Ceasars Palace

Kun kävimme Vegasissa viime kuussa lasten kanssa, valitsimme hotelliksi legendaarisen Ceasars Palacen. Halusimme hotellin, joka olisi mahdollisimman keskellä Vegasin sykettä, jotta saisimme kokea tämän aavikkokaupungin ainutlaatuisen tunnelman. Aikaa paikan päällä oli vain kaksi päivää, joten halusimme myös, että sieltä pystyisi helposti siirtymään paikasta toiseen. Koska meneillään oli Labor Day -weekend, piti ennen varausta myös varmistaa, ettei hotellin altaalla olisi esim. mitään villejä pool partyja. Se ei ehkä olisi ollut kahden pienen lapsen skene. Uima-allas alue oli sen verran valtava, että uskoimme löytävän sieltä jonkun pienen rauhallisen nurkan perheille – ja se onneksi myös löytyi. Hotelli on tunnettu mm. Hangover-leffasta, mutta monissa muissakin elokuvissa se on patsastellut. Ainut mikä minut yllätti oli, että täällä Nevadassa sai vielä tupakoida sisätiloissa. Vaikka ilmastointi pauhasi täysillä, oli sen vanhan viinan ja pinttyneen tupakan lemu kammottava.

Mutta kaiken kaikkiaan Vegas-matka oli ikimuistoinen kokemus ja meillä oli ihanat pari päivää lasten kanssa. Meidän päivät kuluivat pitkälti hotellin näyttävällä allas alueella, kun esikoisesta on kehittynyt varsinainen vesipeto. Siihen tämä hotelli toimi loistavasti.

las vegas-2284 las vegas-2035 las vegas-2041 las vegas-2032 las vegas-2058 las vegas-2307 las vegas-2310 las vegas-2320 las vegas-2318 las vegas -2508 las vegas nelli ja taffe-2674 las vegas -2490 las vegas-2296 las vegas-2305 las vegas-2225

Oli ihan kiva hotelli, jonka allasalue ja aamiaisbuffa oli sen parasta antia. Jos olet vain aikuisten kesken liikkeessä, suosittelisin ehkä Cosmopolitan hotellia, josta avautuu myös kauniit maisemat yli stripin ja Bellagion lähteiden. Myös uudempi ja modernimpi, kuin tämä ikoninen Ceasars Palace. Hienoa oli se kuitenkin kokea.

Seuraavaan juttuun

Veljekset

Juuri pari päivää sitten naureskelin facetimen välityksellä ystävättäreni kanssa sille, että kuka ikinä sanoi kahden lapsen menevän siinä samassa missä yksikin, ei todellakaan tiennyt mistä puhui. :D Toisen lapsen tullessa se vähäinenkin pieni aika, joka sinulla oli asioiden ja kodin järjestelyyn tai omaan mielenrauhaan, revitään kertaheitolla pois. Miten ihmeessä sitä valitti ajan riittämättömyyttä, kun lapsia oli vain yksi? :D Näin sitä miettii varmasti vanhempi kahdestakin kolmannen kohdalla. Mutta ensimmäinen lapsi on se, jonka kanssa kaikki on niin uutta. Muutos entiseen on niin suuri, että kyllä sen räpiköimisen ymmärtää loistavasti. Kaikkia pieniä näppyjä pelästyttiin, kuin ruttoa konsanaan. Tutit keiteltiin se harva se hetki kiehuvassa vedessä bakteerien varalta sekä kaikki uudet vaiheet olivat pelottavia hyppyjä tuntemattomaan, joiden läpi navigoiminen vei oman hetkensä. Tokan kohdalla näpyille hyvällä tuurilla hetkautetaan hartoita, hiekkalaatikkoon tippunut tutti kulkee suunnilleen paidan helman kautta takaisin suuhun (vastustuskykyä hei!) ja kaikkien niiden loputtomien vaiheiden tietää olevan onneksi vain nopeasti vaiheita. Seuraava odottaakin jo kulman takana.

Mutta kaikkien näiden loputtomien vaiheiden keskellä, on äitinä kahdelle oleminen myös tuplasti ihanempaa. Eipä sitä pysty sanoin selittämään sitä sydämen pakahduttavaa tunnetta, kun katsoo kahden pienen ihmisensä rakentavan omaa sisarussuhdettaan. Miten isompi pitää niin hellää huolta pienemmästään, ja miten pienempi taas ihailevasti tekee kaiken isoveljensä perässä. He tulevat aina olemaan toistensa rinnalla, elämän ensi askelista kiikkustuoliin asti. Liikuttavempaa näkyä ja ajatusta ei tämä äiti tiedä.

tongva i got your back baby bro-4281

I got your back baby brother. Now and forever.

Seuraavaan juttuun