Kukkamekkoilua suviyössä

Lauantai-illan nasua eli itse ommeltua kukkamekkoa. Rakastan tuota mummolan sohva -kukkakuosia, etenkin tässä mintunvihreässä sävyssä :)

nelliinan vaatehuone

Cravo&Canelan (East River) kauniit huivikengät saatu blogin kautta.

 

Ensimmäinen työpäivä takana ja mikä fiilis? Jeeeeee syksy tuleeeee!!!! Rakkaista rakkain vuodenaikani!

40 kommenttia kirjoitukselle “Kukkamekkoilua suviyössä

 1. Voi että, ihana tuo mekkosi! Kunpa osaisin itsekkin, mutta ilman kaavoja ja tarkkoja ohjeita ei ole minusta mekon tekijäksi. Et haluaisi tekaista mittojen mukaan mekkoa blogisi uskolliselle lukijalle? ;)

  • haha :D mä en osaa ommella muille kun en osaa kaavottaa, vielä. Mutta jos kaipaan tuontyylistä kukkamekkoa niin käy vilkaisemassa Olivia Rougen nettikauppa, siellä on tuosta samasta kankaasta eri värillä mekkosia :)

 2. Ompa ihana mekko! Olen nyt viimeisen vuoden aikana rakastunut sekä tuohon mummoruusukuosiin että tuohon väriin.. Hmm, voisi viedä ompelukoneen huoltoon ja tekaista talveksi tuommoinen mekko! :D Kukkamekkojahan saa käyttää talvellakin, saahan?

 3. Aivan I H A N A mekko! Olisi mukavaa jos joskus silloin tällöin laittelisit ohjeita miten voisi tehdä kauniita ja upeita nelliina-mekkoja, kuten juuri tuollaisia mitä sulla on tässä postauksessa päälläsi. Olen kuitenkin mekkojesi kautta herätellyt henkiin oman ompeluharrastukseni, tarkoituksena tehdä kaiken kattava mekkovalikoima itselleni. Kaipailen myös sitä upean violetin iltapuvun ohjetta minkä joskus olit blogiisi laittanut, nyt en löydä sitä enää mistään.. :( Mutta joka tapauksessa kiitoksia upeasta blogista, keep on rockin’!! <3

  • en löydä minäkään :o mikähän vuosi se mahtoi olla, milloin mekon tein… mietin että olisko se tuolla wp-blogissa ehkä, nelliina.wordpress.com, mutta sieltä puuttuu hirveästi kuvia :(

 4. Haa! Pakko jakaa: Minulla oli tänään kaverilta vaatteidenvaihtobileissä bongattu valkoinen punapilkullinen vintagemekko, joka on aivan ihana, mutta aika erikoinen (ja tulee siitä aika Nelliina-vibat…) ja kadulla joku ihan satunnainen mies keskellä päivää huudahti vaan ohi mennessäni, että ”sulla on kaunis mekko!” Tuli superhyvä mieli! Tää mummonverhomekko on kanssa mieletön ja näyttää tosi hyvältä sun päällä!

  • noi mekot on ihan parasta, vitsi miten hyvälle tuulelle tulee kun joku random kehaisee yllättäen vaatetta :)

 5. Argh, miten joku voi osata tehdä noin ihastuttavan mekon itse? Tai ylipäätään mitään, mikä muistuttaa ihan oikeaa vaatekappaletta…? Tv. nimim. Villasukistani tulisi patalappuja, jos osaisin virkata edes sen ensimmäisen silmukan…

  Mutta syksy on ehdottomasti myös minun lempivuodenaikani. Eikä ainoastaan siksi, että Italiassa on kesällä ihan liian kuuma, rakastin syksyä jo Suomessa asuessani. Italiassa syyskuu on lempikuukauteni myös rantsussa makaamiseen, Suomessa taas luonto leimuaa niin värikkäänä, etten voi olla nauttimatta kirpeästä syystuulesta ja sateistakin.

