Epäimarteleva helma

 

Tässä eilisen päivän mekkoa (kun en vielä näyttänyt petteri punakuonolta). Tuollaista pohjemittaista helmaa pidetään yleensä epäimartelevana, mutta ei se minun mielestäni sitä ole. Oikeastaan se on tosi kiva.

Jalassa oli päivällä Minna Parikan Little Lulut, mutta koska jätin ne töihin (vesisade kotimatkalla, hell no että kastelisin Parikoita), Raquelit saivat paikata asukuvassa.

Väritin kuvaan kesälomatunnelmaa, vaikka ulkona oli suunnilleen pakkasta ja tuuli kuin matafaka. Lomaan on aikaa enää yksi ainokainen päivä, ja aion kiskoa lomatunnelman esiin kolostaan vaikka väkisin. Ignorea tälle taudille ja Suomen ”kesälle” :D

19 kommenttia kirjoitukselle “Epäimarteleva helma

 1. Tosi kiva tuo hame, ei ole minustakaan yhtään epäimarteleva. Ainakaan sinun päälläsi :D Minun pituudellani voisikin olla :D

  Ja itseäkin harmittaa ihan hirvittävästi nämä kelit! Vaikka varsinaista kesälomaa ei ole (:() niin ainakun minulla sattuu olemaan aamuvuoro viikko niin sataa vettä ja iltavuoro viikot paistaa aurinko, EPÄREILUA :( ! En tykkää!! Toivottavasti ilmat paranisi sinunkin lomallasi!

  • pidetään peukkuja että saatais ees vähän kesää…. ja sun aamuvuoroillekin aurinkoa :D

 2. Samaa mieltä Elisan kanssa, eli sulla hujopilla tuommonen hame näyttää hyvältä. Mutta jos tämmönen kitukasvunen käppänä laittas pohjepitusen hameen päälle, niin ei hyvä. :D

  Mulla on kesällä vaan muutama päivä lomaa nyt juhannuksen tienoilla ja tottakai sääennustus näyttää sadetta ja kylmyyttä, en ala!!! :(

  • hahha lipputankoa pukee tanttamitatkin :—D tää on ihan käsittämättömän kylmä kesä :S

 3. Hei!

  Huomasin aikasemmasta postauksestasi että olet menossa Edinburghiin. Olin itse siellä käymässä viikko sitten, ja suosittelen käymään Armstrongsilla, joka myy vanhoja vaatteita. Grassmarketin kulmassa on yksi niistä, ja se ainakin oli isohko. Samalla seudulla on Victoria Streetin varrella useampi ihana pikkuliike, voisin kuvitella, että viehättäisivät sinuakin :). Hauskaa reissua!

 4. Helma olisi epäedullinen, jos se oikeasti olisi pohjepituinen. Sinä olet niin pitkä, että nyt pituus on todella hyvä :)
  Pohjepituus on vaikea lähinnä sen takia, että harvalla on huippusolakat sääret ja kun helma jää pohkeen paksuimpaan kohtaan, niin jalat näyttävät tukeilta, vaikka eivät olisikaan.

  • pitkänä on kyllä suht helppo luistella kaikista pukeutumisjutuista :D hyötyö olla lipputanko!

 5. Mä tykkäsin Edinburghissa Cookie-nimisestä liikkeestä, jossa oli pääasiassa mekkoja. Olen kallellani fiftarijuttujen puoleen, joten ostin sieltäkin sentyyppisen ratkaisun, jonka helma on juuri tuollainen pohjepituinen. (Ja käytän sitä täysin tyytyväisenä, vaikka oonkin vain 161-senttinen.)

  http://www.qype.co.uk/place/74927-Cookie-Edinburgh

  • uu jee kiitti vinkistä, viikon päästä jo reissuun jeee!!!

 6. Ciao,

  Tulipa mieleeni että miksei sinunkin blogissasi voisi olla kuvien alla (pliis edes joskus?) tiedotettuna vaatteiden merkit/alkuperä? Onko tämä joku tietoinen valinta vai onko ne kerrottu teksteissä? Välttyisit sitten niiltä kysymyksiltä… Itse haluaisin tietää mistä tuo täydellinen hame on kotoisin! Kaunis asu, rakastan sinistä!

  • ah sorry, mä oon ottanut sellaista käytäntöä että merkkailen vaatteita jos ne ovat saatavilla kaupasta juuri nyt, mutta jos ovat ikivanhoja/ulkomailta, niin sitten en juuri alkuperää kirjoittele :) tämäkin mekko on briteistä, primarkista ostettu reissulla.

 7. Heippa!
  Hyvältä näyttää noin hoikissa säärissä, ei ole epäimarteleva lainkaan! Lyhyellä ja vähän pullukammala kyllä ois…
  Hei, olen pari päivää yrittänyt löytää sun juttua sellasistaa virkatuista korvisksista, jotka sait ehkä pari vuotta (?) sitten blogin kautta…muistatko vielä? Mistä mä löydän sen jutun? Niitä oli myynnissä jossain blogissa ja erivärisiä pitsisiä hienoja. PItäisi saada tietää, onko niitä vielä valmisteilla?

 8. Hei haloo, noilla säärillä mikä tahansa helma näyttää hyvältä! :)