Ihon joulusiivous

Eilen arvoin kommenttiboksista onnekkaan HydraFacial + radiofrekvenssihoidon voittajan n.450 osallistujan joukosta ja onnetar suosi…Viiviä!

”Oi että, miten täydelliseltä kuulostaa! Oon käynyt elämässäni kerran kosmetologilla, perus ihonpuhdistuksessa parisen vuotta sitten. Usein kyllä mietin, että pitäisi mennä, mutta jotenkin sitä ei raaski laittaa itseensä rahaa. Pitänee vinkata tästä joulupukille, jollei arpaonni suosi :)”

Onneksi olkoon! Laitoin sinulle mailia, joten palailehan kun vain ehdit!

piaairaskorpihydrafacial-0340

Pia oli todella otettu ja iloinen, että niin moni oli kiinnostunut tästä kasvojen ”joulusiivouksesta”. Täten hän päätti muistaa teitä Strictly Stylen lukijoita huikealla tarjouksella… Näin hän kirjoitti:

”Ajattelin joulun kunnniaksi, kun niin moni kommenteissa koki että haluaisi muistaa ystävää/äitiä lahjalla, että annan lukijoillesi 2 Hydrafacial hoitoa yhden hinnalla, kun varaa ajan ennen joulua.”

Hydrafacial-hoito kustantaa 96e, mutta nyt niitä saisi samalla hinnalla siis kaksi. Ajan voit varata soittamalla numeroon 050 346 3536 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@piaairaskorpiestetic.fi. Lisätietoa hoidosta voit käydä lukemassa Pian omilta sivuilta. Nyt olisi siis oiva mahdollisuus aloitta uusi vuosi puhtaalta pöydältä! :)

Seuraavaan juttuun

The Hanna Hat

Treffasin hiljattain herttaisen ja lahjakkaan Karoliinan, jonka tunnen serkkuni ja Juholan Lindan kautta. Karoliina asuu Tukholmassa ja monet teistä saattavat tunnistaa hänen nimensä Lindan kuvien takaa. Lokakuussa hän käväisi Suomessa viikon visiitillä ja ehdotti, jos otettaisiin muutamat asukuvat yhdessä sinä aikana. Olin käsi ojossa mukana, sillä on aina mukava työskennellä uusien ihmisien kanssa. Kaikilla on niin omat tapansa kuvata, että sitä oppii aina jotain uutta. Tämäkään kerta ei pettänyt. Kiitos Karoliina kivasta ja inspiroivasta kuvaushetkestä!

IMG_7821mTITLE IMG_7781mm IMG_7846m IMG_7899mm IMG_7881mm IMG_7910m IMG_7742mpics by Karoliina Rasi

hat: KN Collection
leather biker: Balenciaga
jeans: DSquared
shoes: Gucci
scarf: Acne
knit: Paul & Joe

Hattu on ystävättäreni Katin hattukokoelmasta. Katilla on oma hattufirma nimeltä KN Collection ja ihanuus päätti nimetä yhden syyshatuistaan minun mukaani. Kati – oot huikea! <3 KN Collectionin hattuja voit ostaa mm. Stockmannilta tai Kluuvin Showroomista, sekä merkin omilta verkkosivuilta. 

Dressed for Dubai

Tämä taitaa olla seitsemäs kerta kun matkaamme Dubaihin, joten kohde ja sen tavat ovat tuttuja. Usein saankin kyselyitä siitä, miten arabiemiraateissa tulisi turistin pukeutua. Tässä seuraavaksi minivinkit minulta siihen, mitä Dubaihin suuntaavan matkalaukkuun kannattaa pakata mukaan.

dressedfordubai

Asut vasemmalta oikealle, ylhäältä alas:
1. Arabian nights
2. Dubai dreams
3. Dubai fountain
4. Dubai dress

Julkisilla paikoilla liikkuvia turisteja neuvotaan peittämään olkapäät ja polvet, mitä olen pyrkinyt noudattamaan maan kulttuuria ja tapoja kunnioittaen. Sitä paitsi ostoskeskuksien ilmastointi on niin tehokasta luokkaa, että suosittelen tekemään sen ihan tarkenemisenkin kannalta. Tällaisessa kuuman ja viileän vaihtelevassa ilmastossa toimivimmaksi ratkaisuksi olen todennut väljät ja peittävät vaatekappaleet. Liehuvat silkkihousut, kepeät puserot, maksimekot taikka näyttävät huivit ovat loistavia vaatekappaleita Dubaihin suuntaavalle. Hotellialueiden allasalueilla voit huoletta pukeutua uimatamineihisi, sillä hotellin liepeillä pukeutuminen on löyhempää.

Käytännöllisten vaatekappeleiden lisäksi otin mukaan komeita kultakoruja ja näyttäviä kenkiä, joilla saa asuihin lisäpotkua. Suurin osa vaatteista oli mustia ja valkoisia, jotta mix and match kävisi helposti ja matkalaukku selviäisi kevyemmällä. Toki sekaan pitää aina laittaa muutama väriläiskä piristykseksi…