  • mä en osaa myöskään virkata tai neuloa, se on ihan täys mysteeri miten jotkut osaa :D

 6. Aivan ihana mekko ja nuo kengät ! ♥ ja sinä myös tietenkin (–:

 7. Aivan upea mekko, näytät tyrmäävän hyvältä! Ja ihanaa, joku muukin on innoissaan syksystä, eikä vain vingu, kun lämpöä on alle 20 astetta.. Syksy on parasta! (Eikä ne syksyiset synttäritkään haittaa…)

  • mä oon ihan liekeissä että on kylmä, saa käyttää takkeja ja ties mitä kivoja vaatteita, eikä hikoilla hellemekossa :D

 8. Voi miten upealta näytät!älyttömän kaunis mekko varsinkin nuo kengät<333 oijjoij!
  Minäkin rakastan syksyä aivan tajuttomasti!lempparivuodenaika :)

  • ja korosta huolimatta noi on älyhyvät kengät jalassa :)

 9. Oi ihana Nelliina! Mekoissa ja koroissa oot kyllä mun mielestä ehdottomasti parhaimmillasi, vaikka hallitset rennommankin tyylin :) Onko sulla muuten vielä ne itse liukuvärjäämäsi vajaamittaiset farkut? Se postaus jossa esittelit niitä oli ensimmäinen jonka ikinä blogistasi luin!

  • ON! ja just niitä tässä yksi päivä mietin kun näin H&M:n syksyn kuvissa melkein samalla tavalla värjätyt farkut :D hyvä muisti sulla!

 10. Sä oot kyllä tosi kaunis, ja niin on mekkokin. Mun ompelutaidoilla ei todellakaan saisi aikaan mitään mekkoa muistuttavaakaan. Ja ihanaa, että muutkin näyttää tykkäävän syksystä :)

 11. Aivan ihana mekko, tykkään myös tosi paljon tosta kuosista ja mallikin on kaunis:)

 12. Oi olet niin kaunis :)

  En ole kauheasti tykännyt nykyisestä hiusväristäsi, mutta näissä kuvissa se näyttää upealta! Ovatko hiuksesi vaalentuneet vai saako tuo valo näyttämään ne vaaleammilta?

  • se on valo joka vaalentaa, vaikka toki varmaan myös auronko on haalistanut jonkun verran.

  • gaaah heti kun saan aikaiseksi, anteeksi että olen näin hidas :D

 13. Ihanat kengät!! Ja on se mekkokin ihana :) täälläkin fanitetaan syksyä, joskin tykkään kyllä myös keväästä ja kesästä. Ainoastaan talvi on oikeastaan ei-niin-lemppari, koska en jaksaisi sitä kylmää ja pimeää niin kauaa kun sitä yleensä riittää. Mutta syksy… syksy on ihanaa aikaa! Saattaapi liittyä siihen että olen syntynyt lokakuussa joten olen ”syksyn lapsi”… tai jotain.

  Vitsit että noi kengät on kauniit <3

  • talvi on ihan kuraa ja sillä selvä. Voi venäjä että se on taas mörkönä edessä….

 14. Lumoavan kaunis mekko <3 Tosi soma kuvio ja väritys. En vain voi käsittää miten jotkut ovat niin taitavia ompelijoita, itse kun en tule lainkaan toimeen ompelukoneiden kanssa… Ja jeij, syksy on myös mun rakkaista rakkain vuodenaikani! <3

  • mä ja kone ollaan ylimpiä ystäviä silloin kun joku ompelus onnistuu, mutta auta armias jos menee pieleen… :D

 15. Sohva tuolla kuosilla olisi kyllä aivan äärimmäisen ihana.. tummien puulattioiden kanssa!

 16. mä haluun noi samat kengät omaan kaappiin, aivan ihanat <3

 17. Ihana mekko ja kengät vaikka itse et ihkä ihan niin kauneen näköinen olekkaan. Kyllä se vanhuus sieltä tulee ;)

  • perseilykommentin jättäminen on vähän noloa eikö vaan, mutta mielenkiintoinen ajatusmaailma sinänsä jos vanha = ruma. Mun mielestä ikä, eletty elämä, naururypyt ja kokemus tekee ihmisestä nimenomaan kauniin, ja usein myös lempeän, jollei satu olemaan katkera persläpi noin niinkuin ylipäänsä.