Liisan kanssa samalla sienellä

l10

Alice in Wonderland -patsas oli minulle yksi tärkeimmistä must see nähtävyyksistä ja eilen vietettiinkin aamupäivä Central Parkissa. Älkää jättäkö väliin puiston epätodellisen rauhallisia maisemia, jos olette täällä suunnalla lomailemassa.

10 kommenttia kirjoitukselle “Liisan kanssa samalla sienellä

  1. Ja kannattaa muistaa myös läntisellä laidalla Dakota buildingia vastapäätä John Lennonin Strawberry Fields-muistomerkki. :) Ja samalla puolella Central Parkia totaalisen huikea luonnontieteellinen museo dinosaurusten luurankoineen ja planetaarioineen..

  2. Ah niin ihania nää sun postaukset! Oon niiiiin fiiliksissä! Matkakuume huipussaan! Onneks viimein tiistaina se kone starttaa samaa määränpäätä kohden! <3

  3. Olet tässä kuvassa älyttömän kaunis! Luonnollinen, ihana kevättyttö!

  4. Siis mitä, miksi ja miten olen voinut olla kuulematta tuollaisen patsaan olemassaolosta aiemmin??