Sorrento = postikorttimaisemat

Ei voi väittää huonoksi valinnaksi Sorrentoa, melkoinen paikka. Riittää nähtävää myös isälle ja Kirsille, ketkä eivät viihdy altaanreunalla. Valitsin paikan sen(kin) perusteella, että on varmasti maisemaa ja hienoja katuja käveltävänä, ja lisäksi meille nuoremmille uima-allas. Napakymppi.

sorrento ranta

 

Vaikka Sorrento onkin yhtä upeaa rantakalliota, täältä kuitenkin löytyy pienet pätkät myös oikeaa hiekkarantaa. Ei olla vielä itse testattu, mutta sellainenkin mahdollisuus on. Näkyi olevan sekä maksullisia alueita että maksuttomia (=rantatuolittomia), ja lisäksi myös isoja laitureita, mihin voi pyyhkeensä levittää.

 

Sitä uhoaa viettävänsä aikansa uima-altaalla, mutta kun omaa peruslevottomat jalat, niin eihän tälläisessä kaupungissa vaan voi olla sinkoilematta. Huoh. Se siitä lepolomasta, on nimittäin nämä nuoremmatkin suhanneet ihan kiitettävästi suloisilla kapeilla kujilla ihastelemassa paikallista menoa. Saldo altaalla eilen: 30 minuuttia. Mutta jos tänään sitten. Olen kertakaikkiaan toivoton rauhoittumaan hetkeksikään, pätee sekä lomalla että arkena.

8 kommenttia kirjoitukselle “Sorrento = postikorttimaisemat

  1. Kylhän tollanen just näyttää enemmän omaan makuun paikalta. Tylsää hiekkarantaa kilometritolkulla kun ei jaksa katsella, saati käyttää viikon makailuun.

  2. tästä matkasta haluan kuulla lisää -juuri se italian oma unelma toi sorrento!(rooma eletty) oletteko liikkeellä julkisilla, vuokraasutolla vaiko aurinkomatkoilla? joten reissupostausta odotellen…kiitos!

  3. Jos teillä vaan on aikaa, niin piipahtakaa nyt ihmeessä Caprilla – kaunis paikka (vaikka niin toki tuo Sorrentokin on).

  4. Hei saako udella millä olet valokuvannut noi ihanat otokset? Ootko ottanut järkkärillä ja photoshopannut vai onks otettu Hipstalla tai vastaavalla puhelinappsilla?

    • canonin halpispokkari Powershot 2200A :) eli ei tarvi kummoista kameraa kun vähän viilaa kameran asetuksia, siihen toi powershot on ihan paras väline.