7 päivää housuissa, pvä 7.

Viimeinen päivä, ja sitten sain taas takaisin rakkaat helmani ja pukeutuminen nopeutui huomattavasti. Säästin haasteen viimeiseen päivään yhdet ihan erityiset housut, vaikka en ole ihan varma voiko näitä laskea haasteen mukaisiksi housuiksi kun näyttävät melkein enemmän hameelta. Mutta housut ne kuitenkin ovat. Maison Martin Margielan ja H&M:n yhteistyömalliston hauskin vaatekappale on tässä, jättihousut kääräistynä hameeksi. Housuhameeksi? Kuvat ovat ylivalotettuja että housujen malli oikeasti näkyy.

t2maalis15

Jättihousut ovat ihanan pöhköt, ja siksi juuri pidän niistä. Tosin punttien laahatessa melkein koko ajan jostain kohtaa maassa, voisin mainita että nämä eivät ole ne näppärimmät mahdolliset. Onneksi on pesukone.

t1maalis15

Näistä oli myynnissä vaaleansininen farkkuversiokin, ne olivat ehkä vähän liikaa minulle, mutta olisi kiva nähdä miten joku tyylitaituri saa ne toimimaan täydellisesti. Ei ole tullut vielä kertaakaan katukuvassa vastaan ikävä kyllä.

Helppo DIY-vinkki, etsi käsiisi 10 kokoa liian liian suuret miestenhousut, hyppää housuihin, kietaise ne vyötäröltä sopivaksi ja ompele kiinnityshakanen/nappi oikeaan paikkaan. Valmista :D

t3maalis15

Viikon ajatuksia yhteenvetona:

- Housujen kanssa jouduin oikeasti miettimään pukeutumistani, en tykännyt. Se oli outoa ja vei liikaa aikaa, mutta tietyllä tavalla se oli myös piristävää. Voisin harkita tätä pukeutumisen ajattelua esimerkiksi kerran viikossa, jolloin siitä ei koidu turhan paljon vaivaa.

- Housujen kanssa jouduin sen harvinaisen tilanteen eteen että minulla ei ole mitään päälle pantavaa. En tykännyt. Olen niin tottunut siihen että vedän vaatteet ylle nopeasti sen kummemmin niitä ajattelematta, koska vaatevarastoni on niin minua. Olen rakentanut toimivaa itseni näköistä garderobia vuosikausia juuri siksi että välttäisin pukeutumiskriisit.

- Sain todella paljon kommentteja vaatteistani läheisiltäni, lähinnä ihmettelyä siitä että miten sulla on housut! Mieheni naureskeli melkein joka aamu miten oudolta näytän. Ja miten järkyt ne pappahousut hänen mielestään olivat hah! Käänteisesti voi miettiä että vannoutunut farkkufani käyttäisi viikon hameita, miten lähipiiri reagoisi. I dare you farkkumimmit ;) minä voin lainata tarvittavat hameet.

- Kun kävin kaupassa eräänä päivänä mustissa porkkanahousuissa ja beigessä trenssissä, tunsin oloni viralliseksi virkanaiseksi. Se oli kummallinen olotila, koska virallisuus on yleensä se viimeinen mitä ajattelen omista vaatteistani.

- Löysin pari tosi kivaa yhdistelmää, joita haluan käyttää myös jatkossa. Erityisesti pallohousut ja sininen Mangon tunika oli niin jees, että voisin pukea ne vaikka heti huomenna. Löysin myös uudelleen Zaran chinot, otan ne käyttöön tänä kesänä ihan takuulla.

- Lopuksi voisin vielä todeta että tämä oli ihan hauska kokeilu. Pukeutumisessa sitä urautuu omiin juttuihinsa liian helposti, joskus on syytä vähän sekoittaa pakkaa. Jos siis ylipäänsä pukeutuminen kiinnostaa. Siinäkään ei ole mitään vikaa että käyttää sinisiä farkkuja ja valkoista teepparia vaikka hautaan asti jos niissä itse viihtyy.

Kiitos kommentaattoreille :)

Seuraavaan juttuun

7 päivää housuissa, pvä 6.

Toiseksi viimeinen housupäivä ja tällä kertaa valitsin farkut. Nämä Please Jeansin ikivanhat MC Hammer -tyyliset farkut ovat muruseni farkkurintamalla. Rennot, mukavat ja sitä rataa. Pukeutumisessa suosin mukavuutta, olen valmis kärsimään (vähän) vain kenkien vuoksi.

s16maalis15

Katupöly ei ainoastaan tee tuhoja silmilleni, vaan myös kengilleni. Ei pysy musta mustana tällä hetkellä.

s17maalis15

s15maalis15

Itken verta että tämä vanha reuhka pikkulaukkuni alkaa olla tiensä päässä, sen tekonahkapinnasta on irtoillut jo kunnon palasia. Etenkin tuolta toiselta puolelta joka hinkkaa käytössä vaatteisiin. Tässä on se syy miksi ostan mielummin nahkalaukkuja, olkoon vähän kalliimpia (paitsi jos tekee kirppislöytöjä) mutta ne ainakin kestävät käytössä.

s13maalis15

Tämän farkkuasun suhteen testasin sitä, että yhdistin sellaisenaan housuihin tuon paljon hameiden kanssa käyttämäni keltaisen Indiskan neuletakin (saatu) ja Lindexin sydäntopin. Periaatteessa ihan jees, vaikkei tämä asu nyt varsinaisesti räjäyttänyt tajuntaani. Ystäväni sanoi että näytän normaalilta. Näytänkö yleensä sitten epänormaalilta :D

 

7 päivää housuissa, pvä 5.

Viides päivä ja kevättä rinnassa. Kaipasin jotain pirteää ja rentoa, joten silitin ikivanhat Zaran chinot ja niillä mentiin. Koska olin jo edellisenä päivänä käyttänyt valkoisen T-paidan, laitoin housujen pariksi pilkullisen kauluspaidan. Periaatteessa olisin nopeasti ajatellen pukenut näiden housujen kanssa simppelin valkoisen teepparin.

s6maalis15

Näytän nykyään joka päivä siltä kuin olisin itkenyt viikon, tämä katupölyn aiheuttama silmien turpoaminen on ihan mahdotonta. Olisi ehkä syytä pitää taukoa vaunulenkeistä koska olo alkaa olla melko tuskainen. Kevät ei ole tässä mielessä suosikkini, kohta vielä siitepölyt kehiin ja alan harkita sulkeutumista neljän seinän sisälle kokonaan. Allergiat sucks.

s4maalis15

Kevät ja valkoiset conssit kuuluvat yhteen.

s3maalis15

Tämä maailman suloisin Ivana Helsingin suunnittelema Muumi-laukku on sisustuslehti Divaanin 7v. synttärikamppiksen tilaajalahja, eli jos sen haluaa omakseen niin vilkaise tänne (mainoslinkki, vie Divaanin tilaussivulle). Sen saa vain tilaajalahjana, laukku ei ole myynnissä.

s2maalis15

s1maalis15

Tässä oli nyt sellainen asu missä viihdyin todella hyvin. En yleensä pidä juuri mistään pinkin sävyistä vaatteissa, mutta nuo housut ovat silti kivat. Väri taittaa aika vahvasti koralliin, en tiedä näkyykö se kuvista oikein.