Silitysmarttyyrin hulmuhelmat

Eilen oli taas aika kärsiä, eli silittää pesusta tulleita lempivaatteitani. Käyttäisin tiettyjä mekkojani niin paljon enemmän, jos joku muu silittäisi ne valmiiksi! Minulla on tapana kerätä silitettävien pino sellaiseksi vuoreksi, että kaapista loppuvat melkein vaatteet kesken ennen kuin kykenen tarttumaan hommaan. Ja vaikka muuten olenkin vähän huoleton hulivili, ryppyisillä vaatteilla en suostu lähtemään mihinkään (paitsi lenkille, ihan sama). Käyttövaatteissa häiritsee pieninkin poimu.

Kärsimysnäytelmän jälkeen kuitenkin hymyilytti, kun sai ylle Olivia Rougen hulmuhelmoja.

Mekon alla on jättimäinen tyllihame, mutta koska olen niin pitkä, se näyttää ihan surkean pieneltä :D Minun pitäisi varmaan käyttää kahta alustylliä päällekäin, jos haluaisin näyttävän helman.

 

Tämä on korkokenkäfriikin parasta aikaa, saa nauttia kauniista kengistä joka päivä <3 toivottavasti syyssateet pysyvät kauan poissa.

30 kommenttia kirjoitukselle “Silitysmarttyyrin hulmuhelmat

 1. sun pitäis hankkia semmonen höyrytin, mikä vaatekaupoissa on :D vaatteet siliäis ainakin nopeammin kuin normaalisti silittämällä… :D

 2. Ihan samaa meinasin ehdottaa kuin lalla :) itsekin inhoan silittämistä ja harkinnassa sellaisen hankinta…

 3. Mä olen aivan samanlainen silitysvuoren kasaaja… :D Niinpä menin hankkimaan tuollaisen edellä mainitun höyryttimen. Vinkkinä siis, että kannattaa hankkia kunnollinen sellainen, sillä olen tässä todennut, että silittäminen on vähemmän tuskaisempaa kuin minihöyryttimeni käyttö. Ei meinaa tulla sileää sitten millään – toinen reuna ehtii rypistyä toisen silitessä. Tosin ko. höyrytin kotiutui Lidlistä, joten ehkä se kertoo aivan oman tarinansa. ;)

 4. Jälleen kerran ihana asu! Kuinkahan monet Parikat mahdatkaan omistaa? ;) ja mistä sellaisia alustyllejä oikein saa,itsellenänikin löytyisiä käyttöä niille? :o

  • heh monet… minä ostin oman alustyllini Olivia Rougelta (muistaakseni maksoi 50e), mutta mikä tahansa fiftarikauppa myy noita.

 5. Ihana asukokonaisuus! :-) Oisin kysynyt näin ohimennen mistä oot ostanut sun nykyiset rullaluistimet, joilla derbyä siis harrastat. (-:

 6. Ei liity nyt silittämiseen tai kenkiin mitenkään, mutta pakko jakaa tää: Oon menossa huomenna erääseen Open skateen ja oon lueskellut pari päivää intopiukeena sun ja muidenkin roller derby-juttuja. Jotenkin alitajuisesti mua ilmeisesti jännittää kyseinen tapahtuma joten näinpä sitten unta missä olin tuolla ja sä taklasit mut jotenkin näytösmielessä :D Ilmeisesti oot mun eka roller derby-assosiaatio siis. Eipä mulla muuta.

  • ooh jee, derby rokrok! Toivottavasti rakastut lajiin ja Suomen roller derby scene saa taas yhden uuden innokkaan pelaajan :) ja jos näin käy, on jopa ihan todennäköistä että joskus taklaan sua hahah :D

  • alkaa tosiaan kiinnostaa tuo höyrytin kun sitä niin moni kehuu :)

   Olen 179cm ja aina korot :D rrrrrrakastan tätä pituuttani, se on nimenomaan the paras puoli olemuksessani :) ja koroilla voi ihanasti korostaa muutenkin pitkiä sääriä!

   Ja miten niin hassun näköistä, näyttäisit varmasti koroissa ihan ristuksen upealta!

   • Minäkin oon 176 senttiä pitkä, ja vielä vuosi-puolitoista sitten olin samaa mieltä Nobonan kanssa. Nykyään taidan kuitenkin omistaa jo.. ainakin neljät korkokengät! Ja syksyksi hankin niin ihanat korolliset nilkkurit, etten kauniimpia heti osaa nimetä. Ja on niissä ainakin 6 senttiä korkoa, ja siltikin oon rakastunu :)

 7. Höyrytin löytyy täältäkin silityksen vihaajalta ja voin kyllä suositella! Korvaa lähes täysin silitysraudan, kunhan oppii käyttämään. :) Ainoastaa joissain painamista vaativissa jutuissa käytän rautaa eli en juuri koskaan. Ja ah ihanuutta kun voin suoraan pesusta nostaa paidan odottamaan henkarissa höyryttimelle ja kun löytyy muutaman minuutin rako niin vetäistä sen suoraksi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.