24 kommenttia kirjoitukselle “Näen valot taivaalla

 1. Vitsi että sulle sopii näköjään mikä tahansa vaate. Itsekin käyttäisin nahkabyysiä, jos näyttäisivät tuolta miunkin päällä. :D P.S. Luulin sua nuoremmaksi korkeintaan 23 ja melkein järkytyin kun huomasin, että olet kolmekymppinen. :D Positiivista sinänsä, viisikymppisenä näytät sitten varmaan kolmevitoselta :D

  • mulle käy mikä vaan kunhan siihen yhdistää vähän rimpsua hahha :D joo-o, tietäisit vaan kuinka hauskoja hetkiä meikällä on nykyään alkon kassalla yms paikoissa missä henkkareita kysellään, tyyppien ilmeet kun ne alkaa kakomaan että wtf, onko nää sun henkkarit :,D pyöreät hamsteriposket kummasti nuorentaa.

 2. Ihanat balleri(i)nat! nyt tiedän, mitä kenkiä alan metsästää.. Mistä olet omasi löytänyt? :)

  • nämä ovat Vagabondin poppyt, näitä saa kaikissa väreissä ja ovat nahkaa, suosittelen lämpimästi. Mahtava 3cm kiilakorko kävelyyn ja kunnon kumipohja. Löytyy mm. Kookengistä, sokkarilta ja missä Vagabondia nyt sit myydäänkään :) Täällä löytyy monta eri mallia tokavikassa ja alimmassa rivissä KLIK.

 3. Hyvin sopii nahka tunikan mustiin yksityiskohtiin. Näyttää aika mahtavalta. Tollanen söpö, muttei liian söpö, just täydelline. Ja toi keltasen sävy on aika nami.

  • kiitti :) nahkahousut vaativat vähän söpöstelyä rinnalle, etten näytä liian ”rankaisijalta” hahah :D

 4. Aivan ihana asu, söpö, mutta aikuinen! Monesti katson näitä asukuvia ja toivon, että näyttäisin itsekin noin hyvältä sitten, kun joskus kymmenen vuoden päästä olen kolmekymmentä. Sä ainakin olet UPEA !

  • mä varmaan käytän söpöjä rimpsuja vielä hauta-arkussakin, auta armias jos hautausurakoitsija yrittää pukea minua sliipattuihin vaatteisiin ;D Ja kiitti, ei kolmekymppisenä mun mielestä vielä kuulu mummoutua, jätetään se sinne 90v paremmalle puolelle kun ei enää lonkat kestä korkkareita.

 5. Ekaa kertaa kommentoin asua: tästä tykkään! Kivaa myös kun on tullut asujen kuvaamisympäristöihin vaihtelua, esim raitamekko frenckellin portaissa jäi mieleen :) Kesällä tietysti helpompaa..

  • kiva että kommentoit :) kesällä on paljon iisimpää kuvata muuallakin, kun ei tarvi täristä toppatakin sisällä aina kun laittaa nenän ulos :D

 6. Ihana asu! Mistä noin ihania tunikoita oikein löytyy? Väri sopii sulle tosi hyvin. Mitä muuten luulet, sopisiko tuollaiset vähän korolliset ballerinat tällaiselle lättäjalkaiselle, jolle tavalliset ballerinat eivät sovi? Oikean kokoiset eivät pysy jalassa, liian pienet taas pysyvät. Ja kummasti haluaisin, etteivät varpaat tee kuolemaa. (:

  • häh, mistäpäin :D mutta kyllä kuule tädin mieltä lämmittää tällässeet kommentit <3

  • se on kyllä hyvä kysymys, nää on eestä nahkaa ja takaa paksua kangasta, ja en kuolemaksenikaan muista merkkiä koska on niin vanhat (ja kutittavat laput leikattu veke), mutta joku perusketjuliike varmasti kuitenkin.