Mahtipulla + 6 kiloa

Hmm… eipä mennyt paljon pieleen veikkaukseni että minusta tulee vielä val-ta-va tämän raskauden myötä, ihan kuin äidistänikin. Viimeinen kolmannes alkoi juuri ja kiloja on nyt tullut lisää 6 eli ei mitään ihan hirveitä lukuja vaikka vatsanympärys näyttääkin siltä kuin olisin jo saavuttanut lasketun ajan. Kysyn vaan että mitä tässä parissa kuukaudessa ehtii vielä tapahtua, millainen mahtipulla oikein olen heinäkuussa :D

Olisipa ollut hienoa kun olisin pystynyt liikkumaan normaalisti raskauden aikana, mutta pakko tyytyä kohtaloon kuten neuvolatäti totesi, ja olla yksi niistä naisista joiden pitää ottaa rauhassa. Minulla on suorastaan särkevä hinku juoksulenkille, voi sitä riemua kun kesän jälkeen saan vihdoin kokeilla syksyllä leikattujen polvien kantavuutta! Enpä olisi koskaan uskonut kaipaavani liikkumista näin paljon, että melkein halkean kateudesta Sakun touhutessa tuossa vieressä iltalenkille lähtöä.

t1huhti14t2huhti14t3huhti14

Mutta ei nyt vallan masennuta, sillä takkivalikoimakin alkaa pikkuhiljaa laajentua jos lämpöiset kelit pysyvät. Lähinnä siitä syystä että suurinta osaa takeista voi pitää myös auki.

Ps. Pätsiniemessä alettiin tapettihommiin, testissä monen suosittelema tapetinpoistaja.

Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun

32 vuotta vanha mekko

Minulla on tapana varastoida (tunne)arvokkaita tavaroita ”varmoihin paikkoihin”, niin että ne pysyvät varmasti tallessa. Eli useimmiten niin varmassa tallessa, että en tiedä missä ne ovat. Näin myös oman 1-vuotismekon kohdalla. Eräs pallopäinen 1-vuotias on kuvattu tässä mekossa yli 32 vuotta sitten, niin että kuka oli pöllöhipsteri silloin kuka.

r1huhti14

r2huhti14

Olin niin iloinen kun mekko tupsahti eteeni muuttohommissa. Tiesin toki sen olevan tallessa, mutta kuten sanottu, se tarkoittaa kohdallani useimmiten että jokin asia on hukassa. Olen nimittäin koko raskauden ajan miettinyt että olisipa kiva kuvata oma tytär samaisessa mekossa. Jos ei 1-vuotiskuvaan, niin mekko käyttöön muuten. Epäilyksen ilmaisu lähinnä siksi, että ei voi hitsi vieköön mahtua enää 1-vuotiaalle tuo mekkonen, se on niin pieni! Joko se on kutistunut pesussa, tai sitten en vain käsitä miten pieniä taaperot oikeasti ovat :D

Seuraavaan juttuun

Vihdoinkin muuta kuin hikiset muuttovaatteet

Kun on reuhannut monta päivää pää märkänä trikoomekossa ja tennareissa, oli ihana pukea ylle jotain normaalia. Ja samalla testata joutuuko pilkkutakkini ilahduttamaan tulevaisuudessa jotain toista neitokaista. Minulla on tässä muutama viikko aikaa käydä läpi haikein mielin vaatevarastoani Muotikirppistä varten, ja näyttää siltä että esimerkiksi tämä takki saa lähtöpassit. Se on ihan täydellinen takki muuten, mutta mitoitettu minua reippaasti lyhyemmälle. Hieman liian lyhyet hihat eivät vain tunnu kivalta, se on pienestä kiinni sekin asia.

q5huhti14

q4huhti14

Pitkästä aikaa hiuskoristeita kehiin, nyt kun ne on purettu muuttolaatikosta.

q1huhti14

q2huhti14

q3huhti14

Loppuun vielä lemppareimmat kevätkengät ikinä. Neosensin megaruusukekoroilla tarkenee vähän viileämmälläkin. Lisäksi tuo pieni korko on sellainen että pystyn sillä vielä kävelemään, etten ole vallan tuomittu ballerinoihin.

Seuraavaan juttuun

No huh huh!

Alkaa olla lievästi sanoen voittajan tunnelmat kun tavarat on siirretty veks Tampereelta ja sijoitettu suht paikoilleen taloon. Tottakai näky on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin kuri&järjestys, eli duuni jatkuu, mutta pääasia että huonekalut ovat oikeassa osoitteessa. Huomenna vielä loppusiivous Amurissa, avainten luovutus ja that`s it.

Fiiliksissä:

p2huhti14

Superfiiliksiä aiheuttaa myös seuraava kapistus. Piti elää yli kolmekymppiseksi että sai vihdoin tiskikoneen mahtumaan elämäänsä. Ei koskaan enää ahtaita keittiöitä. Olen viilettänyt meidän keittiössä onneasta soikeana kokkaamassa jo ties mitä, olen täysin huumaantunut tästä kaikesta pöytätilasta! Meidän Amurin asunnossa oli kokkaukseen sopivaa pöytäpätkää n. 50cm, niin että joka kerta kun tarvitsi kaksi kulhoa rinnakkain, piti viritellä tiskialtaan päälle joku extrataso. Kiitos hei hei niille viritelmille.

p4huhti14

Nöpö on viettänyt aikaansa äidilläni muuton ajan, ettei se joudu liikaa stressaamaan härdellin keskellä, eikä livistä ulko-ovesta vahingossa. Tänään haettiin katti kotiin ja portaiden juoksemisen lomassa se on ihmetellyt silmät pyöreänä ihan jokaista nurkkaa ja tasoa. Vasta nyt, monen tunnin nuuskuttelun jälkeen, se malttoi käydä nukkumaan tuttuun tuoliinsa ja vetelee kyllä niin sikeästi unta että mahtoi olla jännä päivä. Sitä sanotaan, että kissat kiintyvät paikkoihin, mutta saas nähdä. Luulisi että tämä kaksikerroksinen suuri kiipeilyteline ikkunanäkymineen lintuja täynnä olevalle pihalle kelpaisi paremmin kuin hienosti.

p5huhti14

Seuraavaksi luvassa:

p1huhti14

Oh joy. Toivottavasti teillä on ollut kiva pääsiäinen :)

Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun