Argh vs. uujee

Laittelin tuossa aiemmin kylppärin kamoja paikoilleen niin että tämän päivän jälkeen ei tarvitsisi enää etsiä muovipussukoista deodorantteja ja hammastahnoja. Ihan kiva, mutta erään kumartumisen jälkeen selästä kuului krunts ja siihen loppui kumartelu. Ilmeisesti vanha välilevynpullistumani päätti tulla tervehtimään pitkästä aikaa. Olin (tietysti) juuri ennen kruntsia ladannut sytytyspesällisen takkaan, mutta koska en voi kumartua tai kyykistyä, harakoille meni se pesä argh. Ja iso argh myös sille, että en näköjään vieläkään pääse viikkaamaan vaatteitani, oli tarkoitus änkeä kylppärin jälkeen yläkertaan vaatepussien kimppuun.

Tässä on nimittäin väliaikainen vaatehuoneeni, eiks ole ihana ja käytännöllinen :D Hajoilen joka aamu etsiessäni puhtaita sukkia ja jotain vaan mekkoa mikä ei ole tuhannen rypyssä.

v2huhti14

Luulen, että nyt on sitten aika luovuttaa tältä erää, asentaa itsensä jonkinlaiseen kivuttomaan asentoon sohvalle ja ottaa kirja loppuillaksi kätöseen. On meinaan melkoista laatuluettevaa käsissä tällä kertaa:

v1huhti14

Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun

Oho, shoppasin!

Kuten on varmaan käynyt selväksi, olen shoppaillut tänä keväänä ainoastaan tapettiliisteriä ja listoja metritavarana. Vaikka kauppojen kepeät kesämekot tottavie houkuttelevat, olen pitänyt käpälät irti ja mielen tiukkana. Nyt kuitenkin ainoat mamasukkikseni kokivat kohtalonsa ja oli pakko piipahtaa ideaparkin H&M:llä hakemassa uusi pari. Joskohan tällä tuplapaketilla selviäisi sitten loppuun asti. Siinähän sitten saattoi käydä niin, että matkalla sukkishyllylle keskikäytävällä roikkui rekissä tummapohjainen kukkamekko joka näytti tutulta. Se oli täsmälleen sama mekko (mutta kukkakuosilla) kuin millä reissasin koko viime kesän jenkkireissun! Kyseinen mekko osoittautui reissussa kultaakin kalliimmaksi mm. siksi että se ei rypisty sitten millään. Lisäksi skater dress on mallina sellainen että viihdyn siinä ehkäpä kaikkein parhaiten kaikista mahdollisista mekkomalleista.

Että kävi sitten pikku mekkohupsis. No, ehkä näin kerran puoleen vuoteen voi ostaa itselleen mekon, eikä aina vaan maalarinpesua, vasaraa ja nauloja koko rahalla.

g62huhti14

g61huhti14

g60huhti14

Minna Parikan tupsuballerinat alkavat olla suhteellisen dead parin vuoden aktiivikäytön jäljiltä, mutta käytän näitä tasan niin kauan että kenkien rääppeet jäävät perääni tielle ja kävelen lopulta sukkasilleen. Ja silloinkin liimaan vielä tuon tupsun sukkiini.

Seuraavaan juttuun

Mahtipulla + 6 kiloa

Hmm… eipä mennyt paljon pieleen veikkaukseni että minusta tulee vielä val-ta-va tämän raskauden myötä, ihan kuin äidistänikin. Viimeinen kolmannes alkoi juuri ja kiloja on nyt tullut lisää 6 eli ei mitään ihan hirveitä lukuja vaikka vatsanympärys näyttääkin siltä kuin olisin jo saavuttanut lasketun ajan. Kysyn vaan että mitä tässä parissa kuukaudessa ehtii vielä tapahtua, millainen mahtipulla oikein olen heinäkuussa :D

Olisipa ollut hienoa kun olisin pystynyt liikkumaan normaalisti raskauden aikana, mutta pakko tyytyä kohtaloon kuten neuvolatäti totesi, ja olla yksi niistä naisista joiden pitää ottaa rauhassa. Minulla on suorastaan särkevä hinku juoksulenkille, voi sitä riemua kun kesän jälkeen saan vihdoin kokeilla syksyllä leikattujen polvien kantavuutta! Enpä olisi koskaan uskonut kaipaavani liikkumista näin paljon, että melkein halkean kateudesta Sakun touhutessa tuossa vieressä iltalenkille lähtöä.

t1huhti14t2huhti14t3huhti14

Mutta ei nyt vallan masennuta, sillä takkivalikoimakin alkaa pikkuhiljaa laajentua jos lämpöiset kelit pysyvät. Lähinnä siitä syystä että suurinta osaa takeista voi pitää myös auki.

Ps. Pätsiniemessä alettiin tapettihommiin, testissä monen suosittelema tapetinpoistaja.

Seuraavaan juttuun

32 vuotta vanha mekko

Minulla on tapana varastoida (tunne)arvokkaita tavaroita ”varmoihin paikkoihin”, niin että ne pysyvät varmasti tallessa. Eli useimmiten niin varmassa tallessa, että en tiedä missä ne ovat. Näin myös oman 1-vuotismekon kohdalla. Eräs pallopäinen 1-vuotias on kuvattu tässä mekossa yli 32 vuotta sitten, niin että kuka oli pöllöhipsteri silloin kuka.

r1huhti14

r2huhti14

Olin niin iloinen kun mekko tupsahti eteeni muuttohommissa. Tiesin toki sen olevan tallessa, mutta kuten sanottu, se tarkoittaa kohdallani useimmiten että jokin asia on hukassa. Olen nimittäin koko raskauden ajan miettinyt että olisipa kiva kuvata oma tytär samaisessa mekossa. Jos ei 1-vuotiskuvaan, niin mekko käyttöön muuten. Epäilyksen ilmaisu lähinnä siksi, että ei voi hitsi vieköön mahtua enää 1-vuotiaalle tuo mekkonen, se on niin pieni! Joko se on kutistunut pesussa, tai sitten en vain käsitä miten pieniä taaperot oikeasti ovat :D

Seuraavaan juttuun

Vihdoinkin muuta kuin hikiset muuttovaatteet

Kun on reuhannut monta päivää pää märkänä trikoomekossa ja tennareissa, oli ihana pukea ylle jotain normaalia. Ja samalla testata joutuuko pilkkutakkini ilahduttamaan tulevaisuudessa jotain toista neitokaista. Minulla on tässä muutama viikko aikaa käydä läpi haikein mielin vaatevarastoani Muotikirppistä varten, ja näyttää siltä että esimerkiksi tämä takki saa lähtöpassit. Se on ihan täydellinen takki muuten, mutta mitoitettu minua reippaasti lyhyemmälle. Hieman liian lyhyet hihat eivät vain tunnu kivalta, se on pienestä kiinni sekin asia.

q5huhti14

q4huhti14

Pitkästä aikaa hiuskoristeita kehiin, nyt kun ne on purettu muuttolaatikosta.

q1huhti14

q2huhti14

q3huhti14

Loppuun vielä lemppareimmat kevätkengät ikinä. Neosensin megaruusukekoroilla tarkenee vähän viileämmälläkin. Lisäksi tuo pieni korko on sellainen että pystyn sillä vielä kävelemään, etten ole vallan tuomittu ballerinoihin.

Seuraavaan juttuun