Korkeakauluksinen mekko

Syksyn yhdeksi kuumimmiksi trendeiksi on nousemassa korkeakauluksiset mekot. Oma kappaleeni on ohut, kevyt ja lyhythelmainen, täten se taipuu mukavasti tänne kuumempiinkin säihin. 1970-luvun hapsupaljoudessa pidin vaihtelun vuoksi tämän kokonaisuuden pelkistettynä, enkä lisännyt mitään koruja. Huomio saa kiinnittyä rauhassa noihin upeisiin mustiin sandaaleihin. Trendiemekko taipuu hienosti myös Suomen syyssäihin. Valitse materiaaliksi pehmoista villaa ja pidä hameenhelma lähempänä polvia. Parita mekko syksyllä aina muodissa olevien ylipolvensaappaiden kanssa ja pue lämmikkeeksi vielä muhkean pitkä villaneuletakki.

palm springs parker entrance outfit-1410TEXT palm springs parker entrance outfit-1425 palm springs parker entrance outfit-1782 palm springs parker entrance outfit-1447 palm springs-0742 palm springs parker entrance outfit-1396 palm springs parker entrance outfit-1095 palm springs parker entrance outfit-1430 palm springs parker entrance outfit-1424 palm springs parker entrance outfit-1418

dress NELLY.COM (giveaway) *Same here *Similar here
shoes NELLY.COM (giveaway) *Same here
bag YSL

Seuraavaan juttuun

California accessories

Asuessamme täällä rannan tuntumassa olen hiljaa, mutta tasaisen varmasti alkanut syttyä hapsuille ja rennon leikittelevälle bohemian chic-tyylille. Hetken kuumat trendituulet 1970-luvulta on kuin luotu tänne palmujen alle puhaltamaan vaalean mokan, liehuvien kukkamekkojen ja heittelehtivien hapsujensa kanssa. Minun suosikkini tästä trendistä on ehdottomasti beige mokkanahka ja sillä olenkin herkutellut viimeaikoina oikein kunnolla. Kaunis materiaali, joka saa asusta kuin asusta pehmeän ja sensuellin näköisen. Jos sinua ei kuitenkaan leveät lahkeet, hapsuhameet tai liehuvat kukkahelmat innosta, mutta jokin tässä trendissä kiehtoo, voit kokeilla tuoda sitä tyyliisi asusteiden kautta. Tässä muutama ihana yksilöni, joilla saan asuihini henkäyksen sitä Kalifornian easy breezy meininkiä.

california accessories celine sunglasses-0612text california accessories celine sunglasses-0593 rebekka minkoff finn bag-0724california accessories celine sunglasses-0652

bag REBECCA MINKOFF (similar *here)
hat AMERICAN APPARELL (similar *here)
sunnies CÉLINE (similar *here)
boots BARNEY’S NEW YORK (similar *here)

Seuraavaan juttuun

Palm Springs

Tänään aamulla heräsimme kauniissa vuoristomaisemassa. Miehelläni on ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen kaksi päivää peräkkäin vapaata, joten päätimme suunnata minilomalle Palm Springsiin. Vain kahden tunnin ajomatkan päästä löytyi tämä upea keidas keskellä aavikkoa, mikä on vähintäänkin vaikuttava. Paratiisi.

palm springs-0979text

Jos teillä on vinkkejä Palm Springisiin, otan ne ilolla vastaan kommenttiboksissa!

Seuraavaan juttuun