Kolmekymppiset Helsingin yllä

Kaksi viikkoa sitten juhlin 30-vuotissyntymäpäivääni lähimpien kesken. Itselleni illan ohjelma oli täysi yllätys. Vaikka rakastan järjestää yhteisiä iltoja ja juhlia ystäviemme kesken, niin viimeisten hyvin kiireisten kuukausien takia olin todennut miehelleni, ettei minulla nyt riitä paukut omien synttärien järjestämiseen. Täten hän otti ohjat omiin käsiinsä ja oli parhaiden ystävieni kanssa sumplinut salassa mitä huikeimmat syntymäpäiväjuhlat…

my30thbday-1063 copy

Minut yllätettiin Klaus K-hotellin yläkerrassa, minne oli katettu pitkä pöytä lasitetulle terassille. Nurkasta löytyi joukko rakkaimpia huutaen hyvää syntymäpäivää yhteen ääneen. Koristelut oli toteutettu tyylikkäästi mustavalkoisella, kivituikut huokuivat lämpöä, pöytää koristi yhteiset kuvamuistot ja illan menu koostui kaikista suosikkiruoistani. Tähän oli käytetty niin paljon aikaa, ajatusta ja rakkautta. Kyllähän siinä liikuttui.

my30thbday-1071 my30thbday-1043 my30thbday-1021 my30thbday-1032 my30thbday-1017 my30thbday-1036 my30thbday-1044 my30thbday-1014 my30thbday-1098 my30thbday-1080 my30thbday-1108 my30thbday-1110 my30thbday-11271

Paikkana Klaus K Skyloft -terassi oli mieletön. Upeat näkymät Helsingin ylle, keskeinen sijainti ja mitä tyylikkäimmät puitteet. Kyllä kelpasi seinän takana olevassa skyloftissakin yö viettää. Upeita yksityiskohtia ja oivalluksia.

my30thbday-1142 my30thbday-1143

Pimeässä illassa yritettiin muutama synttärikuva siskon kanssa ottaa (vaikka ulkoinen salama puuttuikin matakasta ja kuvat siksi hieman suttuisia ja kohinan täyteisiä). Samalla hetkellä saatiin Skype-yhteys rakkaaseen ystävättäreemme, joka on tällä hetkellä toisella puolella maapalloa jatko-opiskelujensa takia.

my30thbday-1205 kiskispuhelimessa my30thbday-1202

My nearest and dearest <3

my30thbday-1164 my30thbday-1264 my30thbday-1248 pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

top: Lanvin
pants: Lanvin
shoes: Christian Dior
earrings: Aldo

Oli mieletön ilta. Kiitos paljon rakkaat. En olisi voinut enempää toivoa <3 On kunnia täyttää kolmekymmentä näin upeassa seurassa. Saa olla monesta kiitollinen. Tosin seuraavana aamuna pyöreiden numeroiden juhlinta tuntui ihan kamalalta. Muistin taas, miksi en tykkää juoda. Yök mikä olo! :D Noh – kivaa meillä olikin! :)

Seuraavaan juttuun

Your Facen syys- ja talvitakit

*Yhteistyössä Your Facen kanssa*

your face takkikamppis-1257TEXT

Yhteistyössä Your Facen kanssa kävin katsastamassa heidän syys- ja talvitakkivalikoiman. Viime vuonna kävin kokeilemassa heidän stailauspalveluaan, minkä yhteydessä ihastuin heidän kamelinväriseen duffelitakkiin. Mielenkiinnolla suuntasin Kamppi Keskuksen myymälään kurkistamaan heidän tämän vuoden tarjontaa, mikä ei taaskaan pettänyt. Klassisia ja kauniita takkeja, jotka ovat tyylikkäitä vuodesta toiseen. Niistä poimin teille esiteltäväksi neljä suosikkiani.

your face takkikamppis-1373 your face takkikamppis-1366 your face takkikamppis-1351 your face takkikamppis-1254

Tässä neljä suosikkiani: tummansininen Vivy-takki, beige Shabby-trenssi, jo alennuksessa oleva kukonaskelkuvioinen villakangastakki sekä khakinvihreä parka. Jotta saisitte niistä paremman käsityksen, puin ne vielä päälle. Alle valitsin Your Facen syysmallistosta neutraalin kokonaisuuden, jonka tuumasin sopivan jokaisen takin kaveriksi.

your face takkikamppis-1347 copy vivytakkiYR TAKKI KAMPPIS SHABBY YR TAKKIKAMPPIS CHERYL YR TAKKIKAMPPI SSHAHAR

