Styleinin kevät 2012

Stylein taitaa olla tuttu nimi jokaiselle tätä blogia edes vähän seuranneelle – ruotsalaismerkin vähäeleinen estetiikka kolahti kuin metrin halko kun näin Tukholman muotiviikoilla viime kevään kokoelman. Stylein on siitä saakka kuulunut vakioväijytyslistalleni ja olenpa viattomilla ohikulkumatkoillani täräyttänyt vahingossa jokusen tilauksenkin merkin verkkokauppaan.. Vahingoista toinen on paraikaa matkalla kohti Helsinkiä ja sisältää toivoakseni muutaman tulevan syksyn suosikin, näette sitten.

Ei tarvinne siis erikseen kertoa paljonko ilahduin, kun sain tänään sähköpostia Styleinin perustajalta ja suunnittelijalta Elin Nyströmiltä itseltään. Hän oli seurannut blogiani jo hetken, harmitteli ettei ymmärrä suomea mutta oli pannut silti merkille, että Stylein on herättänyt ihastusta niin bloggaajassa kuin lukijoissa. Sain kutsun ensi tammikuun muotinäytökseen, nipun tuoreita lookbook-kuvia Styleinin tulevasta kevätmallistosta ja luvan jakaa otokset teillekin – vuorossa siis silmänruokaa sateisen maanantain piristykseksi!

stylein-ss2012-1
stylein-ss2012-2
stylein-ss2012-3
stylein-ss2012-4
stylein-ss2012-5
stylein-ss2012-6
stylein-ss2012-7
stylein-ss2012-8

Elin kertoi perustaneensa Styleinin yli kymmenen vuotta sitten, mutta ilahtuvansa yhä jokaisesta merkin löytäneestä muodin ystävästä. Ilo olla jakamassa ilosanomaa, sillä kokemukseni Styleinin vaatteista ovat olleet poikkeuksetta positiivisia eikä kevätmallistokaan näytä hullummalta. Kietaisumallisella selällä varustettu neule, maksihame korkealla halkiolla, pitkä valuva neuletakki.. ja tuo paita, voiko se olla nahkainen? Toivottavasti. Ihanaa.

Mitä sanotte, kylmää vai kuumaa?

Kuvat Stylein

15 kommenttia kirjoitukselle “Styleinin kevät 2012

  1. kuumaa on. minulla on pari styleinin vaatetta, joista pidän valtavasti. materiaalit ovat pehmoisia ja leikkaukset valuvia. uusi mallisto näyttää hyvälle!

  2. Todella kuumaa! Tosi kauniita leikkauksia ja materiaalit niin pehmeän näköisiä, että tekisi mieli vain hipelöidä niitä.

  3. Kevään kokoelma näyttää kivalta! En jotenkin itse lämmennyt tuolle syksyn mallistolle yhtään, mutta ehkä tuosta kevään repertuaarista jotain voisi taas ostaa…

  4. Kuumaa ! Minäkään en lämmennyt niin syysmallistolle, mutta nyt näyttää jo kiinnostavammalle.

    PS. Jumalaisen kaunis malli noissa kuvissa. =)

  5. Hothothot!
    Ja niin TAHDON tuon neuleen, joka on selästä auki! Pakkosaadapakkosaadapakkosaada! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>