7 kommenttia kirjoitukselle “Helteinen valkoinen

 1. joutuuko tuollaisessa mekossa kuuntelemaan jatkuvasti italialaisten miesten huutelua? olet kuitenkin pitkä ja näyttävän näköinen. vai voiko roomassa kulkea ihan rauhassa?

  • blondi saa täällä huomiota joka tapauksessa, ihan sama onko pitkät housut ja paita vai kesämekko, näin ainakin itsellä. Tukka tuntuu olevan se mikä merkitsee.

 2. Nätti nainen, mutta kyllä näyttää vähän puolialastomalta pukeutumiselta kaupunkiin. Suomalaisilla aina tapana riipaista vaatteet veke, kun tulee muutama lämpöaste.

  • tervemenoa roomaan ja huomaat että minä näytän hellemekossani suorastaan nunnalta kaikkien mikroshortsien ja minitoppien rinnalla, joita paikalliset suosivat ;) Mistä lähtien väljä hellemekko on ollut puolialaston :o

 3. Hei, tuli tuosta viime merkinnästä mieleen, mitä kylkitekstissäsi lukee? :D

 4. Kiva tyyli. Joo Italiassa on ihan normaalia huudella Ciao bella, ei se aina tarkoita mitään ”pahaa” vaikka se on totta että vaaleammille huudellaan ehkä enemmän..
  Vai niin lyhyt matka on Sorrentoon :) pitää joskus lähteä! Toscanan Sienaan olis 3tunnin junamatka, mutta mieluiten näkisin Amalfin kerta matkakin on lyhyempi.

  Hyvää lomanjatkoa

 5. Hei sulla näkyy derbylihakset! :)
  Nuo pallukat tuossa polven yläpuolella. Ne tulee luistelusta, ootas vaan kun ne vielä kasvaa…