UGG Lynnea

Putiikista Rannalla tuli viestiä, että noita paljon kyseltyjä UGGin Lynnea -saapikkaita on nyt saapunut kauppaan ja nettikauppaan. Löytyy tummanruskeina ja pähkinänruskeina.

a2a1Minä sain nuo saappaani joskus yli vuosi sitten eli ne ilostuttavat päkiöitäni nyt jo toista syksyä. Lynneoissahan on päkiän alla superpehmoinen karvavuori, jonka kanssa kävely on kirjaimellisesti pumpulia. Näistä on tullut ehdottomat luottokengät niille päiville, kun olen tappanut jalkani jossain megakoroissa edellisenä iltana :D

7 kommenttia kirjoitukselle “UGG Lynnea

  1. Oon pitkään jo haaveillut juuri noista kengistä! Oon käyny näitä kuolailemassa monesti Aleksi13 -liikkeessä. Onko nuo kengät talveen sopivat? Haussa olis nimittäin korolliset talvella käyvät kengät.

    millamainen.blogspot.com

    • Noissa on pitävä kumipohja jolla olen taapertanut lumessakin eli kyllä toimii talvikenkinä :) ja noi on superlämpöiset tuon vuorinsa takia. Samoin voin suositella Swedish Hasbeensejä samaan tarkoitukseen, pysyy pystyssä. Hasbeensit vaan on tosi kylmät, eli villasukkavara kannattaa jättää.

  2. Mua kiinnostais kans toi että luuletko että kengillä pysyy myös talvella pystyssä? Itsellä hakusessa juuri tän tyyliset talvi korkkarit. Aivan ihanat <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>