Seuraavaan juttuun

12 kommenttia kirjoitukselle “Syitä odottaa kuivia katuja

 1. Mie mietin ostaisko ihan piha luikkarit erikseen vai vetäiskö noilla perus rakkailla….katotaan mitä kevät tuo tullessaan :D

 2. TOI SUN UUS HIUSVÄRI NUORENSI SUO VARMAAN 5 VUOTTA! :) Vaihtelu virkistää, sun kohdalla enemmän kuin hyvin osuva sanonta.

 3. Tekee mieli ruveta harrastamaan derbyä ihan vain noiden luistimien takia… <3 Vaikka tuo värimaailma ei ole enää ihan ominta :)

 4. Makeet, noilla kelpaa mennä! Varmaan tyhmä kysymys, mutta onko noilla helpompi tasapainotella, kuin sellaisilla, joissa pyörät ovat kengän keskellä peräkkäin? Mulla on nimittäin surkea tasapainoaisti, mutta rullaluistelu kiinnostaisi kovasti.

 5. Voisitko tehdä joskus ”Parikka postauksen” jossa kuvaisit kaikki parikat jotka omistat =) Laukut, kengät ja kaikki muu mikä vain on Parikan nimissä.

 6. Hei Nelliina :)

  Tämä ei nyt liity blokiisi, mutta ajattelin hihkaista, kiinnostaisiko sinua olla yksi etsitystä tuhannesta eläintenystävästä: http://www.proanimalsfinland.net/content/view/774/2/lang,finnish/ Kampanja FB:ssa: https://www.facebook.com/events/217469358343953/

  Kampanja kaipaisi myös kovasti lisänäkyvyyttä, toivottavasti sinulla olisi mahdollisuus viedä hiukan viestiämme eteenpäin eläinystävä tutuillesi :)

  Nöpölle rapsutuksia! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>