I`m so cool…

Välillä ei voi muuta kuin nauraa näille kamerasta löytyneille otoksille. Käytiin eilen siskon kanssa kaupungilla shoppaamassa ja samalla pyysin systeriä nappaamaan asukuvan. Ja mitä siitä tuli:

Rrrright. Kaunista :D toisaalta jos kuvaajana on tälläinen pikkuapina niin…

Kyllä, minusta olisi ehdottomasti pitänyt tulla huippumalli.

17 kommenttia kirjoitukselle “I`m so cool…

  1. Ihanii kuvii oikeesti :–) Muistin jälleen kerran miksi luen Nelliinan vaatehuonetta.. huumorintaju ja omaperäisyys<3

  2. Hahah, onneks et ota itseäsi liian vakavasti :) Hei! on pitänyt jo pidemmän aikaa kommentoida että sinulla on aikamoinen lookalike! Nimittäin Carly Rae Jepsen Call me maybe-videon loppupuolella täytyi ihan hieraista silmiä, että onko kuvassa nyt nelliina vai carly :D

      • tyypit, mä oon blondi :—D oon kuullut ton Carly-vertauksen nyt jo niin monta kertaa, enkä tajua sitä.. meillä on molemmilla otsatukka? :D sikäli se on kyllä kuuma kissa joten kiitos vaan!

  3. Hihii, mahtava kuva :D Minusta tuntuu joka toinen kuva olevan tuota luokkaa, silmät kun ainakin tuntuu lupsahtavan kiinni heti kun joku osoittaa kameralla minua -_- kivaa :P

  4. hahaha… pikkuapina.. kato ittees kuule vaan :D aika läpät oli nää kuvat kyl :P

  5. Vaikka rakastankin sinua ja blogiasi, nyt täytyy hieman heristää etusormea. Tuo kuva ei nimittäin missään nimessä ole ruma tai edes naurettava. Pikemminkin eloisa, pirtsakka, AITO. Höpönpöpön jos kuvissa ei saisi kainoa hymyä enempää ilveillä, tai jos ainut sallittu asento on hillitty kontraposto, toinen jalka edempänä ja hieman sivukulmasta. Tiedän, ettei tämä postaus nyt ollutkaan mikään vakavuuden huipentuma, mutta jokaisestahan tulee otettua huonoja kuvia. Minusta huono kuva on sellainen, jossa paljastuu triploiskaksoisleuka tai räkää nenästä, ei suinkaan sinun kuvasi yllättynyt ilme kädet levällään. ;)

    • toi kuva on pöljä :D eli mun tapauksessa kyllä aitokin joo hahah :D