Kenkäjoulukalenteri pvä 5.

Viidennen päivän iloksi jotain grrrauh materiaalia kaikkien niiden tyttöparien jälkeen. Yksi ehdoton lempimerkkini  on Irregular Choice. Voisin valehtelematta ottaa lähes minkä parin tahansa IC:n valikoimista. Ihan muutama menee yli jopa minulle, mutta noin 98 prosenttisesti ne omituiset, välillä vain etäisesti kengiltä näyttävät kappaleet ovat mahtavia!

Nämä printtikengät ovat uudet, en yksinkertaisesti voinut vastustaa pöydänjalkakorkoa ja ikiheikkouttani leopardiprinttiä. Yritän kuitenkin pitää tämän printtirakkauteni suht pienissä asioissa, etten vaan missään vaiheessa kiskaise päälleni kokoleopardiasua ;) Huusin nämä eBaysta.

irregular choicey23

29 kommenttia kirjoitukselle “Kenkäjoulukalenteri pvä 5.

 1. Siis niin päheet! En jaksa itsekään odottaa, että pääsen välipäivinä shoppailemaan Lontooseen ja IC:n myymälään siellä. Vaikka itse kenkien kohdalla valitettavasti varmaankin vain ikkunashoppailemaan, jostain syystä IC:n lesti ei ole itselleni paras mahdollinen ja kengät aina lonksuvat jalassa. Sovittelin eräitä vihreitä sammakkokenkiä aikanaan varmaan vuoden ajan joka kerta kun niihin törmäsin ja toivoin että ne jotankin mystisesti alkaisivat sopimaan jalkaani…

 2. Upeat kengät!:D Mäki saan mun ekat Irregular Choiset näinä päivinä…<3

 3. Toi kenkäosa on sairaan upea mut toi korko…ei vaan oikeen iske muhun :D mutta ainakin noi noi herättää varmasti huomiota!

 4. Vautsi vau! Jos olis joku muu kuosi, niin ostaisin aivan ehdottomasti! Ihan älyttömän makeet.

 5. I personally believe that.. Oikeesti, noi taitaa olla rumimmat kengät mitkä oon ikinä nähnyt. Miten yhteen kenkäpariin on saatu yhdistettyä kaikki se, mikä näyttää yhdistettynä noin mauttomalta. Mutta kuten kirjoitinkin, tämä oli vain oma mielipide, ja kuten tiedät, ei sinun siitä tarvitse välittää.

  Olisi muuten jännä nähdä, miten yhdistät kyseiset kengät johonkin asuusi.

 6. haha, mulle tuli noista kengistä jotenkin mieleen Kiviset ja Soraset :’DD

 7. Ihan karseet, mutta samaa vois sanoa monista minunkin kengistäni :D

 8. Oioioi, IHANAT korot! ♥ I’m in lööv.

  Kuosi taas… nääh. En tykkäile eläinprinteistä.

 9. Ei ei ei ja ei… En voi ymmärtää mikä näissä viehättää :)

 10. Jestas! :D En oikeen tiedä mitä näistä pitäs ajatella, tavallaan upeet mut iteltä ei ehkä löytyis pokkaa noilla kävellä.. ;D Olis kiva nähdä miten toimii johonkin asuun yhdistettynä.

 11. Tuli kans vihdoin sorruttua IC:n Spit Spoteihin. Johan niistä tuli haaveiltua muutama vuosi.. Näissä sun kengissä on kyllä niin mahtava korko! <3