Vivien of Hollowayn helmoissa

Päivän nasuna Viven of Hollowayn kellomekko, joka kalasti viiden minuutin sisällä kahdet kehut täysin tuntemattomilta ohikulkijoilta. Hyvä mekko hahah :D meidän mörököllisuomalaisten pitäisi ehdottomasti enemmän kehua toisiamme ihan spontaanisti, siitä tulee niin hyvä mieli. Ilmaista hyvän mielen levittämistä! Pitäisi itsekin yrittää sanoa kaupungilla ääneen kivat ajatukset, eikä tyytyä ihailemaan jonkun neitokaisen kauniita kenkiä tai hiuksia vain päänsä sisällä.

vivien of holloway 50s dress

Sain vihdoin aikaiseksi kaventaa mekkokaunokaistani, se kun oli jäänyt auttamattoman suureksi erään pikku proggiksen jäljiltä. Vähän liian väljä se tosin on vieläkin, mutta onneksi vyöt on keksitty. Tämän kyseisen Primarkin mintunvihreän rusettivyön toin mukanani Edinburghista.

14 kommenttia kirjoitukselle “Vivien of Hollowayn helmoissa

 1. Toi on just se juttu mitä en ikävöi Suomesta ollenkaan! Kukaan ei ikinä edes hymyile tuntemattomille kaduilla, puhumattakaan mistään kehumisesta tai toisen päivän piristämisestä! Muutettuani Kööpenhaminaan siinä kyllä vei aikansa että totuin aurinkoisten tanskalaisten tapaan tulla suoraan ja häpeilemättä kehumaan jos on jotain kehumisen arvoista :) Menin alkuaikoina hämilleni kerran jos toisenkin, kun bussissa aina joku sanoi että onpas sulla ihana trenssitakki, tai kun kadulla kävellessä toinen oikein pysäyttää kertoakseen, että kenkäni ovat aivan ihastuttavat :)

  • totta, täällä on todella hoomoilasena jos joku ihana sattuu kehaisemaan muita ihmisiä, se on vaan niin harvinaista. Tuota köpisasennetta selvästi kaivataan tännekin, positiiviset ajatukset pitäisi aina tuoda julki niiden negistelyjen sijaan :)

 2. Itselläni on samanlaisesta kankaasta puoli hame. Sitä kyllä aina kehutaan, kun se on päällä. Ja taitaa olla tuo oma asennekin merkityksellinen, kun miettii missä on aurinkoisia ihmisiä. Minulle ei ainakaan ole vierasta sanoa vieraale ihmiselle kehuja. =)

  • uuu toi olis muuten tosi kiva hameenakin :) mä vähän ujoilen kehuissani, vaikka todella usein ajattelen positiivisesti kanssasiskojen ulkonäöstä ja vaatteista, eli ehkä vaan pitäis avata suunsa :)

 3. No ei se toisaalta ihmekään ole et on kehaistu. Kyllähän tuolla päät kääntää. Todella raikkaan näköinen!

  • ainakin punaisella jättimekolla erottuu joukosta, kun muut hengaavat lähinnä perusfarkuissa :D tosin se toinen neiti joka minulle huikkasi mekkokehun oli suloinen lolitatyttö, eli hän oli vielä erottuvampi :)

 4. Nyyh, munki Hollowayt on jääny isoiks. Oliko helppo kaventaa? Otit sivusaumoista sisään vai?

 5. Aivan upea mekko!!
  Mua harmittaa, etten itse pysty käyttämään punaista, tekee varsinkin kasvot mulla entisestään kalpeammaksi :/.

  Kehuja pitäisi kyllä antaa tuntemattomille enempi. Itse sain talvella ruokakaupassa vanhemmalta rouvalta kehuja EMP:n villakangastakistani ja olihan siinä ensin hölmistynyt, kun tuntematon ihminen tulee kehumaan :D.
  Mutta kyllä se tuntui kivalle ja sai hymyn huulille loppupäiväksi :).

 6. Minusta on ollut hassua huomata, että etenkin silloin kun laittaa hieman epävarmana päälleen jotain esimerkiksi räväkämpää kuin yleensä, tulee joku kommentoimaan tai kehumaan. Siitä tulee aina sellainen olo, että se itsensä voittaminen kannatti!

 7. Upea mekko! Tuo on kyllä niin totta, että pitäisi vaan rohkeasti kehua kanssaihmisiä.

 8. Minulla oli juuri tuo samainen mekko lakkiaismekkona, mutta vielä en ole oikein osannut taivuttaa sitä arkikäyttöön. Onko sinulla tuolla mitään alushametta alla? Tuntuu ainakin, että Vivien of Hollowayn valkoisen alushameen kanssa se on jo liian näyttävä arkisempaan käyttöön. Harmillista, ei nimittäin huvittaisi haudata tuollaista ihanuutta komeron pohjalle juhlallisempia tilaisuuksia odottamaan.

 9. Itsellä myös samainen mekko musta-punaisena :) täällä pikkukylässä kerään aina huomiota, kun on mikä tahansa kellohelmoista päälläni. Kovinkaan moni ei täällä niihin pukeudu. Yleensä huomio on positiivista, joskus saa myös uteluja tyyliin ”onks sulla polttarit?” ”missä on naamiaiset?” ”ootko jostain juhlista tulossa?”… Silti kellohelmoja en vaihda <3

 10. Näytät ihan laittoman hyvältä sun mekossa! Sä tarvitsisit ehdottomasti myös sen punaisen, jossa on valkoisia sydämiä, se olisi silkkaa jumaluutta sun päällä.