Strictly Street Style – That smile

Kuvassa näkyvät Diorin Dior So Real-pokat ovat olleet aurinkolasien kuuminta hottia jo jonkun aikaa, mutta tämänkin kokonaisuuden paras asuste on ehdottomasti tuo hymy! Herttinen miten upea nainen.

”We shall never know all the good that a simple smile can do.”
-Mother Theresa

streetstylerodeo-4530

sunnies DIOR
bag CHLOÉ
necklaces made by her friend
trousers J BRAND
shoes ALEXANDER MCQUEEN

Seuraavaan juttuun

Calikid

Mun pieni mies Disneylandin taianomaisessa huvipuistossa. Yllättyi äitikin, kun eienääniinpieni mies oli niin pitkä, että sai mennä suuren osaan vähän vanhempienkin laitteista. Vaikka suosikkimme on Disneyland Parkin puoli, niin kyllä se päivä ennätysvauhtia tuolla California Adventure Park puolellakin kuluu. Puolen parasta antia on World of Colour -vesishow, joka esitetään iltaisin pimeän laskeuduttua. Sen päätteksi oli innokas eienääniinpieni Disney-mieskin niin puhki, että hän nukahti isänsä syliin, mitä ei koskaan malta tehdä. Liikuttunut isä kantoi Disneylle kaikkensa antaneen poikansa autoon ja hymyilee onnellisesti. Miten upeita pieniä hetkiä.

minimanindisney-8060TEXT minimanindisney-8117 minimanindisney-8035disneyadventurepark-8131disneyadventurepark-8244disneyadventurepark-8253disneyadventurepark-8320disneyadventurepark-8373

Calikid’s outfit
black knit ZARA
american t-shirt AMERICAN APPAREL
shorts NEXT
shoes CONVERSE

Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun