Strictly Street Style – Maria

STRICTLYSTREETSTYLEPOHJAMARIA
strictly street style finland-2807

Sunnies: Prada
Yellow pullover: Marella
Printed pants: Zara
Shoes: Zara

Helteiden myötä Helsingin kadut suorastaan pursuavat inspiroivia tyylejä. En tosin ole päässyt kuvaamaan juurikaan mitään sitten kesäkuun puolivälin… Sisko tulee takaisin Ranskan-lomalta pian ja toivon, että voimme vielä loppuviikosta mennä pysäyttelemään upeita suomalaisia naisia helletyyleissään.

Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun

Ensimmäiset päivät vauvan kanssa

Hei pitkästä aikaa!

Täällä on totuteltu uuteen elämänrytmiin kahden lapsen vanhempina. On tutustuttu uutukaiseen, kuunneltu pientä tuhinaa, nuuskittu vauvan pehmoista tuoksua ja nautittu hetkestä. On ihmetelty vastasyntyneiden pienuutta ja sitä, kuinka niistä yht’äkkiä kasvaa kovin omatoimisia taaperoita, jotka hienosti jo ilmaisevat kaiken mitä haluavat. Isoveli haluaa nimittäin antaa paljon pusuja. Sisarkateudesta ei tuossa iässä näytä olevan tietoakaan. Niin kauniisti halutaan veljeä hoitaa, katsella, silitellä ja pusutella. Sydän suorastaan pakahtuu. Nyt noita sydämensulattajia on kaksi <3

ekat paivat vauvan kanssa-0831
ekat paivat vauvan kanssa-0819
first days with our newborn-0821
first days with our newborn-0826
first days with our newborn-0829
first days with our newborn-0881
first days with our newborn-0839

Valtava kiitos kaikille onnitteluistanne. Täällä voidaan oikein hyvin ja uusin tulokas on niin mieletön tapaus, että nukkuu oikein mallikkaasti öisin (ainakin toistaiseksi), mikä säästää tärkeitä voimavaroja. Joten pikkuhiljaa varmaan täällä bloginkin puolella palataan normaaliin arkeen! :)

Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun

Viimein vauva!

Blogissa on ollut hyvin hiljaista…
Nimittäin viimein, viime lauantaina, toinen poikamme saapui ryminällä maailmaan. Pitkä odotus palkittiin taas ruhtinaallisesti. Yhdellä terveellä pojalla suurentunut perhe voi erittäin hyvin ja onnellisesti.

Sairaalaan saapuessamme vatsastani otettiin taas mitat ja pienokaisen odotettiin olevan max.3,5kg yliaikaisuudesta huolimatta. Oli kuulema niin pieni ja sievä vatsa, ettei uskottu suuremman rakkauspakkauksen pystyvän sinne maastoutumaan. En itse voinut edelleenkään tätä käsittää, koska tuntemuksieni mukaan kannoin kyllä jotain paljon suurempaa… Muutamaa tuntia myöhemmin maailmaan saapui toinen täydellinen poikamme. Kaikki 4170 grammaa ja 53 senttiä puhdasta rakkautta. Ihmekkös oli raskauden viimeiset viikot niin pitkiä… Ei ollut pienokainen sittenkään ihan niin pienokainen <3 Instassa Strictly Styleä seuraavat ovatkin ehtineet saamaan nämä onnelliset uutiset monta päivää sitten.

instalove

Ensimmäisestä synnytyksestäni minulla ei ole kuin positiivista sanottavaa. Tästä toisesta jopa sitäkin enemmän ruusuja annettavana. Sattuipa niin onnekkaasti, että kohdallemme Kätilöopiston synnytysalissa osui sama loistava kätilö, kuin esikoisemme kanssa. Kyllä siinä sai naureskella treffejämme tasan kahden vuoden välein. Pojillamme tuli nimittäin peräkkäiset syntymäpäivät… Esikoisemme syntyi 13.heinäkuuta 2012 ja nyt pikkuveli kaksi vuotta myöhemmin – 12. heinäkuuta. Melkoinen juhlaputki Väyrysen pojilla tulevaisuudessa!

En voi kyllin kiittää Kätilöopiston osaavaa henkilökuntaa. Kiitos heidän voin todeta, että synnytys on kaiken kaikkiaan maailman upein tapahtuma. Jos ei tarttisi olla yhdeksää kuukautta raskaana, tekisin sen monasti uudestaan. Ikävä kyllä nämä kaksi palasta taitavat kuitenkin kulkea melkoisen tiiviissä paketissa… Loppuviikosta pitää taas käydä viemässä loistohenksulle kukkia ja herkkuja. Kiitos, että teitte tästä merkittävästä tapahtumasta meille entistäkin upeamman kokemuksen. Neljän hengen perhe kiittää ja siirtyy nauttimaan uudesta arjestaan vauvan tuoksun keskellä.

Kiitos kaikille tsemppareille ja mukana hetkessä eläneille! :) Täällä siis kaikki hyvin ja kun elämä löytää oman rytminsä, palaa siihen blogikin. Kiitos <3

Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun