Laukussa

Sanotaan, että nainen kantaa laukussaan puoli omaisuutta. Yleensä on meikkiä, hiusharjaa, purkkaa, hajuvettä ja mitä ties. Minä olen taas siitä erikoinen kassialma, että minulla kulkee mukana vain välittömät. Ilman lapsia tavarat mahtuisivat iltalaukkuun. Mitä kassini sisältä siis löytyy…?

inmybag-1645 TITLE

Mukana on aina lompakko, avaimet, kännykkä, hiuspompula, huulikiilto tai-puna sekä vaippoja ja siistiytymistavaroita lapsille. Itse en kanna juuri koskaan meikkejä tai edes hiusharjaa mukana. En vain ole koskaan harrastanut päivän mittaan ehostamista. Kun ovesta ulos lähdetään, niillä mennään. Mukana tilaa viemässä kulkee usein iso järjestelmäkamera sekä vaihtovaatteet kolmekuiselle pojalleni.

Mitä te kuljetatte mukananne? Entäpä mitä ilman ette voisi ovesta ulos lähteä?

Seuraavaan juttuun

Halloween -valmisteluja

Kuten olen maininnut, pidän teemajuhlista. Täten jenkkien Halloween-tradition hiljalleen rantautuminen Suomeenkin on minusta ihanaa. Elämme syksyn pimeintä aikaa, joten arjen pienet valopilkut juhlien muodossa ovat tervetulleita. Tulevana viikonloppuna vietämme tätä juhlaa naamiaisten merkeissä ystäväporukkamme kesken. Perheen pienimmät juhlivat mukana myös. Facebook-ryhmässä on jo viikkojen ajan pyörinyt ideoita kekseliäimmistä puvuista… :D Jotta pääsisimme kotonakin tunnelmaan, pidimme perheen kesken pienen askarteluillan. Olen kädentaidoissa melkoinen uuno, mutta nämä askareet kävivät tältäkin tumpelolta helposti.

halloween-7476TITLEhalloween-7471

Mustat paperikoristeet olen aikoinaan saanut Miss Etoile-merkiltä. Sopivat loistavasti tähän syksyn juhlaan ja ne oli myös äärimmäisen helppo kasata. Merkin tuotteita myy mm. nettikauppa Vispilänkauppa sekä Moko-kahvilat.

halloween-7430

Kurpitsan ostin lähikaupasta. Kasvot oli veijarille annettu valmiiksi, mutta ne on itsekin helppo valmistaa mustasta kartongista.

halloween-7470

Lepakot askartelimme mustasta kartongista. Netistä löysin niille valmiin mallin (koska jos olisin itse lähtenyt soveltamaan ne eivät ikimaailmassa olisi lepakkoja muistuttaneet) ja nappisilmät ostimme Askarelli-liikkeestä Kampista.

halloween-7392

Sympaattiseen haamuun sain inspiraation ystävältäni. Vanhat puklurätit saivat hetkeksi uuden viran. Harson alla on styroksipallo, jonka päälle liinan asettelin. Nidoin kiinni niitillä ja liimasin samat silmät kaverille, kuin lepakkoilla. Hyvin yksinkertaista.

halloween-7441

Jos et ehdi Halloween herkkuja leipoa, käyvät Fazerin appelsiininmakuiset Julia-keksit myös loistavasti teemaan väreiltään.

halloween-7432

Kauniit paperipillit ovat myös Miss Etoile -merkin valikoimasta.

halloween-7413

Sellaisia Halloween-järjesteyjä on täällä tehty. Jos sinulla on helppoja ja hauskoja Halloween reseptejä tai askerteluvinkkejä, kuulisin niistä mieluusti kommenttiboksissa!

Happy trick or treating everybody!

Guadalest

Kotiuduimme Espanjasta jo muutama viikko sitten, mutta vieläkin minulla on koneella materiaalia matkalta jäljellä.

Seuraavaksi teille matkailuvinkki: Mikäli joskus matkustat Alicanten/Benidormin alueelle, suosittelen tekemään lyhyen päiväreissun El Castell de Guadalest-vuoristokylään. Meillä matkanteko Alteasta kesti n.45min pitkin kiemuraista (ja kaamean kuumottavaa!) vuoristotietä, mutta Benidromista pääsee paikalle suorempaa tietä n.puolessa tunnissa.  Alue jakautuu kahteen osaan: alempana olevaan Arrabalin kyläkortteliin sekä ylempänä portaiden päästä löytyvään 1100-luvulla rakennettuun linnoitukseen. Linnoituksen torikorttelilta avautuu näkymät alla sinisenä hehkuvalle järvelle, johon Guadalest joki laskee.

