Mungolife Black Widow – huppuilua

Jossain Havaijilla tällä hetkellä huiteleva Anna (hei kuka nyt haluaisi missata nämä Suomen loskakelit, en ollenkaan ymmärrä) teki hetki sitten Suomen muotiblogihistoriaa suunnittelemalla oman malliston Mungolife for Nelly Nelly.com nettikaupalle, mahtavaa! Maailmalla näitä muotibloggariyhteistyömallistoja on jo nähty, mutta tämä taitaa olla ensimmäinen suuremman mittakaavan mallisto Suomessa? Korjatkaa jos olen väärässä.

Neiti Mungolife lähetti minulle muutaman näytekappaleen mallistostaan ja Black Widow -niminen jättihupputakki pääsi eilen ensimmäistä kertaa ulkoilemaan. Minä sydän isot huput! Mallisto on tällä hetkellä myyty melkein loppuun, mutta käsittääkseni tavaraa on tulossa lähiaikoina lisää.

mungolife4

Takki on oikeasti tarkoitettu hieman lämpöisempiin olosuhteisiin, mutta en malttanut olla kokeilematta. Mikään ei ole niin turhauttavaa kun uusi kesävaate kaapissa maaliskuussa :D pitäisi muka jaksaa pari kuukautta pantata takkia, pöh.

Seuraavaan juttuun

9 kommenttia kirjoitukselle “Mungolife Black Widow – huppuilua

  1. Kaunis takki!

    Siita en kuitenkaan oikeasti tullut puhumaan vaan unestani, jossa sina ja mina seikkailimme lapsuuteni paivakodissa. Ootkohan oikeasti yhta hyva tyyppi ku unimaailmassa?

  2. Musta isot huput pitäisi asettaa vakiovarusteeksi kaikkiin takkeihin. Ne paitsi näyttää hyvältä, mutta on myös äärimmäisen hyödyllisiä säässä kuin säässä. Tänäänkin sellaista kaipasin, kun huputtomana poljin räntäsateessa…

  3. hahaha kuinka vääristyneeltä näyttääkään tuo kokovartalokuva :D pitkä takki + laukku peittää jalkoja + megalomaaninen huppu suurentaa päätä

  4. Ooh, aah, ostin tänään tuon väriset housut ja mietin, miten ne sopivat tumman ruskeiden (on se yhdyssana…) nilkkureideni kanssa. Ei tarvitse miettiä enempiä, hyvin näkyy sulla ainakin sopivan. Jee!

  5. Hihat vaikuttaa liian lyhyiltä…. ainakin nellyn sivuilla vaikutti kintsakkeelta, ja tossa mallistossa on muutenkin hieman huono hintalaatu-suhde :(

  6. Ko. mallistoa sen enempää kommentoimatta, seuraavan bloggariyhteistyömalliston pitäisi ehdottomasti olla ”Nelliina for…” Veikkaan, että aika moni lisäkseni saattaisi innostua!

  7. Ihanainen takkini siellä viuhahtelee. Joskus ärsyttää,kun bloggaajat saa haluamansa vaatteet tuosta vaan mutta ymmärrän kyllä sen,mutinaajupinaa :)) Sitten kun yritin takkia metsästää nellysta niin ei ja nyt kun olen työkiireiltä kerennyt tänne niin ääh, kaikki salee myyty loppuun. Prkl, mietinkin, että ostaakohan lukijat vaatteita mitä blogeissa mainostetaan, bloggaajan vai oikeesti vaatteen perusteella? Mutta, se on sellasta, en jaksa liikaa ressata :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>