Blondi armyväreissä

Poikettiin eilen Nitrobabessa ostoksilla (ja rapsimassa maailman suloisinta ranskista, Almaa) samalla kun vaihdettiin rahaa New Yorkia varten. Pidin näppini irti niistä kaikista jumalaisista fiftarimekoista ja keskityin tiukasti siihen mitä menin hakemaan, eli Tampere Rollin` Hosien paitaan. Olin ajatellut ostaa pari horopaitaa treenipaidoiksi, mutta morjens eihän näin hienoa voi hiostaa missään rymytreeneissä!

Meni suosilla normikäyttöön. Paidan väri on tosi upea tumma armyvihreä, kuvassa näyttää vähän turhan harmaalta.

tampere rollin hos

Saku puolestaan osti mustan miesten fanipaidan ja haluaa painaa minun pelinumeroni selkään awww :D Jos joku on hinkunut Tampere Rollin` Hosien paitoja, niin Nitrobabessa  pääsee hiplaamaan livenä (mainosmainos!!! Ladyfit 20e, äijien 15e).

Viikonloppuna pitää täydentää derbypaitavarastoa vielä vähän lisää Helsingin bouteissa, toivottavasti HRD ja Dublinin tytöt myyvät fanikamaa.

Olen tällä hetkellä hieman tärinässä kuinka mahtavat ajat koittavat parin päivän päästä. Ensin roller derbyä oikein huolella Pasilassa ja sitten New Yorkiin! Life is good.

34 kommenttia kirjoitukselle “Blondi armyväreissä

  • himpura, pitääpä muuten kysyä onko meidän merc ryhmä miettinyt lapsien kokoja, K:lle PITÄÄ saada fanipaita, samoin kummipojalle :D

 1. New York kutsuu myös täällä! Jos jotain matkaa odottaa 10-vuotta niin jännitys kyllä korreloi odetun ajan kanssa :)

  Jos on erityisiä New York vinkkejä niin otetaan toki vastaan? Matkustan itse siskon kanssa ja olemme suunnitelleet leppoisan aikataulun minkä mukaan abt. mennään. Hankittiin jotain lippuja etukäteen netistä (mm. broadway-liput), kun haluttiin mennä katsomaan juuri tietty musikaali.

  • vielä ei ole vinkkejä mutta ens viikolla blogissa ei muuta olekaan kuin nykiä ;D koska meette?

  • Lento lähtee maanantaina iltapäivällä. Sit olis ohjelmassa kaikkea hauskaa tatskoista eläintarhoihin ja coney islandiin seuraavat kaksi viikkoa! Ja järjetön määrä hyvää ruokaa ja juomaa :D Tutut huokaavat helpotuksesta, kun ei tarvi enää kuunnella meidän vaahtoamista matkalle lähdöstä.

 2. Mäkin oon lähdös New Yorkiin! Ai että, kyllä kelpaa, tätä on odotettu kauan! Lämpöäkin siellä riittää <3 Saa laittaa mekon päälle ja vetää korkkarit jalkaan! Milloin te olette lähdössä?

  • no kuule sit saat kuumeilla ens viikon mun nykipostausten kanssa oikein huolella hahah :D

 3. Moi,

  Oot niin paljon kirjotanut tosta roller derbystä, että pystytkö vähän tyhmälle kertomaan mitä se oikeen on? En oo nimittäin ikinä kuullut ko. lajista.

 4. Ihanaa et oot innostunu derbyilystä! Se on hyvä laji.

  Ja wow miten sun hiukset on selvinneet noin hyväkuntoisen näköisinä vaikka väri vaihtuu tiuhaan :D hyvältä näyttää

 5. Tuli vaan täs mieleen kun kattelin ihanan Carly Rae Jepsenin videoita et näytätte aikas samalta,tai siis näytitte sillon ku sulla oli vielä tummat hiukset <3 :D

 6. Tosi kauniit hiukset tuli! Ihana tollainen toffee-henkinen väri. Ja täällä myös odotellaan NY:n matkaa, joten tuohan paljon vinkkejä ja kuvia blogiin. :)

 7. Kyllä myydään! Me ainakin ja Dublinkin melkoisella varmuudella! Kukkarot mukaan :)

  – Nykänen HRD:stä

 8. Tuo sun tukka kiinnitti tiistaina kaupassa huomioni niin tehokkaasti, että korvien ohi valui äitin tarjous ostaa jätskiä. Kiva on ja silleen mut hämmästyin kyllä kun bongasin sinut tuon värisenä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.