Erityisen paljon pidän kahdesta viimeisestä takista, eli kukonaskelkuvioisesta villakangastakista ja khakinvihreästä parkasta. Kukonaskeleessa minua viehättää sen mielenkiintoinen ja klassinen printti ja vihreä parka minulta vielä vaatekaapistani puuttuu. Sopii loistavasti hiekkalaatikolla viihtyvän äidin syysgarderoobiin. Väri kuuluu hetken kuumiin trendiväreihin, mutta on tyylikkään ajaton vuodesta toiseen. Molemmat loistavia takkeja klassisuuden nimeen vannovan vaatekaappiin.

your face takkikamppis-1399 your face takkikamppis-1379 your face takkikamppis-1384

Nämä neljä kaunista takkia ja monta muuta löydät nyt Your Facen myymälöistä.

Mutta kysymys kuuluu: Mikä näistä takeista on sinun suosikkisi?

Kaikkien vastanneiden kesken arvon 100e arvoisen lahjakortin Your Facelle. Aikaa vastata on ensi perjantaihin, 31.10. saakka. Syysintoa ja arpaonnea kaikille!

Inspiraatiota toimistopukeutumiseen

Varmastikin suuri osa teistä on jo kuullut, että hollantilainen trendimerkki Supertrash avasi hiljattain pop-up-liikkeensä Helsingin Galleria Esplanadiin? Jos et, niin nyt on aika merkkiin tutustua! Olen ollut brändin fani monta vuotta. Asuin reilu kuusi vuotta Hollannissa ja Amsterdamissa käydessäni vierailin usein heidän liikkeessään. Mm. nämä mustat nahkahousuni ovat heidän valikoimastaan. Kun minulta kysytään Damin ostovinkkejä, ohjaan heidät aina kyseenomaisen merkin liikkeisiin vilkkaalle Leidsestraatille ja hulppealle P.C.Hooftstraatille.

Supertrash tasapainottelee onnistuneesti massaketjujen edullisuuden ja luksustuotteiden laadun välimaastossa. Valikoimat ovat täynnä aikaa kestäviä vaatteita, jotka herättävät huomion hienostuneilla oivalluksilla. Täydellinen merkki naisille, jotka haluavat sitä jotain toimistopukeutumiseensa ilman, että asu kiljuisi erilaisuutta. Tässä esimerkki tyylikkäästä tavasta lisätä haalari toimistolle.

JUMPSUIT OFFICE INSPOstreet style pic: Stockholm Street Style, others: Supertrash

Supertrashia myy Helsingissä myös Stockmann. Suosittelen kuitenkin piipahtamaan Galleria Esplanadin pop-up-storessa, sillä merkin omien vaatteiden lisäksi tilasta löytyy perustajan, Olcay Gulsenin vaatekaapin helmiä, jotka hän on valmis pistämään kiertoon seuraavalle hyvällä hinnalla. Minä hypistelin innoissani Valentinon pitsimekkoa, kirkkaan vihreää Chanel flap-bagia sekä Burberryn kultaista trenssiä. Suosittelen kurkkaamaan – jo ihan silmänruoan vuoksi.

Bling-a-bling

bling bling lily and rose-1195 TEXT

Olen heikkona kimallukselle. Koruissa se on parhaimmillaan. Täten en voinut olla esittelemättä vielä erikseen korvakoruja, jotka olivat päälläni Elle Style Awards -gaalaillassa. Ostin korvakorut herttaisesta Sofinah Shop-liikkeestä Helsingin Uudenmaankadulla. Muille harakoille parveiluvaroitus: samaisessa liikkeessä oli ruotsalaiselta Lily & Rose merkiltä monia muitakin häikäisijöitä. Muut harakat voivat käydä hakemassa ilmaa siipiensä alle täältä. Piristää muuten melkoisen kivasti ihan perus neuleasua…

Uusi ripsientekijä

Viime syksynä esittelin teille ripsientekijäni Eevin. Huikean edullisen tarjouksen ansiosta hänen ripsiaikansa täyttyivät teidän varauksistanne päivässä. Eevi kuitenkin jäi jokin aika sitten äitiyslomalle. Hänellekin syntyi pienokainen kesän lopulla. Sen jälkeen monet teistä ovat kyselleet kommenttiboksissa vinkkejä siitä, missä nyt käyn ripseni laittamassa. Kokeilin muutamia paikkoja, mutta sitten ystävän suosituksesta löysin Simonan, joka tekee ripsipidennyksiä (ja monia muitakin hemmottelevia kauneushoitoja) Sf-cliniken -salongissa Hietalahdenrannassa.

