellessä, että haaveilette useammasta lapsesta. Mikä on sinun unelma-lapsiluku? :)

  Oikein hyvää loppuraskautta, nauti masusta, sitä tulee ikävä!!

 13. Ihanat väriyhdistelmät <3 Valkoinen, puuteri/vaaleanpunainen ja kultakorut sopivat erinomaisesti yhteen, etenkin vielä hieman päivittyneen ihon kanssa! Voi iiks, miten jännittäviä aikoja siellä elellään :)! Toivottavasti kaikki menee yhtä hienosti ihan loppuun saakka. Mistä kaikista oireista olet joutunut raskautesi aikana kärsimään? Ihanaa viikonloppua <3

 14. Täytyy kyllä sanoa, että sä olet kyllä kaunis ja tyylikäs mamma ; D! Ja näytät oikeen kukoistavalta :)))

 15. Hihi, vai Muumimamma! ;) Mahasi on kyllä tosi komea, ja eiköhän se teidän Muumipeikkonne sieltä kohta ole valmis liittymään seuraanne! Voi hitsi kun jännää…!!

  Ja niin ihana tuo asu, mäkin olen aivan rakastunut noihin Tigerin pöksyihisi :D

 16. uuu…Hyvinhän sä jaksat vielä hymyillä =)
  Tuskaisinta mitä muistan oli esikoisen yli kaksi viikkoa pitkäksi mennyt odotus! Silloin en suostunut enää lähtemään sairaalasta kotiin..

  Tsemppiä! Toivottavasti ei mee yhtä kauan, että saatte pikku tyypin syliin!!

 17. Pari postausta sitten etsit H&M:n neon statement -kaulakorua… Aika hyvä sattuma, kun eilen illalla selatessani ebayta löysin tämän River Islandin katseenvangitsijan: http://www.ebay.com/itm/Gorgeous-Tribal-Beaded-Chain-Neon-Necklace-from-River-Island-/290743295494?pt=UK_Charms_Wristbands&hash=item43b1a69e06 Näin nimittäin ko. postauksesi vasta nyt ja oli pakko vinkata korusta, musta se on nimittäin vielä mielettömämpi (ja överimpi ;)) tapaus kun H&M:n yksilö!

 18. Sinähän olet kuitenkin siinä onnellisessa asemassa, että olet todella hoikka. Vartalosi on (näin kuvien perusteella) täysin ennallaan lukuunottamatta suloista ”pallomahaa”. :) Silloin kun painoa on jo ennestään ja alkaa levitä vähän joka suunnasta, niin voidaan jo puhua muumimammasta, heh.

 19. Haha olen jotenkin todella varma että olet nyt synnyttämässä..?:D Taidan odottaa vauvan syntymistä jo vähän liikaa

 20. Tuli jotenkin yhtäkkiä sellainen olo, että oletkohan synnyttämässä? Käääk, olenkohan oikeassa :-) Joka tapauksessa, erinomaista sunnuntaita <3

 21. Hei, kaunis asu :) olen miettinyt miten lapsesi mahdollisesti muuttaa blogiasi? Meille lapsettomille lukijoille olisi tärkeää, että jutut vaatteista&tyyleistä säilyy, eikä muuttuisi pelkiksi lastenvaatteiden hehkutukseksi. Tosin sinun blogihan tämä on, mutta mua ei haittaisi vaikka et laittaisi poikasi kuvaa edes tänne. Onnellisia odotuspäiviä vielä loppuun ja toivottavasti synnytys menee hienosti!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.