Juna kulkee vaan..

Tämä päivä on kulunut junassa ja Helsingissä. Ensimmäinen missio oli palaveri Olivialla, sen jälkeen kipitin Ninalle ja siitä sitten yhdessä kaupungille.

Junassa mukana bloggarin parhaat ystävät; läppäri, kännykkä ja kamera. Tietenkin. Käytän junamatkat aina tehokkaasti hyödykseni, vaikka tuohon mobiililaajakaistaan palaakin poikkeuksetta hermo.

Yllä tänään Hilfigerin silkkimekko ja Kirsi Nisonen/Cailap -nahkarusettipanta (saatu). Panta on syksyn Paradise of Madagascar -mallistoa ja varmaan sanomattakin selvää, että on todellakin minun juttuni <3

Päivän ruokavalio oli huikean terveellinen, ensin Hakaniemessä sushia (en muista mikä se paikka oli, mutta ruoka oli mahtia) ja sen jälkeen Tampereen New Yorkin lohihampurilainen. Miksi en ole ollut tietoinen, että mansesta saa noin järkyttävän hyvää lohiburgeria?!

Paluumatkalla juhlin viimeistä lomapäivääni ruisleivällä ja pienellä valkkaripullolla. Yksin. Junassa. Wow mitä glamourelämää :D

 

Notta kiva minireissu näin loman lopuksi. Näin pitkästä aikaa kunnolla pian New Yorkiin karkaavaa Ninaa, löysin 17 euron hippifarkut ja nyt vietän Kumman Kaa -maraton yötä. Life is good.

Kivaa viikonloppua!

8 kommenttia kirjoitukselle “Juna kulkee vaan..

 1. Se sushipaikka oli Rice Garden. Bongasin sut siellä mut en kehdannut moikkailla kun oli tukka kampaamatta ja Crocsit jalassa, perheen kanssa kun liikuin (ja yritän kuitenkin nähdä itteni kenkäfriikkinä;) Oli hauska nähdä sut livenä. Enpä ois arvannut että oot ihan mallin mitoissa. Oon jotenkin kuvitellut sut pikku hippiäiseksi.

  • kuule muru, näitkö mun junassa ryytynyttä olemusta :D aina saa ja pitää tulla moikkaan :)

   jostain syystä valokuvista ei ikävä kyllä välity tämä 179-senttinen olemukseni, vaan ihmiset aina luulevat minua lyhyeksi!

   • Heh, sä olet livenä ihan upeen pitkä mutta muhun verrattuna vielä extrasupermalli. :)

 2. Voi ei, repesin tolle otsikolle melkoisen pahasti! Ei sillä, että siinä olisi mitään hassua, mutta tuli mieleen eräs muisto.
  Muutama vuosi takaperin luokkaretkellä laivalla Tukholmaan piti päästä karaokeen. Siinä lauleskeltiin (anteeksi kuulijat!) pienemmissä ryhmissä ja yksin, kunnes joku sai päähänsä, että hei, hyvänä porukkana pitää laulaa jotain yhdessäkin! No niin, yksi meni valitsemaan kappaletta (”joka me kaikki tiedetään, okei?”). Valitsija palasi, ja kertoi valinneensa kappaleen Juna kulkee. Hm? Kukaan ei tiennyt kappaletta, ei loppujen lopuksi valitsijakaan. Siinä sitten mau’uttiin varmasti todella kauniisti! :D Kaikki eri sävelen mukaan ja puolet ei edes nähnyt sanoja. Hyvä meininki kuitenkin, ja äänihän korvaa laadun!

  Samalla matkalla laulettiin myös Aikuinen nainen, toki, keski-iän ollessa 15 joista poikia 9. Sopii kaikkiin tilaisuuksiin, näemmä :D

  Anteeksi avautumiseni ja kivaa viikonloppua sulle!

 3. Pitääkin testata tuota lohiburgeria joskus. Chili-limeranskalaiset siellä ovat ihan parasta! Tuskin koskaan saanut yhtä kuumia ja rapeita ranskiksia <3

 4. Ooh, täytyy käydä joku päivä kokeilemassa tota lohiburgeria. Mä oon ollut melko tyytyväinen VR:n langattomaan verkkoon, toki sekin välillä takkuilee mutta pääsääntöisesti ihan ok.

 5. Niin nykyäänhän junassa on VR-junaverkko, toimi ihan kohtuullisesti kun viimeksi käytin.

 6. Mulla tulee kauheet lahjanaruvibat tosta sun hiuspannastas :D Mut samanlainen äklösöpöpinkki puhelin löytyy minultakin :)