Kesän upein asuste – siivet

Mainitsin joskus reilu kuukausi takaperin suomalaisesta koruyrityksestä nimeltä Plastic Tribe ja lupasin esitellä saamani pääskyskorun lisäksi eräät siivet. Tässä on. Rehellisesti sanoen, tässä saattaa olla selässä kesän upein asuste. Minä rakastuin merkin valtiattaren Kati Jenssenin ideaan niin paljon, että olen vieläkin ihan ihmeissäni kuinka järkyttävän upea yksi pehmoinen silikonikoru voi oikeasti olla.

plastic tribe wings

Avoselkäisten mekkojen kanssa tajunnanräjäyttävän jumalaiset siivet ovat vaan… no, uskomattoman upeat. Käytinkö tarpeeksi ylisanoja? Angels Rock -koru (saatu) on jokaisen sanan arvoinen.

Plastic Triben koruja on saatavilla kaikissa sateenkaaren väreissä, joten vinkiksi vaan teille rakkaat ruskettuneet, miettikää kuinka upea joku pinkki tai valkoinen olisi ihoa vasten!

Tässä selkäkorussa tulee eteen kiinnityssysteeminä vain ohut nauha, jossa kaksi melkein kuin sydäntä toimii sievänä lukkona, joten näyttää sirolta edestäkin päin.

Ihana on muuten myös tarina korujen takana, Kati kertoi ideastaan näin:

”Haaveilin oman tatskaliikkeen avaamisesta Suomeen tai jonnekin lämpimään. Sitten eräänä iltana siivoillessani hyllyjä kotona, löysin ensimmäisten pakkausten mukana tulleita harjoitusnahkoja. Harjoitusnahka on sellainen kumilätty johon voi kokeilla tatuoimista. Aloin muotoilla nahkaa saksilla ja siitä se ajatus sitten lähti..”

Tatuointien harjoittelusta korujen valmistajaksi… kannattaa olla idearikas näköjään. Käykää tsekkaamassa turkulaisen Plasticin sivut, Vaatehuone antaa koruille arvosanaksi täyden kympin <3

17 kommenttia kirjoitukselle “Kesän upein asuste – siivet

 1. Näyttää huimalta:) Asiaan muuten vain löyhästi liittyen: Olen miettinyt, että millaiset liivit toimivat avoselkäisten mekkojen kanssa arkikäytössä, kun tuntuu vieraalta ajatukselta käyttää sellaisia unique bra tyyppisiä liivejä muualla kuin juhlissa?

 2. Minua harmittaa, kun verkkokalvoille on niin lähtemättömästi syöpynyt Jari Sillanpää Euroviisuissa siivet selässään, ettei pysty edes harkitsemaan siipikuosin käyttämistä yhtään missään. :D:(

 3. Onpas tosi tyylikäs ja symbolinen asuste, tykkään tuosta paljon enemmän kuin siipiprinttipaidoista! Hankaluus on tietysti siinä, että se vaatii juuri tietynlaisen avoselkäisen vaatteen, joita ainakaan minun kaapistani ei löydy. Vai miltähän tuo näyttäisi esim. ohuen valkoisen paitapuseron kanssa? Tai mustan mesh-paidan? Asusteilta toivoisi monikäyttöisyyttä.

 4. Pikineiden kanssa kesällä aivan uskomattoman ihana varmaan! Eikä tarvitse ottaa edes pois kun menee uimaan! Aurinkoa kun ottaa niin saa kivat rusketus siivet selkään:)

 5. Koru on ihana, mutta enemmän haluan kuulla miten tollasen muhkean nutturan saa aikaan? T: aina hiukset ponnarilla töissä :(((

 6. Tosi upea. Ja hassu yhteensattuma kun juuri pari päivää sitten siskon kanssa tultiin muutaman mutkan kautta tosi samanlaiseen ideaan. Ja sitten se heti täälä komeilee jo toteutettuna :)

 7. Luin ensin että: ”Avoselkäisten mekkojen kanssa tajunnanräjäyttävän juutalaiset siivet–”. :D Piti oikein pysähtyä miettimään.
  Mutta hieno on koru ja sinulle sopii hyvin!

 8. Moi. Mun sisko on Pauliina ja se on kai myös laittano johonki postaukseet kommettei. Ja mun täti on sun työtuttu. Oot muuten nätti nois vaaleis hiuksis ;)

 9. Aivan ihana! Mutta minakin haluaisin kuulla enemmän tuosta muhkeasta nutturasta! (:

 10. Tuo on UPEA!
  Ja juuri kaikkien ihanien avoselkäisten paitojen ja mekkojen kanssa….
  Nyt pitää kyllä vakavasti harkita ostamista ;)