Kuosien sekoittelua

Ruutua, ruusuja, melkein sama asia. Tässä päivän sekamelska-asua kun poikettiin Annin kanssa Ideaparkiin Anskua moikkaamaan. Lindexin ruutuhame ja New Yorkerin kukkapaita eivät varsinaisesti sovi yhteen ainakaan perinteisessä mielessä, mutta kaaos on aina parempi kuin järjestys.

u14marras14

u11marras14

u13marras14

u10marras14

Ideaparkin reissun missiona oli Anskun kanssa kaffittelun lisäksi löytää kuolalappuja. Nyt minulle on selvinnyt miksi äitiyspakkauksessa oli mukana kyseinen vaatekappale… hampaita tekevä lapsi kuolaa enemmän kuin bordeaux’ndoggi. Se Turner ja Täystuho -leffan koira. Kyllä, piti googlettaa rotu :D Nyt tuli heti sellainen fiilis että haluan katsoa kyseisen elokuvan, rakastan noita vanhoja Tom Hanksin komedioita!

Seuraavaan juttuun

Helminauhateemalle jatkoa

Kun kerran vanhat helmet olivat laukussa Tampereella mukana, nakkasin ne kaulaani toisenkin asun kanssa. Tässä ihan perussettiä minun kohdallani, eli H&M:n sukelluspukukankainen A-linjainen hame ja Indiskan keltainen neuletakki (saatu). On tullut tutuksi tämä hame+neuletakki yhdistelmä viime aikoina, joka sinällään pukeutumisklassikko on, mutta ei ihan näin ärtsyissä väreissä.

u4marras14

u3marras14

u32,arras14

Hotelli Tammerin aamupala oli varsin maistuva. Pakko myöntää että odotan hotelleissa yöpyessä aina kaikken eniten aamupalaa ja valitsen hotellinikin välillä pelkän aamiaisen perusteella. Esimerkiksi Helsingissä Radisson Blu Plazan aamiainen ja aamiaissali on niin ihana, että haluan aina sinne. Tammerissakin aamianen nautitaan holvikaarien keskellä suuressa salissa, joten ei voi valittaa näkymistä.

v13marras14

Jos joskus menette Tukholmaan, suosittelen lämmöllä Rica Hotel Kungsgatania sillä se aamupala on niin herkullinen. Hyvä on toki hotellikin, mutta erityisesti se aamiainen. Food <3

Ps. Olivialla pikkujouluarvonnassa IsaDoran kynsilakkapaketteja KLIK!

Hattulainen

Punahilkkabaskeri ja raitahame kuuluvat yhteen. Tämän hameen kanssa tulee aina ensimmäisenä mieleen laittaa päähän värikäs hattu ja tällä kertaa käsillä oli baskeri. Minä taidan olla se henkilö joka etsii ikuisesti vielä yhtä täydellistä hattua. Olen aina valmis selaamaan hattuvalikoimat läpi jos kaupassa osuu vastaan, ja etsimään sitä oikeaa. Minulla on jo muutama täydellinen päähine, mutta mahtavia käyttöhattuja ja -myssyjä ei voi olla liikaa. Vielä muutama vuosi sitten esimerkiksi lierihattua käyttäessä oli vähän friikki olo (vain pipo pakkasella oli ok), mutta nykyään naiset ja miehet käyttävät hattuja asusteina jo ihan eri tavalla. Hyvä hyvä :)

u20marras14

u15marras14

u17marras14

u16marras14_1

Viimeisestä kuvasta huomaa Maison Martin Margiela for H&M -takkini hauskan yksityiskohdan, se näyttää olkapäältä ihan siltä kuin olkatoppaus olisi rullattu. Pidin älyttömän paljon MMM:n henkkamaukkamallistosta, kaikissa vaatteissa oli vastaavia mielenkiintoisia omituisia yksityiskohtia. Ainoastaan Sonia Rykielin kanssa toteutettu mallisto menee ohi, siitä olisin voinut pukea ylleni paria hempeän vaaleanpunaista juttua lukuunottamatta ihan kaiken. Sonia Rykiel puhuu raitaa ja pilkkua, kuten minäkin.

Pikkujoululook osa 2

Poikkesin viime perjantaina työpaikan pikkujouluissa moikkaamassa työkavereita taas pitkästä aikaa. Meidän koko perhe oli minilomalla hotelli Tammerissa ja pikkujoulupaikkana oli Jack the Rooster, joten tien yli oli helppo kipaista. Tällä kertaa puin ylleni mustan perusmekon ja vedin asusteissa överiksi. Perusmekko tosin osoittautui kauheaksi virheeksi, sillä se oli niin sähköinen että hiukseni leijuivat kehänä pään ympärillä ja mekon kellohelmat puolestaan liimautuivat sukkiksiin. En ole aiemmin huomannut tätä ongelmaa sillä olen aina käyttänyt alla kevyttä tyllialushametta, mutta jätin sen nyt pois laukusta tilanpuutteen vuoksi.

u7marras14

u9marras14

u8marras14

u5marras14

Päkiät huusivat tuskissaan Stylesnobin leopardikorkkareissa, mutta siitä huolimatta oli ihanaa käyttää pitkästä aikaa piikkareita. Korkkarikestävyyteni on hieman alentunut, mutta kyllä se tästä. Harjoituksen puutetta.

En tiedä mistä sain päähäni napata mukaan tuon 2000-luvun taitteessa kovaa huutoa olleen pitkän helminauhan, mutta se olikin yllättävän hauska täysmustan mekon kanssa. Näitä helminauhoja oli silloin kaikissa mahdollisissa väreissä ja niitä käytettiin aina kun lähdettiin ulos. Minulla taisi olla myös vihreät Vero Modan helmet, mutta olen säilönyt vain tämän luonnonvalkoisen.

Mekkotakki ja kukkahattu

Kuvittelen aina tarvitsevani klassisen suoralinjaisen siistin villakangastakin, mutta minkähän kanssa oikein luulen sitä käyttäväni. Kerran kuukaudessa housujen kanssa? Todellisuus kun on pitkälti tätä kuitenkin:

u24marras14

u21marras14

u23marras14

u22marras14

u25marras14

Haluaisinpa nähdä miten ahtaisin nämäkin hameenhelmat siistin suoran takin alle. Olisi ainakin sitä bootya sitten. Bootysta tuli mieleen toissa viikonlopun EMA-lähetys joka pyöri telkussa taustalla kun vietettiin pikkujouluja. Tuli todettua että juontaja Nicki Minajin Anaconda-video sai meikän kaipaamaan Elvistä entistä enemmän. Nyt ilmeisesti saavutettiin se piste, että minä ja nykymusiikki (siis se joka noilla suosituimmilla radiokanavilla soi) emme sovi enää yhteen. Olen mummoutunut musiikin suhteen lopullisesti. En ihan vielä vedä kukkahattua päähän ja ala paheksumaan, sillä onhan tuo video ihan hervottoman hauska jos sen huumorilasit päässä katsoo, mutta musiikki siinä on kyllä ihan toisella sijalla. Kohta voinkin sitten alkaa mulkoilemaan nykynuorisoa vihaisesti :D