Tyrnävän kreppitukka

Pikaisesti päivän nasua, ennenkuin palaan etsimään kreppirautaa, neonpunaisia trikoita ja vyötärölaukkua. Löysin itseni vihdoin tyylillisesti, olen kasari!! No ei vaan, huomiset firman kekkerit Tyrnävällä vaativat teemapukeutumista ja iloinen 80-luku it is. Enpä olekaan aikaisemmin kyseisellä paikkakunnalla vieraillut, tämähän käy melkein suomimatkailusta.

Raitahame on H&M, laukku Pieces ja kengät Miz mooz.

Teitä on varoitettu, huominen nasu tulee olemaan vähän kyseenalainen :D saa nähdä kehtaanko loikkia trikoissani junaan vai puenko kuteet vasta paikanpäällä. Tosin kreppitukkaahan ei kyllä tässä mopissa peitä millään joten anitahirvoslook täältä tullaan!

43 kommenttia kirjoitukselle “Tyrnävän kreppitukka

 1. Miten hitossa tamperelaisfirma järjestää bileet Tyrnävällä? :DD Harmi että niiden pottupellot näyttää taas ihan tavallisilta pottupelloilta, joku aika sitten olis voinu kuvitella että ne kasvattaa riisiä… :)

  • heh meillä on iso toimipiste oulussa joka järkkäsi bileet tänä vuonna :D ai siellä on tulvinut oikein kunnolla sitten!

 2. Voi, Tyrnävä. Itse olen aika läheltä sieltä kotoisin. Joskus on sanottu, että Tyrnävän pottupelloista voi nähdä maapallon kaarevuuden :D Onhan ne aika isoja länttejä…
  Koita kestää Tyrtsillä! Kuulut hyvin joukkoon jos laitat vyölaukun! :D

  • Nenna, en oo eläissäni nähnyt tyrnävällä ketään (paitti turisteja, jotka on eksyny asuntovaunullaan), joka olisi käyttänyt vyölaukkua.. että en huutelis.

  • :—D me ollaan jossain kartanomökkihässäkässä missä vissiin pidetään häitä aika usein :)

  • nöpö vetää lonkkaa kaiket päivät parvekkeella, kunnon laiska mössöposki :D

 3. Aivan mahtavat noi kengät, haluaisin punaiset korkokengät (omistan vain mustia ja yhdet valkoiset), noissa nuo remmit tuo ihanaa twistiä, aaaah<3 Ja oot superkaunis ja upea pukeutuja ja jotenkin tosi iloisen ja sympaattisen oloinen, jee !

  • aww kiitos muru <3 noi korkkarit oli yhtä rakkautta kun ne viime syksynä New Yorkin reissulla kenkäkaupan ikkunasta bongasin, viivana sisälle ja kassalle :D onneksi eivät olleet kalliit.

 4. Kiitosta vain, minäkin ”en koskaan hurahda blogien mainontaan” kävin hankkimassa itselleni räpsyttimet Beauty Putiikista! On nää kyl aika kivat, uskaltaakohan tottua :D ekan yön jälkeen pari räpsytintä kuitenkin päättivät pitää yhtä ja myöskin taipua vähän väärään suuntaan eikä hellävarainen vihjailu niitä hetkauta. Auttaisiko se mainitsemasi ripsigeeli tähän ongelmaan vai päättivätkö ne vaan liimaantua väärään suuntaan kunnes huolto koittaa? Ja mitähän se ripsigeeli mahtoi maksaa? :)

  • hahah no mut ne ripset on kyllä ihanat, niiden takia voi vähän repsahtaakin :D mulla ainakin menee räpyttimet oikoon yön jälkeen kun ensin pyörittelen ronskisti sillä ripsiharjalla jonka sai mukaan ja siihen geelit vielä päälle. Se maksoi 28 euroa mutta kestää puoli vuotta käytössä eli ei paha :)

 5. Siis pittää kyllä ihmetellä kanssa että TYRNÄVÄ. WHYY!? Vai onko se joku uusi manselainen baari, apua. Tai sitten tyrnävästä on tulossa joku suomen pintamesta hmm.

  • heh meillä on oulussa iso toimisto, joka järkkäsi suomen bileet tänä vuonna, siksi :D

 6. Mahtista.. oot menossa meikän kotiseudulle :D
  Tyrnävällä on todellakin paljon peltoa. Toivottavasti löytyy kivaa tekemistä eikä ajomatka haittaa.
  Ps. Tyrnävä on Oulusta noin 35km etelään ;)

  • onneks päästään junalla vihantiin asti, vasta siitä bussilla, voi nörtteillä koko junamatkan :)

 7. Sellainen sanonta kuulemma on kuin ”Kovaa peliä Tyrnävällä” (tai ainakin meiän äiti hokee sitä usein) Sopii hyvin kasaribileisiin… Pidin synttärini kasariteemalla, ihanaa mielenraiskausta se kreppaus ja kirkuvan pinkki huulipuna ainakin oli :D

  • mä näytän niin jäätävältä tänään ett tsiisus :D

 8. Missä Pirkanmaalla on Tyrnävä-niminen paikka? :–D Tuskin ootte Ouluseenkaan tulossa?

  T. pohjois-pohjammaan pottupelloilla kasvanut, Tyrnävälle alle 20 kilsaa..

 9. Mää oisin mielellään laittanut tuon mieheni teidän kesäjuhlille vähän tuulettuun lastenhoidolta, mut camoon, Tyrnävä?? :D Toivottavasti on hauskat kekkerit!

  • mä luulen että oulun toimiston porukka veti taktisesti bileet noin kauas tampereesta, ettei ne joudu kestämään meistä kuin murto-osaa hahahha :D

 10. Oi kuinka hurmaava asukokonaisuus! Kivakiva :) Ja kivaa Tyrnävä-matkaa: itse olin siellä juuri tekemässä kotijuttua!

 11. Eipäs oo kovin vaikea arvata missä vietätte juhlia ku kerta Tyrtsille meette =D

  • mä en edes tiedä mihin ollaan menossa, mut joku perushääjuhlapaikkasetti se kuulemma on :D

 12. :D olin ihan fiiliksissä ku luin et oot ollu bilettämässä MUN kotipaikkakunnalla :P vähänkö ois ollu joku isompiki julkku paikalla :D ei vaan ku on kauemmin seuraillu sunki blogia niin ois ollu vaan huvittavaa törmätä koti K-kaupassa suhun :D juu Hannus on cool.

 13. En oikein tykkää kommentoida toisen kroppaa, vaikka se mitä sanon oiskin positiivista, koska jotenkin toisten kroppien arvostelu (ainakin julkisesti) on jotenkin väärin. Mutta kun luin Liikunnanvihaajan puolelta sitä postausta InBody-mittauksesta, niin uteliaisuus vei voiton ja oli pakko tulla stalkkaamaan kuvia, että minkä kokoinen oikein oletkaan (anteeksi). Jumaleissön tyyppi on pieni kuin päästäinen! Eli mahdolliset (toivottavasti jo rauhottumisen myötä kaikonneet) huolet peilin vääristämisestä on kyllä ihan turhia :) Olet upea! Ja olisit kyllä upea vaikka suhun LISÄISI sen 7 kg ;)

  Taisinpa tässä samalla vähän koukuttua sun tähänkin blogiin, kirjoitustyylisi on koukuttavan hauska :) Suosikit-palkkiin meni että räpsähti!

  Aurinkoista kesää!