rvb simona-8541

Kuvasin Simonan tekemät ripsienpidennykset au naturel tilassa Espanjan-matkallamme. Juuri sellaiset, kun haluankin niiden olevan: luonnolliset, mutta kuitenkin antaen katseelle syvyyttä.

simona ripset sf-0718 simona ripset sf-0760

Ripsihuolto maksaa 67e ja uudet ripset 120e. Simona kuitenkin lupasi antaa Strictly Stylen lukijoille tarjouksen: Nyt kaikki uudet ripset hintaan 99e, jos varaat aikasi lokakuun loppuun mennessä!

Sf-cliniken on paikkana kaunein, missä olen käynyt ripseni huoltamassa. Todella tyylikäs ja kauniisti sisustettu salonki, missä silmäkin lepää. Ripsihuollon viimeisinä hetkinä alan yleensä kääntelehtimään levottomasti, sillä selkääni alkaa pakottaa. Täällä niin ei käy – kiitos heidän lämmitettyjen makuutuolien. Ensimmäisen kerran tein ripset Simonalla päivää ennen kuopukseni syntymää ja tuolloin lämmitetty tuoli oli kyllä ihan mieletön bonus. Tunnin selällään makaaminen kävi helposti jopa yliajalla olevan pallomahan kanssa.

rvb simona-1812

Sf-cliniken hoitolan numero on 045 8531260 ja sijaitsee osoitteessa Hietalahdenranta 5 c. Salonki sijaitsee kivenheiton päässä Hietalahdentorista ja raitiolinja 6:sen pysäkiltä.

Simona tekee ripsien lisäksi myös kynsiä, hierontoja sekä kasvo- ja vartalohoitoja. Pitkän tauon jälkeen olen alkanut taas laitatuttamaan kynteni ja niistäkin vastaa tätä nykyä Simona. Siitä lisää vielä myöhemmin! :)

Matka-asu

Lentäessä kahden pienen pojan kanssa matkustusasulta vaaditaan melkoisen paljon. Varsinkin, kun pienempi (nyt kolmekuinen) on vielä täysimetyksellä. Vaatteen värin on parempi olla tumma, jotta vanhemman liimanäppini haaverit eivät olisi välittömästi nähtävissä. Puhumattakaan nuoremman pulauttelusta. Paidan tulee olla samalla suojaa antava, kuin myös helposti pois tieltä saatava, kun pienemmän tarvitsee ruokailla. Ja jotta tätä koko rumbaa voi lentokoneessa pyörittää on asusi oltava mukava. Miten siis yhdistää tyylikkyys ja mukavuus matkustaessa pienten lasten kanssa?

Ennen matkaamme kävin asioimassa Katri/n-putiikissa Iso Roballa ja sieltä löytyi monia minua puhuttelevia vaatekappaleita. Päädyin ostamaan tämän paidan ja punaviininväriset leather look -legginsit, mikä osoittautui asuksi, joka täytti kaikki yllä mainitut kriteerit.

katri niskanen asu-0429TITLE katri niskanen asu-0474 katri niskanen asu-0520 KATRINISKANENCOLLAGE katri niskanen asu-0439pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

KATRI/N top
KATRI/N leather look leggins
GIVENCHY sandals
MIU MIU bag
HERMÈS bracelet
THOMAS SABO necklace

Kuvattu asu oli päällä kun piipahdimme kaupungilla syömässä. Matkustaessa pukeuduin samaan, mutta korkkarien tilalla oli mustat balleriinat. Tuon paidan alla minulla oli Gina Tricotin musta toppi, jonka sai nopeasti vedettyä alta alas, samalla kun KATRI/N löysempi paita piilotti nälkäisen matustajan.

Tarkoitus oli ottaa asukuvat lentokentällä, mutta se oli tuhoontuomittu idea :D Koneet olivat niin täynnä, ettei vauvan turvakaukaloa voinut ottaa koneeseen (Norwegianilla ei saanut tuoda edes portille) ja minä en ollut tällä kertaa pakannut rintareppua mukaan. Siinäpä ei sitten paljoa asukuvia oteta. Luojan kiitos sisko oli mukana matkassa <3

Strictly Style Steal – Make-up foundation

Olen vuosia vannonut Lancômen Teint Miracle meikkivoiteen nimeen. Sen kyky peittää ihon pienet virheet ja tuoda valoa kavoille on ollut vertaansa vailla. Nyt ensimmäistä kertaa löysin tuotteen, joka antaa kovan vastuksen kyseiselle hittimeikkivoiteelle – ja vieläpä murto-osalla hinnasta!

