Mihis sitte?

Kohta nokat kohti Joensuuta ja Ilosaarta jeeeee! Ajattelin ensin laittaa tähän Ilosaareen liittyvän biisin, mutta päädyinkin Aarne Schmittin mahtavaan Equations -kipaleeseen. Oman kaupungin poikia nääs.

 

Onko täällä muita Ilosaareen tulijoita?

11 kommenttia kirjoitukselle “Mihis sitte?

  1. Täällä ilmoittautuu yksi! Joten see you there! Mahtavaa, jos bongaat sut siellä ;)

  2. jep, sinne mennään taas! eihän sitä ny väliin voi jättää kun samassa kaupungissa assuu :)

  3. Oi, jopas! Kyllähän sinne tie vie jo 13. kertaa :) ootkin varmaan jo tietoinen, mutta huomenna ois sit klo 12 Mehtimäen jäähallilla roller derby-näytösottelu.

  4. Siellä tavataan siis!:) Juuri tänään mietinkin,että oletkohan koskaan käynyt itäisen suomen ihanilla festareilla rokkaamassa.Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista rokkia sinulle ja muille rokkaajille!

  5. Mahtavaa saada Nelliina Joensuuhun ! Itse en oo tulossa Rockiin, kun esiintyjät ei oikein kiinnostanu.. mutta toivottavasti pokkeet myös keskustan puolella ! (:

  6. Toi poika, Aarne, oli mun kanssa samassa peruskoulussa, joten hän on kylläkin Kuopiosta kotoisin. Ei siis Tampereen poikia alunperin, hihihi ;)

    • Meinasinkin kommentoida että Aarne on alunperin Kuopiosta, oltiin yläaste/lukiota samassa laitoksessa.. Taisi jo silloin olla aika fiksu (luki pitkää matikkaa ja fysiikkaa), joten naurahdin vähän kun tuon biisin nimi on Equations :)