Hammastahnaa varpaissa

Tai kahvia silmässä. Asia, missä saku onnistui tänä aamuna. Melkoinen suoritus kyllä.

Löysin hauskat (en ole ihan vielä päässyt yli liituraitatraumoistani) ysärisukkiset kun siivosin vaatekaappiani, ja nämä ovat aivan varmasti ehtaa ysäriä. Ajattelin siirtää ne derbykäyttöön, mutta pakkohan niitä oli ensin testata normikäytössäkin.

Kaappia siivotessa löysin muitakin ysärihelmiä, joiden kanssa hauskuutin Sakua pukeutumalla Niina 18v tyyliin. Siis ne reisitaskuhousut jäätävän leveillä punteilla, ei luoja! Puhumattakaan verkkopaidoista, reivireleistä ja miten-hemmetissä-olen-mahtunut-näihin -nahkahousuista. Historia, on se kliffaa hei.

Hammastahnan väriset kengät ovat kirppislöytö, mahdollisesti hennesin alunperin, ainakin muistaisin että olen joskus tälläiset kuvastossa nähnyt. Muut muistavat nimet ja kasvot, minä muistan kengät. Oikeasti, minulla on isoja vaikeuksia muistaa ihmisten kasvoja, mutta sen sijaan saatan muistaa jopa asusteiden tarkkuudella mitä tyypeillä on ollut yllään tavattaessa.

Kasvojen tunnistaminen on ihan älyttömän hankalaa, jollei vastapuolella ole kolmea silmää tai vähintään afroa.

25 kommenttia kirjoitukselle “Hammastahnaa varpaissa

 1. Heh, minäkin jaksan ihmetyttää kanssaihmisiäni sillä, että saatan helposti muistaa, mitä minulla tai jollakin muulla oli päällä jonain tiettynä päivänä 10 vuotta sitten. :) Muistan kyllä kasvot ja nimetkin.

  • jaksan aina ihmetellä ystävääni joka muistaa juuri kuten sinäkin sekä kasvot, nimet että vaatteet, mulle riittää ne pelkät vaatteet, en pysty enempään :D

 2. Oon kans tosi huono ihmisten tunnistamisessa. Suurin osa tutuistani ei jaksa katsella mun kanssa elokuvia, koska jos elokuvassa on kaksi tumma- ja lyhyttukkaista miesnäyttelijää, en erota niitä toisistaan. Epäilen, että kykenen erottamaan ihmiset vain hiusten tai vaatteiden perusteella. Nimiä en muista ikinä. Meillä vaihtuu duunissa aika usein osa-aikainen työntekijä ja mä aina kutsun uutta tyyppiä edellisen nimellä. Tai sitä edellisen. Käsittämätöntä, miten huono voi täsä lajissa olla :D

  • minäkään en todellakaan muista mitään leffatyyppejä, puhumattakaan niiden nimistä :D oon ehkä huonoin trivial-pelaaja ikinä!!

   Ja oon ihan vakavasti miettinyt että mulla on jonkin sortin kasvosokeus, koska ei tän näin vaikeaa kai kuuluisi olla…

  • grrr mikä kirkkaus! mun miehellä taitaa olla tota samaa sarjaa lenkkarit, mut ne tosin on jotkut äijäsiniset tms. :D

 3. Jos minutkin haluaa saada muistamaan joku henkilö, kannattaa kertoa, mitä sillä oli päällä, niin johan tulevat nimi ja kasvotkin mieleen. Saatamme myös ystävämme kanssa saada keskustelun niin totaalisen sivuraiteille, kun alamme puhua jonkun ihmisen vaatteista; viimeksi näin kävi pari päivää sitten, kun kaverimme yritti porukassa saada aikaan älyllistä keskustelua Euro-kriisistä ja me vaan takerruttiin Jutta Urpilaisen tyyliin ;D

  • hahhah aina ei tarvitse olla kovin älyllinen, kahvipöytäkeskusteluun sopii ihan yhtä hyvin jutta urpilaisen vaatteet :—D

  • tämä on Nanson casual mallistosta, on aivan ihana ryhdikäs trikoomekko arkeen <3

 4. Kyllä noi kengät on H&M:n, mulla on samanlaiset, ostin ne joskus alesta, kun ihastuin niiden väriin :)

  Ja joo, mä muistan kanssa kaikki tapahtumat siitä mitä mulla ja muilla on ollut päällä! Ja myös ihmiset muistuvat mieleen kun joku kertoo sen vaatteista tai tyylistä. Et siis ole yksin :D

  • se on tosi outoa miten kasvot tuntuvat niin vierailta, mutta vaatteet… :———–D

 5. Mulla ei sentään ylileveitä, mutta n. 10 vuotta sitten vielä reisitaskuhousut oli the way to go. Häpeän niin paljon, onko maailmassa mitään tyylittömämpää kuin beiget reisitaskuhousut?

 6. Kasari- ja ysärireleet voisi painaa delete-napilla pois historiasta. Ei juuri mitään kaunista löydy.
  Kaikki muut vuosikymmenet edustavat jotenkin positiivisesti…varsinkin 40-, 50-, ja 60-luvut!!!

 7. Harvoin mitään kommentoin, mutta pakko on tulla kehumaan tämän päivän ihanaa asua! (:

  Olen lukenut blogiasi jo kolme-neljä vuotta ja tykkään kyllä vieläkin. Tämä on päivän piristys, tulen miltei poikkeuksetta hyvälle mielelle käytyäni kurkkaamassa täällä, kiitos!

 8. Mä muistan kans kaikkien vaatteet ja kengät, ja siksi mulla onkin aina hirveä kriisi jos oon lähdössä jonnekkin että en voi pukea tiettyä paitaa koska sinne tulee henkilö x ja mulla oli tää viimeksikkin päällä :) Todennäköisesti kaikki eivät välttämättä muista toisten vaatteita näin tarkkaan..

 9. Ihanat kengät! Tuli muuten mieleen, että voisit joskus esitellä sun kenkäkaapin? Tai missä nyt säilytätkään kenkiäsi, sulla kun on niitä niin paljon. Ellen sitten ole lukenut ohi sen, että kenkälaatikot kulkevat osana sisustusta.. :D

 10. I-HA-NAN väriset kengät! Ja supertyylikäs asu muutenkin kaikessa simppeliydessään, oot mahdottoman upean näköinen. Sinuna pitäisin kyllä nuo sukkikset ihan normikäytössäkin, sillä piristävät loistavasti juuri tuon tyylisiä yksivärisiä mekkoja :]

 11. Krhm minähän oon useasti saanut sitä hammastahnaakin silmääni tökättyä…. Miten se hammasharja jotenki aina siirtyy suusta poskelle tai silmään, ei voi ymmärtää :D