lumene blur-1655TITLE

Lumene tuo marraskuussa markkinoille Longwear Blur Foundation -meikkivoiteen. Kuulin siitä ensimmäisen kerran Lumenen kulma(karva)baarin avajaisissa, kun kauneuden monitoiminainen Mariela Sarkima ylisti käsi sydämellä sen kestoa ja lopputulosta. Hänen hehkutuksestaan innostuneena päätin meikkivoidetta kokeilla (sain tapahtumasa goodie bagin, missä tämä voide oli). Nyt sitä monta viikkoa käyttäneenä liityn Marielan kuoroon. Se on kerrassaan loistava tuote! Blur-meikkivoide levittyyy kauniisti iholle ja kestää pitkään. Mainoslehtinen sanoo sen pysyvän kauniina iholla jopa 16 tuntia. Itse en ole kestävyyttä kellon kanssa testannut, mutta iltaisin meikkejä pois pestessäni olen ollut vielä tyytyväinen meikkivoiteen peittoon.

lancomevslumene

Ja mitä eroa näillä kahdella supertuotteella on?

Molemmat peittävät kauniisti, mutta sanoisin Lumenen tuotteen olevan aavistuksen pitkäkestoisempi. Lancômen Teint Miracle tuo enemmän valoa ja hehkua kasvoillle, kun Lumenen Blur on samettisempi ja lopputulos mattaisempi. Molemmat tuntuvat kevyiltä iholla ja molemmissa on 15 suojakerroin. Suurin ero on hinta. Lancômen 30ml pullo kustantaa n.50 euroa ostopaikasta riippuen, kun Lumenen 30ml tuubin suositushinta on vain 15,90e.

lumene blur-1700

Talvea kohden tämä mattaisempi Blur -meikkivoide on ollut valintani. Sen samettinen pehmeys tuntuu ihanalta iholla ja lopputulos on kauniin tasainen. Voide saapuu kaupan hyllyille kuudessa eri sävyssä. Sävy 3 (Aamun kajo) on ihonvärilleni paras pari ja levitän sitä kasvoilleni kauttaaltaan. Vanhaan (tuttuun?) tapaani sekoitan sen vielä yhteen tummemman MAC -meikkivoiteen kanssa ja teen varjostukset kasvojen reunoille. Näin syntyy hetken pohjameikkini.

Elle Style Awards Outfit

ellestyleawardsbestfashionblogoffinland2014

dress by KATRI/N by KATRI NISKANEN
earrings by LILY AND ROSE
photo by NIKI STRBIAN
hair & make-up by TIINA LEHMUSVYÖRY
shoes by CHRISTIAN DIOR

Tällaisessa asussa juhlittiin keskiviikon komeassa ja hienosti järjestetyssä Elle Style Awards-muotijuhlassa. Olin niin onnekas, että sain mekon lainaan upealta ja äärimmäisen lahjakkaalta Katrilta. Tämä supernainen ja pienen pojan äiti hallitsee kankaat, kuin Milla magiansa. Onneksi olkoon vielä hänellekin vuoden vaatesuunnittelija palkinnosta! Korvakorut ostin ihastuttavasta kahden ystävättären pitämästä Sofinah Shop-putiikista Uudenmaankadulla. Harakka oli lumoutunut ensimmäisellä rääkäisyllä. Kokonaisuuden ikuisti mieletön kuvaajaystäväni Niki. Torstaiaamuna kuvasimme sen pikaisesti päivään heräilevällä Aleksanterinkadulla. Niki on niin käsittämättömän taitava. Kolmessa minuutissa olimme valmiita hiljalleen laskeutuvan ensilumen alta. Kiitos Niki, tästä jää minulle mielettömän upea muisto.

Valtava kiitos vielä kaikille sydäntä lämmittävistä onnitteluista. Tämä on ollut huikea kunnia. Miten otettu olenkaan, että te halusitte minulle tällaisen hienon pokaalin suoda. Iso kiitos myös upealle Elle-tiimille upeasti järjestetystä gaalaillasta ja kaikesta siihen liittyen. Oli valtavan suuri kunnia olla osana sitä. Tänään AVA-kanavalta kello 20.00 nähdään kooste tästä upeasta tapahtumasta. Apua, pitääpä katsoa mitä tuli saatua ulos kiitospuheessa. Sen verran sumussa meni se hetki.

Kiitos ja kumarrus!