Miehen mielestä

Muistatteko, kun joskus puhuttiin siitä miten miehet haluaisivat meidän pukeutuvan? No, minulle selvisi, että Sakun mielestä olen parhaimmillani pyykkimuijan ja (ysäri) Beverly Hills 90210:sta karanneen näköisenä :D

Tämä on itseasiassa peruskotilookkini, mutta koska juhannusperjantaina kaupunki oli täysin tyhjä, fillaroin riemumielellä pyykkimuijana ympäri mansea.

Tuo Superdryn väljä teeppari on kuulemma Sakun lemppari. Selvä :D

Sen taannoisen postauksen kommenttiboxiin levinneen keskustelun myötä tuli sellainen fiilis, että teidän kaikkien miehet haluavat nähdä naisensa lähinnä urheilu- tai kotivaatteissa. Onko mutkattomuus ja rentous The juttu sitten vai mitä häh? Meillä ainakin tuntuu olevan. Mutta onneksi ei tarvitse pukeutua äijien mielen mukaan, koska mekot = <3

13 kommenttia kirjoitukselle “Miehen mielestä

 1. Oot ihan ku eri ihminen noissa vaatteissa :D Ite leikittelin tässä eräänä päivänä kokoamalla vaatekaapistani hulluja asukokonaisuuksia. Olisi kiva lukea joskus vastaavanlaista postausta sultakin :)

 2. Kotivaatteet on selkeesti kuuminta hottia! Lähdin nääs pari päivää sitten käymään ruokakaupassa ihastuttavissa löröissä kotihengailushortseissani ja heti tuli kotimatkalla yks mies pysäyttämään, ja kertomaan kuinka hyvältä näytän :DD

 3. No nähtävästi miehet tykkää tollasesta rennosta tyylistä! Itse pääsin taanoin treffeille juurikin lenkkitamineissa :D

 4. Uhreiluvaatteet on kuulemma jotenkin hot! Ja voisin kuvitella, että oma mieheni tykkäisi juuri tuosta sinunkin lookistasi. Samoin vähän löysät housut ovat jees… Juuri sellaiset vaatteet, mitä en siis käytä:D Itsekin suosin naisellisia mekkoja ja hameita, joten ei ihan yksyhteen mene miehen mieltymyksen kanssa, vaikka asuistani kuulemma tykkääkin :D

 5. Olin just tulossa sanomaan että kyllä oma mies tykkää mulla eniten seksikkäästä mekosta, KUNNES muistin… Juoksutrikoot :D kuulema ei ole mitään seksikkäämpää kun nilkkamittaiset juoksutrikoot, lenkkarit ja ponnari :D mene ja tiedä… Siltikin menee kuulema mekko kotilookin edelle.

 6. Ihan sama mitä kysyn mun asusta mieheltä kun vastaus on AINA ”alasti olis parempi” :-D En valita. Mieluummin sitä nakuiliski mutku ei aina tarkene. Tai ei sitä kaupassakaan viittis ehkä ilman vaatteita…

 7. Kun luin tämän postauksen ja muistelin vanhaa postausta, niin tuli itsellekin halu kysäistä poikaystävältä, mitä hän haluaisi minun pukevan päälleni. Ensimmäinen vastaus ”alasti;)”, jota en hyväksynyt. Toinen ”bikinit:)”, noh sitäkään en hyväksynyt!:D Sitten sanoin että jotain OIKEAA, missä voisin lähteä esim. kaupungille kanssasi. Vastausta haettiin kovasti ja annoin hänelle vaihtoehtoja ja lopputulokseksi tuli, että minun pitäisi pukeutua johonkin tällaiseen: Mustat tai siniset farkut, sininen toppi, ehkä joku huppari, jos tarvitsee, musta nahkatakki, vihreät tennarit, niittivyö ja valkonen pipo, jos semmosta tarvitsee. :) Niin ja kaiken huipuks, Leijona-koru PITÄÄ olla. Tosin käytän omaa Leinoja-koruani aina, en yleensä ota sitä edes juhlissa pois, vaan lisäisen koruja, jotka sopii sen kanssa. Ja tärkein vielä, MUOTOJEN PITÄÄ NÄKYÄ!
  Tämä kuvastaa muutenkin pukeutumistyyliäni aika hyvin. Olen sellainen rokkityttö ja poikaystäväni rokkipoika ja se näkyy hänen pukeutumisestaan. Toisinaan myös minun. Nahkatakki rulez!
  ++ Kysyin minkälaisen mekon hän pukisi päälleni. Se olisi punainen, vähän yli polven menevä kellomekko, ah nam, niin pukisin itse itsellenikin sellaisen.
  Kaiken kaikkiaan on mukava kuulla, että poikaystäväni tykkää päälläni samanlaisista vaatteista, kuin minäkin! :)

 8. Heh, oma mieheni taitaa mennä sitten vähemmistöön – kysyin silloin edellisen postauksesi aikoihin saman kysymyksen ja vastaukseksi sain että mieluiten pitäisi pukeutua ihoa myötäilevään pikkumustaan. No, tänään sitten satuin sellaisen alesta ostamaan, en kylläkään tämä vastaus mielessäni. Yleensä aina kun kyselen mieheltä uusista vaatteista mitä tykkäät, saan vastaukseksi ”hmmm joo ihan kiva”, tänään pikkumustasta silmät suureni ja kommentti ”TSIISUS!” :D

 9. Itse olen tyyliltäni hieman boheemi ja hippi, mutta poikaystäväni mielestä olisi seksikästä jos käyttäisin tiukkujo farkkuja ja korkokenkiä… En oikein tiedä mitä ajatella tästä, koska sellainen pukeutuminen on täysin omani vastainen. Joskus mieleeni hiipiikin, että olenkohan hänelle ihan oikeanlainen tyttöystävä.

 10. Tuossa paidassa voi hyräillä Belle and Sebastiania: ”The stars of track and field are beautiful people”.

 11. Hahah, tämä postaus kyllä piristi päivääni! :) Miehet on niin outoja! Joko ne haluavat naisensa alasti tai jossain ihme kotiasuviritelmässä. Itse tykkään mekoista ja näyttävistä koruista, mutta poikaystävän mielestä sortsit ja t-paita näyttää paremmalta. Pyh ja pah, onneksi me naiset todellakin saamme pukeutua vain itseämme varten!