Jotain uutta, jotain vanhaa

Sen voin kertoa, että Italian käsilaukkukaupoissa menee pää pyörälle. En käynyt koko lomareissun aikana kuin yhdessä ainoassa vaateliikkeessä, joka sekin oli ihan hirveää blingiä ja käännyin minuutissa takaisin ulos, mutta ne laukkukaupat… oi oi. Tai no, laukkukauppa. Sorrentossa oli yksi iso laukkuliike, missä oli taikaa. Toki siellä oli enemmänkin liikkeitä, mutta vain tässä yhdessä oli 100 prosenttisesti minun näköiseni valikoima.

Vai mitä sanotte:

nelliina käsilaukku

Ryhdikäs verenpunainen salkku hipoo puhdasta täydellisyyttä. Sievä, mutta vetää sisäänsä koko maailman. Niina sydän laukku.

Jalassa Minna Parikan Raquelit ja yllä Nanson luottoperusmekkoni.

nelliina minna parikka raquel

Minulla on selvästi meneillään raitasukkiskausi tällä viikolla.

18 kommenttia kirjoitukselle “Jotain uutta, jotain vanhaa

 1. kuolin. täydellinen laukku! Minua harmittaa EDELLEEN ja VIELÄKIN kun en helmikuussa ostanut Lontoon reissullani yhtä laukkua! Perhanan typerä pihisteliä täältä terve. nyyyh

  Mutta kiitos kauniista kuvista =)

 2. Heh, loisto laukku! Nim. Ostin itse turkoosin vastaavan reilu kuukausi sitten. On ollut kyllä loisto-ostos.

  • Nyt alkoi kiinnostamaan, mistä olet löytänyt turkoosin vastaavan veskan? :)

   • Campadre-nimisellä verkkokaupalla oli kampanja samaisista laukuista. (Vaatii rekisteröitymisen) Tai ainakin laukut olivat liki identtisiä ja myöskin Italiasta. :)

    • Mä ostin omani Venetsiasta, ei enää mitään mielikuvaa mikä oli kaupan nimi tai missä siellä edes sijaitsi.

 3. Ihana punainen yhdistelmä! Ja jos mulla (oi opiskelia budjetti) olis suuri kenkärahasto (hehe) nii tollaset parikat ois niin must! piatsi mustina ^^)

  ps. ihanat sukkiset! mistä he ovat kotoisin?

 4. Mulla on ittelläni tuo sama laukku mustana ja konjakin ruskeana. Kestää käytössä ja muutenkin on malliltaan just sellanen simppeli ja ajaton :)

 5. Ihana, ja täydellinen yhdistelmä noiden Parikoiden kanssa!

 6. toi laukku on aiiiiivan herkku! mansikkamainen kuvassa. ei kengätkään pahat ;)

 7. Ihana laukku!! Ja sopii sulle hienosti ;) Tuommoinen ryhdikkäämpi malli mullakin on hakusessa, jos sävy vielä olisi vähän murretumpi niin…jee :):) Vaikka on kirkkaatkin värit kyllä ihania ja justiinsa toi verenpunainen on toooooodella mieletön :)

 8. Upea laukku! Italiasta löytää helposti aitonahkaisia edullisia laukkuja, mutta vaatteet on mini-ihmisille ja ihan kummallisia, kuin lapsille (mikki-printtejä t-paidoissa?!) … Mutta, halusin jostain syystä tulla kertomaan, että mitä jos kokeilisi ottaa tuon lukko-koristeen pois? Laukku olisi heti simppelimpi ja vähäeleisempi. Nyt on liikaa kaikkea: väriä, muotoa, kuosia nahassa… :)

 9. Oij että on muutes komia tuo viiminen kuva! Ehottomasti bannerimateriaalia, siinä kulminoituu mistä on Nelliina tehty! :)