Neiti Kesähörsö

Pitsioverload. Voin kohta kietoutua suorilta pitsiverhoon, mitäpä tässä enää taistelemaan vastaan. Jostain syystä koen tällä hetkellä vastustamattomiksi kevyet puuterinsävyt, pitsit ja hörselöt. Ai niin, koen ne vastustamattomiksi aina.

s21

s61

Asusterintamalla tsempataan edelleen, väkästin Minnan rintakorusta väliaikaisesti hiuskoristeen. Mistä tahansa rintakorusta on todella helppo tehdä hiuskoriste ohuen pannan kanssa. Yleensä ketjukauppojen lastenosastoilta löytyy noita ihan ohuita hiuspantoja, joissa on pienet väkäset nurjalla puolella. Perusrintaneulan saa kätevästi kiilattua piikkien väliin ja näin koriste pysyy kohdallaan.

s41

s51

s71

s31

s11

Tajusin vasta tuosta alimmasta kuvasta, että Versace for H&M:n suloisessa neuletakissa on perhosten koipia hrrr… Olen tähän asti onnistuneesti sulkenut ne mielestäni ja ajatellut vain mansikoita :D

18 kommenttia kirjoitukselle “Neiti Kesähörsö

 1. Toi tommonen höttönuttura sopii sulle ihan järjettömän hyvin! Ja kiva hiuskukkanen! :)

  • mun tukka leijailee näillä pakkasilla sähköisenä pallona pään ympärillä, nuttura on ainoa vaihtoehto :D

 2. Jos perhoskoivet rupee kammottamaan liikaa nii meitsille voi luovuttaa :D Ihana toi neule <3

  • heh se on niin söpö että koitan kestää koivet :D

 3. Mistä löydän postaamasi ruokajutut? Muistan lukeneeni kasvisruokaohjeita ja nyt tartteisin niitä!

 4. Ois kiva jos tekisit joskus sellaisen postauksen et lukijat laittas omat blogisa ja valkkaisit parhaimmat :) Jos sul vaan on aikaa.

  • en ole tainnut koskaan tuollaista tehdä eli vois olla oikeastaan kivakin :)

 5. Kaunista:) Miks kaikki immeiset ei tajua että pukeutumalla voi tehdä arjesta juhlaa??? Sinä sen tajuat kyllä:D

  • NIINPÄ! miksi antaa ihanimpien mekkojen pölyttyä kaapissa ja käyttää niitä kerran vuodessa kun voi nauttia kauneudesta arkisinkin :)

 6. Heippa! Tulitpa tänään mieleeni kun poistuin Hämeenkadun isommasta hennesistä :-) Siellä nimittäin nyt ne Versacen korkkarit kakskymppiä (20!!) !! Kokoja oli muutamat jäljellä, enemmän laatikoita kun kenkiä mutta kannattaa käydä kurkkaamassa :–)

  • ne oli niin helevatan korkeat että mun nilkat kuolis, oon kyllä sovittanut niitä :D

 7. Hyi, mä oon aina tykänny perhosista ennen toissakesäistä episodia kun olin unohtanut kotona saunan ikkunan auki ja jostain luonnonoikusta meille oli lentänyt yhteensä 8 (kyllä, KAHDEKSAN) neitoperhosta sisälle ja olivat levittäytyneet koko kämppään ja roikkuivat katossa. Soitin itkupaniikkiällötyspuhelun poikaystävälle että miten ne saa pois, kokosin itseni ja aloin taistoon. Koitin ensin hiuslakalla suihkutella niitä mutta ei se tehonnut niin lopulta kaivoin vanhan paidan kaapista jolla huiskin ne ulos. 10 vuotta terapiaa ja ikuiset traumat. Olin silloin koko loppuviikon ihan varma että niillä on pesä jossain pimeässä nurkassa ja kohta ne hyökkää :D

 8. Toi pitsiverho aloitus oli ihan paras! Hekottelen aina vaan :D :D