Liisan kanssa samalla sienellä

l10

Alice in Wonderland -patsas oli minulle yksi tärkeimmistä must see nähtävyyksistä ja eilen vietettiinkin aamupäivä Central Parkissa. Älkää jättäkö väliin puiston epätodellisen rauhallisia maisemia, jos olette täällä suunnalla lomailemassa.

Seuraavaan juttuun

10 kommenttia kirjoitukselle “Liisan kanssa samalla sienellä

  1. Ja kannattaa muistaa myös läntisellä laidalla Dakota buildingia vastapäätä John Lennonin Strawberry Fields-muistomerkki. :) Ja samalla puolella Central Parkia totaalisen huikea luonnontieteellinen museo dinosaurusten luurankoineen ja planetaarioineen..

  2. Ah niin ihania nää sun postaukset! Oon niiiiin fiiliksissä! Matkakuume huipussaan! Onneks viimein tiistaina se kone starttaa samaa määränpäätä kohden! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>