mina ja pojat alteassa-0650TEXTGUADALEST-0372 GUADALEST-0365 blondrivets.blog_.-19 blondrivets.blog_.-18 GUADALEST-0341 GUADALEST-0375 GUADALEST-0286 GUADALEST-0412 GUADALEST-0423 GUADALEST-0406 GUADALEST-0418 GUADALEST-0388 blondrivets.blog_.-28 GUADALEST-0488 GUADALEST-0580 GUADALEST-0478 GUADALEST-0674 asu guadalest-0272 asu guadalest-0249

top: Zara
shorts Zara
bag: Miu Miu
flats: LV
necklace: Thomas Sabo

Oli melkoinen urakka saada lapset kärryineen kaikkineen ylös (onneksi valtaosan matkaa portaita reunusti tasaiset kivirampit) – mutta kolmen naisen avuin onnistui sekin mallikkaasti. Oli sen arvoista. Eikä sen jälkeen kukaan salitreeniäkään kaivannut ;)

Syksyn tyylikäs punahilkka

Viime viikolla kauhistuin, kun Pekka Pouta esitteli hyisen sinisiä numeroita Suomi-neidon yllä. Ihan kuin olisimme siirtyneet kesästä suoraan talveen. Kaunis ja kirpeä syksy tuntuu jääneen välistä tänä vuonna? Onneksi muutosta on luvassa ja samainen mies toi lohtua ensi viikolle: Lämpötila nousee n.+10 asteeseen. Vielä siis ehtii hetken pukeutua niihin kauniin kontrastisiin asuihin, missä yhdistyy muhkean neuleen pehmeys ja keveän hameen tyttömäisyys. Tässä erään punahilkan asu, joka inspiroi minua alkavalle viikolle.

outfitinspirationstreet style pic: Stockholm Street Style

THEORY knit
VILA skirt
BURBERRY scarf
JIMMY CHOO shoes
MARJA KURKI bag
MARC JACOBS watch

Nyt vielä kaikki irti lämpimemmistä säistä! Jos plussa-asteiden kaverisi emme aurinkoa saa, pukee syysjalkoja myös mustat sukkahousut ja tyylikkäät mustat kumpparit.

Kolmekymppiset Helsingin yllä

Kaksi viikkoa sitten juhlin 30-vuotissyntymäpäivääni lähimpien kesken. Itselleni illan ohjelma oli täysi yllätys. Vaikka rakastan järjestää yhteisiä iltoja ja juhlia ystäviemme kesken, niin viimeisten hyvin kiireisten kuukausien takia olin todennut miehelleni, ettei minulla nyt riitä paukut omien synttärien järjestämiseen. Täten hän otti ohjat omiin käsiinsä ja oli parhaiden ystävieni kanssa sumplinut salassa mitä huikeimmat syntymäpäiväjuhlat…

my30thbday-1063 copy

Minut yllätettiin Klaus K-hotellin yläkerrassa, minne oli katettu pitkä pöytä lasitetulle terassille. Nurkasta löytyi joukko rakkaimpia huutaen hyvää syntymäpäivää yhteen ääneen. Koristelut oli toteutettu tyylikkäästi mustavalkoisella, kivituikut huokuivat lämpöä, pöytää koristi yhteiset kuvamuistot ja illan menu koostui kaikista suosikkiruoistani. Tähän oli käytetty niin paljon aikaa, ajatusta ja rakkautta. Kyllähän siinä liikuttui.

my30thbday-1071 my30thbday-1043 my30thbday-1021 my30thbday-1032 my30thbday-1017 my30thbday-1036 my30thbday-1044 my30thbday-1014 my30thbday-1098 my30thbday-1080 my30thbday-1108 my30thbday-1110 my30thbday-11271

Paikkana Klaus K Skyloft -terassi oli mieletön. Upeat näkymät Helsingin ylle, keskeinen sijainti ja mitä tyylikkäimmät puitteet. Kyllä kelpasi seinän takana olevassa skyloftissakin yö viettää. Upeita yksityiskohtia ja oivalluksia.

my30thbday-1142 my30thbday-1143

Pimeässä illassa yritettiin muutama synttärikuva siskon kanssa ottaa (vaikka ulkoinen salama puuttuikin matakasta ja kuvat siksi hieman suttuisia ja kohinan täyteisiä). Samalla hetkellä saatiin Skype-yhteys rakkaaseen ystävättäreemme, joka on tällä hetkellä toisella puolella maapalloa jatko-opiskelujensa takia.

my30thbday-1205 kiskispuhelimessa my30thbday-1202

My nearest and dearest <3

my30thbday-1164 my30thbday-1264 my30thbday-1248 pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

top: Lanvin
pants: Lanvin
shoes: Christian Dior
earrings: Aldo

Oli mieletön ilta. Kiitos paljon rakkaat. En olisi voinut enempää toivoa <3 On kunnia täyttää kolmekymmentä näin upeassa seurassa. Saa olla monesta kiitollinen. Tosin seuraavana aamuna pyöreiden numeroiden juhlinta tuntui ihan kamalalta. Muistin taas, miksi en tykkää juoda. Yök mikä olo! :D Noh – kivaa meillä olikin! :)

