Pesukarhu päivääsi

Kuka muka ei hymyilisi pipopäiselle pesukarhulle:

Tai punaisille söpökengille:

Pesukarhu on brittituliaisia, punaiset söpökengät Tampereen Qvantosta.

Ps. hui apua apua, huomenna koittaa ensimmäinen roller derby -peli osaltani, mikä tarkoittaa periaatteessa että I die. Joko hermoromahdukseen ennen peliä, tai itse pelissä. Helsinkiläisten kannattaa siispä ottaa nokka kohti Väinämöisen kenttää, ilmainen derbyulkotapahtuma Kesäklassikko starttaa iltapäivällä.

12 kommenttia kirjoitukselle “Pesukarhu päivääsi

 1. Apua!! :D Tollanen paita olisi pakko saada! :D Mun mies kutsuu mua pesukarhuksi, joten mä niiin tahtoisin saada tollasen paidan ja yllättää sen sillä. :D Ihana! :D

 2. Tsemppiä huomiseen!

  Törmäsin muuten tällaiseen tuoreen derbylijän blogiin: https://kokovartalofiilis.wordpress.com/

  Olette aloittaneet samoihin aikoihin ja näköjään myös molemmat kärsineet jonkinlaisista selkävaivoista. Kiva huomata, että laji sopii silti!

  • ei vitsi, sehän on Nykänen! Neitokainen oli meillä tampereella mun kanssa boutin keskiössä inside whiteboardina toukokuussa :D

 3. Ääää, mulla on toi sama paita!! :D Aberdeenin Primarkista ihan huippulöytö! Varsinkin huonoihin päiviin erinomainen kun ei tee mieli pukeutua mihinkään kiristävään ja sen lisäksi tuo pesukarhu on ihan syötävän söpö :))

  • tän paidan superpuoli on että se ei tunnu rypistyvän millään tavalla, vaikka sen taittelee laukkuun mukaan <3 ja maksoi just sen primark tavan mukaan vitosen…

 4. Eikä! Miullakii on tuo sama paita! :-D Se on aivan ihana! Oli pakko ostaa se kun kävin vuos sitten Briteissä.

 5. Iik! Pitkäaikainen bloginlukija ilmoittautuu huomiseen yleisöön. Oulusta asti tullut Helsinkiin siis ihan vain Kesäklassikoiden takia, helsinkiläisen poikaystävän näkeminen on sitten vaan plussaa eiku… Onnea matsiin!

  • mitä tykkäsit?! Eiks ollut ihan mahtava tapatuma <3 mulla oli NIIN kivaa!!

 6. Hahah, en kerennyt tätä postausta lukea, eli en tiennyt tuosta Kesäklassikosta, mutta päädyin sitä silti sattumalta katsomaan, kun kaveri ehdotti ja olin suorastaan ilahtunut, että bongasin sinut sieltä ja sit vaan tuijotin sinuu koko pelin ajan :D :D (hyvä pylly btw!) mut hyvinhän se meni!

  • hahhaha KIITOS :DDD se meni yllättävän hyvin, olin ihan ihmeissäni etten vetänyt ketään kyynerpäällä naamaan tai ylipäänsä en saanut yhtään majoria JEE!!!