Edinburghin matka-asu numero 2

Tänään on ollut poutapäivä, joten käytimme sen tutkimalla kauniita vanhoja hautausmaita. Mutta ennen kuin saan purettua kuvat koneelle siitä osuudesta, laitan matka-asua näkyville. Pallopaitaa, ja Pertti Palmrothin lakerikengillä jatketaan edelleen. Lapset tuntuvat rakastavan kenkiäni, pikkutytöt tuijottavat niitä silmät loistaen. Aww tulevat kenkäfriikit ;D

Huomenna lähdetään katsastamaan Glasgow, toivottavasti se on edes puoliksi yhtä kaunis kuin Edinburgh.

10 kommenttia kirjoitukselle “Edinburghin matka-asu numero 2

 1. Ei. Glasgow ei ole tippaakaan kaunis! Mutta omalla tavallaan mukava kaupunki sekin.

 2. Ja minä taas sanoisin että Glasgow on jopa ihanampi kuin Edinburgh :)

 3. Glasgow ei missään nimessä ole yhtään kaunis, mutta enemmän siinä on sitä jotain.

  Hirveää tämä liputus oman kaupungin puolesta. :D

 4. Voi, älkää pettykö, Glasgow EI ole kaunis, mutta tokikin erilainen. Ja matka Edinburgista Glasgowhun voipi myös olla mielenkiintoinen. Hyvää lomaa!

 5. Oi… Sä oot siellä niin lähellä mun lempi bändiä: One Directionia.
  Kunpa mäkin olisin siellä. Paitsi jos mä olisin siellä, en tutkis hautausmaita, vaan shoppailisin ja koittaisin bongata One Directionin.

 6. Glasgow-Edinburg taisto on ollut käynnissä iät ja ajat. Niillä ja niissä asuvilla ihmisillä on samankaltainen juttu kun Helsinki-Turku/Helsinki-Tampere ihmisillä. Jotain toisiaan vastaan…”ai sä oot turust”.

  Itse olen henkeen ja vereen Glasgowlainen, Edinburgh on kiva muttei vaan vedä vertoja Glasgowlle..ehkä olen sitten enempi työläinen kun akateemi.

 7. Glasgow on ihana, tosin ei niin kaunis kuin Edinburgh! Kannattaa muuten poiketa Tchai-Ovna nimisessä paikassa -> aivan ihanaa teetä ja mieletöntä kasvisruokaa. Skottikaverit raahasivat minut ja kaverini sinne syksyllä ja voi, että se maitohunaja tee!!!

 8. Aivan ihana asukokonaisuus :) Mulla on kaapissa hyvin samantapainen pallopaita, joka taitaakin päästä päälle tässä lähiaikoina :)

 9. Ihana asu!
  Miten muuten pärjäät tuollaisten kellohameiden kanssa tuulisella säällä? Itselläni ne jäävät useimmiten kaappiin, jottei tuuli heittäisi niitä korviin, mutta ajattlin nyt kysellä onko tähän ongelmaan joku salainen konsti olemassa? Vai pitääkö ostaa alushame?