Punaiset korot

Aloin sisäänajamaan punaisia Parikoitani leffareissulla ja voi hyvänen aika, että oli varmaan hauskan näköistä meikäläisen kävely :D Fillaroin finskulle ihan tyytyväisenä ja jätin pyörän n.100 metrin päähän Plevnan ovesta ja siitä se sitten lähti. Kengät eivät pysyneet jalassa yhtään (kotona pysyivät ihan hienosti!). Jouduin joko laahaamaan koipiani eteenpäin (tosi sulavaa I´m sure…) tai sitten kipristämään varpailla ja ottamaan lyhyitä köpöaskeleita. Ai jestas että nauroin sisäisesti, kunnon korkkariexpertti liikenteessä taas. Onneksi oli  kainalokeppi (Saku puspus) mukana :—-D

Minähän olen typerästi kahden koon väliltä (39,5), jolloin tämä tilanne on ihan tuttua huttua. Puoli kokoakin voi vaikuttaa ihan älyttömän paljon, etenkin avokkaiden kanssa, joiden on istuttava kuin hansikas. Fiksu olisi varmaan ottanut kenkäkaapin perusvarusteen eli Taccoslipin mukaan jo valmiiksi, mutta ehei, oli paljon hauskempaa säätää.

 

Asun muut osat; MC Hammer -housut Edinburghista ja lempilaukkuni eli Viona Blu.

Nyt on punaisissa kaunottarissa slipit paikoillaan ja johan pysyy jalassa. Kengät istuvat jalkaani ihan älyttömän hyvin, ei uskoisi että piikkikorolla on noin hyvä kävellä. Etenkään ei olisi uskonut tiistaisen esityksen jäljiltä.

4 kommenttia kirjoitukselle “Punaiset korot

  1. Täällä liputtaa kans yksi 39,5 kokoisen jalan omistaja. Ei ole helppoa kenkäostoksilla, kun ei tiedä ottaisiko piukat vai löysät. Itsekin käytän noita sikan suojia hieman pienentämään avokkaita :)

  2. Mullakin on ”puolenkoon” jalka, enkä tiedä onko se henkinen juttu vai mikä että vaikka kuinka kävelet siellä kaupassa niin on oikein sopivat ja sitten kuitenkin kotoa lähtiessä lonksuu minne sattuu! Mitäh ihmettä :”D
    Monet kerrat oon taiteillut Lontoon katuja silkalla tahdonvoimalla eteenpäin.

  3. Argh. En mahda mitään sille, että mun silmissäni nuo pudotetun haarasauman housut näyttää aina vaan jotenkin muotopuolisilta.
    Tosin tuossa Ilosaarirock-postauksessa näyttivät yllättävän hyviltä. Tämä hämmentää minua.

    Omat kengänkoko-ongelmani (= aasialaisen kokoluokan jalat) olen ratkaissut ostamalla suosiolla liian isoja kenkiä, siinä oppii pakostakin kävelemään niillä. Ja saa iskiaksen.