Your Facen syys- ja talvitakit

*Yhteistyössä Your Facen kanssa*

your face takkikamppis-1257TEXT

Yhteistyössä Your Facen kanssa kävin katsastamassa heidän syys- ja talvitakkivalikoiman. Viime vuonna kävin kokeilemassa heidän stailauspalveluaan, minkä yhteydessä ihastuin heidän kamelinväriseen duffelitakkiin. Mielenkiinnolla suuntasin Kamppi Keskuksen myymälään kurkistamaan heidän tämän vuoden tarjontaa, mikä ei taaskaan pettänyt. Klassisia ja kauniita takkeja, jotka ovat tyylikkäitä vuodesta toiseen. Niistä poimin teille esiteltäväksi neljä suosikkiani.

your face takkikamppis-1373 your face takkikamppis-1366 your face takkikamppis-1351 your face takkikamppis-1254

Tässä neljä suosikkiani: tummansininen Vivy-takki, beige Shabby-trenssi, jo alennuksessa oleva kukonaskelkuvioinen villakangastakki sekä khakinvihreä parka. Jotta saisitte niistä paremman käsityksen, puin ne vielä päälle. Alle valitsin Your Facen syysmallistosta neutraalin kokonaisuuden, jonka tuumasin sopivan jokaisen takin kaveriksi.

your face takkikamppis-1347 copy vivytakkiYR TAKKI KAMPPIS SHABBY YR TAKKIKAMPPIS CHERYL YR TAKKIKAMPPI SSHAHAR

Erityisen paljon pidän kahdesta viimeisestä takista, eli kukonaskelkuvioisesta villakangastakista ja khakinvihreästä parkasta. Kukonaskeleessa minua viehättää sen mielenkiintoinen ja klassinen printti ja vihreä parka minulta vielä vaatekaapistani puuttuu. Sopii loistavasti hiekkalaatikolla viihtyvän äidin syysgarderoobiin. Väri kuuluu hetken kuumiin trendiväreihin, mutta on tyylikkään ajaton vuodesta toiseen. Molemmat loistavia takkeja klassisuuden nimeen vannovan vaatekaappiin.

your face takkikamppis-1399 your face takkikamppis-1379 your face takkikamppis-1384

Nämä neljä kaunista takkia ja monta muuta löydät nyt Your Facen myymälöistä.

Mutta kysymys kuuluu: Mikä näistä takeista on sinun suosikkisi?

Kaikkien vastanneiden kesken arvon 100e arvoisen lahjakortin Your Facelle. Aikaa vastata on ensi perjantaihin, 31.10. saakka. Syysintoa ja arpaonnea kaikille!

Inspiraatiota toimistopukeutumiseen

Varmastikin suuri osa teistä on jo kuullut, että hollantilainen trendimerkki Supertrash avasi hiljattain pop-up-liikkeensä Helsingin Galleria Esplanadiin? Jos et, niin nyt on aika merkkiin tutustua! Olen ollut brändin fani monta vuotta. Asuin reilu kuusi vuotta Hollannissa ja Amsterdamissa käydessäni vierailin usein heidän liikkeessään. Mm. nämä mustat nahkahousuni ovat heidän valikoimastaan. Kun minulta kysytään Damin ostovinkkejä, ohjaan heidät aina kyseenomaisen merkin liikkeisiin vilkkaalle Leidsestraatille ja hulppealle P.C.Hooftstraatille.

Supertrash tasapainottelee onnistuneesti massaketjujen edullisuuden ja luksustuotteiden laadun välimaastossa. Valikoimat ovat täynnä aikaa kestäviä vaatteita, jotka herättävät huomion hienostuneilla oivalluksilla. Täydellinen merkki naisille, jotka haluavat sitä jotain toimistopukeutumiseensa ilman, että asu kiljuisi erilaisuutta. Tässä esimerkki tyylikkäästä tavasta lisätä haalari toimistolle.

JUMPSUIT OFFICE INSPOstreet style pic: Stockholm Street Style, others: Supertrash

Supertrashia myy Helsingissä myös Stockmann. Suosittelen kuitenkin piipahtamaan Galleria Esplanadin pop-up-storessa, sillä merkin omien vaatteiden lisäksi tilasta löytyy perustajan, Olcay Gulsenin vaatekaapin helmiä, jotka hän on valmis pistämään kiertoon seuraavalle hyvällä hinnalla. Minä hypistelin innoissani Valentinon pitsimekkoa, kirkkaan vihreää Chanel flap-bagia sekä Burberryn kultaista trenssiä. Suosittelen kurkkaamaan – jo ihan silmänruoan vuoksi.

Bling-a-bling

bling bling lily and rose-1195 TEXT

Olen heikkona kimallukselle. Koruissa se on parhaimmillaan. Täten en voinut olla esittelemättä vielä erikseen korvakoruja, jotka olivat päälläni Elle Style Awards -gaalaillassa. Ostin korvakorut herttaisesta Sofinah Shop-liikkeestä Helsingin Uudenmaankadulla. Muille harakoille parveiluvaroitus: samaisessa liikkeessä oli ruotsalaiselta Lily & Rose merkiltä monia muitakin häikäisijöitä. Muut harakat voivat käydä hakemassa ilmaa siipiensä alle täältä. Piristää muuten melkoisen kivasti ihan perus neuleasua…