Kynnen kärjellä

Heti kun syksy alkaa antaa merkkejä itsestään, minua alkaa miellyttää leijonankeltainen. Voisin tällä hetkellä kääriytyä murrettuun keltaiseen vaikka päästä varpaisiin! Kesällä käytän kirkkaita keltaisia, syksyllä leijonaa, näin se vain menee.

Eilisellä kirppiskierroksella yhdistelin keltaiset ballerinat ja vyön mintunvihreään. Ei ihan ilmeinen valinta, mutta kunhan huvitti kokeilla.

Paita, vyö ja laukku – kirppis

Ballerinat – Vagabond

Hame – Primark

 

Kesän aikana (normaalisti minimilyhyet) kynteni ovat tehneet jonkun ihmeen kasvupyrähdyksen, joten olen pitkästä aikaa leikkinyt kynsilakkojen kanssa. Kokeilkaa joskus lakata värilakalla pelkät kärjet, ihan kivaa vaihtelua.

Tosin roller derbyn alkaessa menetän kynteni aika nopeasti, joko leikkaan ne suosiolla tai sitten kärsin sen tuskan kun ne raksahtavat poikki pelin tuiskeissa. Eli leikkaan :D

11 kommenttia kirjoitukselle “Kynnen kärjellä

 1. Ihanaa, että sanot tuota sävyä leijonankeltaiseksi :D Mulle se on aina ollut sinapinkeltainen, ja se on tuonut pelkkiä negatiivisia mielikuvia, koska sinappi on saat.. siis hyvin pahaa. Taidan itekin alkaa kutsua sitä leijonaksi, niin voin ehkä alkaa käyttääkin :D Kun leijonat on niin söpöjä kissoja kurnau!

  • Eeva Kolu joskus oivallisesti kiteytti kyseisen värin kuvailemisen, ”haluaisitko sinä että ylläsi on uljas kissaeläin vai löräys grillimakkaran päällä” :D

  • Mullekkin tuo väri on aina ollut sinapinkeltainen =D Alan kans sanomaan leijonaksi ja hommaan vaikka tuon väriset sukkikset! (jos joku tietää mistä saa niin kertokaa, pliis) =)

   • M, käy tsekkaamassa ainakin H&M:n, Lindexin ja Seppälän sukkishyllyt! Jostain luulisi sopivat leijonajalat löytyvän. :)

 2. Joo, ihan totta, leijonankeltainen kuuluu syksyyn :) Tekee mieli pukeutua kaikkeen pehmeään ja lämpimään, vaikka vielä voisi viettää kesää. Miksiköhän vuodenaikojen leikkiminen pitää aina aloittaa etukäteen? Keväällä liian vähän vaatetta, syksyllä liikaa :D

 3. Upeat kynnet!! Ja kiitos leijonankeltaisesta. Sinappi vie ajatukset vauvanvaippoihin.

 4. Kui söpö toi sun laukku<3 Mut mää taas oon aina inhonnu tota leijonan tai sinapinkeltasta. En tiiä miks. Ja sit mua ärsyttää kun syksyllä aletaan heti käyttää kaikkia synkän ja tumman värisiä, kun on muutenki pimeetä ulkona. <— Kaupasta ei oikeen saa mitään lämmintä ja ihanaa kirkkaissa väreissä :(

 5. Vilalla näyttäis ainakin olevan syksyvaatteissa paljon leijonankeltaista myynnissä :) itse en tolle värille lämpiä omassa kaapissa, ei sovi mun väreihin. sulle kyllä sopii :)

 6. Seppälä myi ainakin viime syksynä jos vaikka minkä värisiä sukkiksia; myös noita leijonankeltaisia :)

 7. Miten saat lakattua kynnenkärjet noin siististi? Olen itsekin yrittänyt vastaavaa, mutta olen niin mämmikoura, etten saa lakkauksesta tasareunaista. :p Käytätkö pienempää sivellintä vai ihan sitä normaalia, joka on lakan korkissa? Mun pitää kai alkaa väsätä jotain kynsisapluunaa DIY-hengessä, kun olen niin peukalo keskellä kämmentä tällaisissa jutuissa. :D