4th of July juhlintaa

Viime lauantaina saimme elämämme ensimmäistä kertaa ottaa osaa amerikkalaisten suureen päivään, 4th of July:hin, eli maan itsenäisyyspäivään. Suuntasimme rannalle muutaman muun suomalaisen ystäväperheen kanssa heti aamusta. Tuoreet appelsiinimehut ja aamiaisomeletit nautimme taas Le Pain Quotidien -kahvilassa, mistä vatsat tyytyväisinä jatkoimme rantaan ihmettelemään juhlakansaa. Kuhina kävi rantakaduilla ja jo keskipäivään mennessä parkkipaikat olivat melkoisen ison kiven alla. Muutoin niin hiljaiset Manhattan Beachin rantahuvilat kuhisivat USA-lippuja musiikin niitä tahdittaessa. Juhlijat olivat pääsääntöisesti pukeutuneet valkoiseen, siniseen ja punaiseen. Nuoret tytöt selvästi suosivat less is more –mentaliteettia. Pikkupikkubikineitä sinivalkoisissa tähdissä ja punavalkoisissa raidoissa vilisi enemmän kuin silmä ehti rekisteröidä. Ja niiden pariksi oli usein yhdistetty pitkät urheilulliset polvisukat? What was that about? Osaako joku kertoa? Kaiken kaikkiaan ihana päivä, jonka me kruunasimme illan tunnelmallisella jalkapallo-ottelulla ja näyttävällä ilotulitusnäytelmällä. Fiilis oli katossa yömyöhään asti.

4thofjuly-6644
4thofjuly-6570
4thofjuly-6559
4thofjuly-6614
4thofjuly-6629
4thofjuly-6647
4thofjuly-6640
4thofjuly-6620
4thofjuly-6639
4thofjuly-6633
4thofjuly-6623
4thofjuly-6584

Thank USA, for hosting us this year. Yo’ve been truly amazing. Hope you had a happy fourth!

Seuraavaan juttuun

Strictly Street Style Rodeo

Those cool ripped jeans… Ne ovat ehdottomasti paikallisten kuumalla listalla. Tuuletusaukkojensa ansiosta niissä tuntuu kulkevan joka toinen california girl. Ja löysin muuten minäkin itselleni parin. More comin’ up soon!

streetstylerodeo-4400

sunnies MIU MIU
blouse ZARA
necklace TIFFANY’S
belt HERMÈS
jeans ZARA
watch CARTIER
sandals CHANEL

Seuraavaan juttuun

Lisää oliivia, kiitos!

Neutraalit ja klassiset värit ovat olleet pinnalla tänä kesänä, joten suosikistani oliivista ei ole ollut vaaterekeillä puutetta. Tosin nämä housut ovat roikkuneet omassa vaatekaappissani jo monet vuodet. Nyt kuitenkin huomaan haaveilevani vähän löysemmästä – safarihenkisestä parista. Valkoinen, kulta sekä ruskeansävyt kun näyttävät poikkeuksellisen hyvältä tämän monipuolisen pikkusuolaisen kanssa.

olive and black-4820title olive and black-4839 olive and black-4842 olive and black-4833 olive and black-4830 olive and black-4826pics Kira Kosonen

top ZARA
pants ZARA
bag MIU MIU
bracelets TINA TURK & family heirloom
shoes VALENTINO
knit BANANA REPUBLIC

Tämä asu oli päälläni, kun käytiin pyörähtämässä South Coast Plaza-ostarilla Costa Mesan alueella. Paras täällä näkemäni ostari (ainakin toistaiseksi). Suosittelen käymään, jos on vain yhdelle shoppauspäivälle aikaa. Merkkejä löytyy laidasta laitaan ja kaikki saman katon alla.

Seuraavaan juttuun