Taivas takapihalla

Viimeinkin! Eilen sain takapihan sohvaryhmän viimeisteltyä, kun vihdoin pääsin kokoamaan settiin kuuluvat aurinkotuolit. Niihin tarvittavat ruuvit ja mutterit olivat eksyneet matkalla ja kun myyjä yritti niitä lähettää jälkikäteen, saimme kolme väärää lähetystä ennen oikeita kappaleita. Jo välillä turhauttavalta tuntuneen säädön jälkeen meidän takapihan olohuone on valmis nautittavaksi. Ehkä vielä joskus pääsen noille tuoleille makaamaankin?

takapiha-0211TEKSTI takapiha-0206 takapiha-0200 takapiha-0195 takapiha-0201 takapiha-0205 takapiha-0197

Täällä päivät ovat kuluneet hujauksessa. Lasten kanssa on riittänyt tekemistä ja näkemistä. Iloksemme isäni saapuu tänne viikon päästä! Siitä alkaakin varsinainen vieraiden putki. Läheisiä Suomesta on luvassa ainakin seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Ihanaa! Minulla olisi niin paljon kaikkea, mistä haluaisin blogiin kirjoittaa, mutta nyt ei ole ollut tarpeeksi käsiä. Lapset ovat pitäneet huolen siitä, että alas ei istuta ja sitten kun viimein pääsen hengähtämään, niin sammun itsekin samoin tein. Toivottavasti lisäkäsien ja leikittäjien myötä pääsen minäkin istahtamaan alas vähän useammin. Kiitos siis vaan jo etukäteen ystävät ja perhe <3

Seuraavaan juttuun

Ekat treenit

Kerroin, että meillä odotettiin melkoisen innoissaan ensimmäisiä futistreenejä. H-hetki koitti viime viikonloppuna ja voi herttinen miten tosissaan tämä pikkumieheni otti treeninsä! :D
Hän kuunteli kovin tarkkaan valmentajaa ja toisti harjoitteet niin viimeisen päälle, kuin suinkin vain osasi. Liikkis keskittyi jokaiseen harjoitukseen täysillä, mutta niiden päätteksi paistoi kasvoilta aina onnellinen hymy. Voi murunen. Myös juniori otti ensimakuaan jalkapallosta – kirjaimellisesti. ;)

daninekattreenit-9603daninekattreenit-9685daninekattreenit-9635sydandaninekattreenit-9710daninekattreenit-9733 copydaninekattreenit-9665daninekattreenit-9620 copy

Mikä onni on asua hetki paikassa, missä ei tarvitse jännittää huomisen säätä. Aina voi mennä puistoon potkimaan ja harrastamaan. Ihanaa lapsille.

Los Angeles Zoo

Sunnuntaina kävimme ystäväperheen kanssa Los Angelesin eläintarhassa. Täällä länsirannikolla San Diego Zoo on legendaarinen ja kuulemani mukaan ehdottomasti eläintarhoista hienoin. Jos reilun kahden tunnin ajomatkaa alas ehdi / jaksa tehdä, tarjoaa Los Angelesin eläintarha paljon sellaista, mitä vanha tuttu Korkeasaari ei ole vielä näyttänyt. Kirahvit, sarvikuonot, norsut, krokotiilit, gorilla, koalat… Aikuisetkin olivat ihan innoissaan, vaikka lapset kiukuttelivatkin välillä, kun jättivät yrityksestä huolimatta päikkärit väliin.

lazoo-0188 lazoo-9942 lazoo-9804 lazoo-9874 lazoo-9839

Tuolla koalalla oli niin liikuttavan tyytyväinen ja autuaan onnellinen hymy nukuessaan yksin korkealla puussaan. Sillä oli saleen myös kiipeämään kyvyttömiä lapsia alhaalla, joista eka uhmasi ja toinen tekee hampaita.

Tarhan erikoisuus oli puolivuotias hippo-vauva! <3

lazoo-0111 lazoo-0125 lazoo-0010 lazoo-0016 lazoo-00671

Meidän pikkuapinan suosikki oli apinat. Äidin ehdoton suosikki oli kirahvi. Olipa upea eläin!

lazoo-9869 lazoo-0091 lazoo-9905 lazoo-9899 lazoo-0167

Oli oikein ihana päivä – lasten hetkellisestä kiukuttelusta huolimatta. Viimeistään pelleilevien apinoiden kohdalla suupielet olivat taas ylhäällä päin ja unen puute vaihtui verrattomaksi iloksi.

Jaan teille saman vinkin, jonka eläintarhassa aikaisemmin vieraillut ystäväni meille antoi: laittakaa mahdollisimman kevyttä vaatetta päälle. Eläintarha sijaitsee vuorten keskellä, jonne porottaa Kalifornian kuuma aurinko. Tästä syystä olosuhteet ovat helposti kuin kattilassa hengailisi. Joten muistakaa hellehatut, juotava, aurinkosuoja sekä mukavat ja viileät vaatteet.