Pöllösukat

Kun näin isäni avovaimon kutomat pöllösukat pappalassa ensimmäisen kerran, laitoin samantien itseni sukkajonoon. Eli tilasin neulojamestarilta ihan mielettömän hienot pitkät villasukat. Se on ihan parasta että lähipiiristä löytyy näitä neulojia <3

c3touko15

c2touko15

c4touko15

Nämä sukkani ovat pitkät, jäävät juuri polven alle joten pöllökuvio näkyy kivasti pohjemittaisista kumisaappaistani.

Jos pöllöt innostaa ja puikot pysyy käsissä, niin ohje siihen löytyy täältä. Neulojat ehkä tajuavat tuosta hepreasta mitä sillä tarkoitetaan :D

Seuraavaan juttuun

Jotain sinistä ja vanhaa

Viialan vanhassa nahkatehtaassa sijaitseva kirppis on yksi niistä paikoista mistä löydän vintagekenkiä melko takuuvarmasti. Tarkoittaa yleensä yhtä paria vuodessa eli ei se sinänsä mikään kenkäkauppa ole, mutta yleensä löytö on jotain todella priimaa. Olen esimerkiksi ostanut sieltä iskemättömässä kunnossa olevat Palmrothin 50-luvun tanssikengät (ajalta kun kengät olivat vielä kauniita ja siroja) 3 eurolla, ja samalla hinnalla myös toiset Palmrothin vintagekorkkarit. Tämä seuraava löytöni oli tuplasti kalliimpi kuin edelliset, eli 6 euroa. Käyttämättömät Stockmann-merkkiset silkki(?)kengät. Epäilen että kengät ovat päältä silkkiä, mutta en mene ihan takuuseen.

Rusettiloaferit ovat sinänsä ajankohtaiset malliltaan, mutta veikkaisin näiden kuitenkin olevan 80-luvulta. Saa heittää arvauksia tai faktaa jos on tietoa Stockmann-merkin historiasta. Käsittääkseni Stockalla ei enää ole omaa kenkämerkkiä myynnissä?

a10touko15

a7touko15

a9touko15

a6touko15

Näissä ihastutti nimenomaan se että malli ei ole tavallinen avokas, ja ei tuo sinisävyinen jättirusettikaan huono juttu ole ;) Lisäksi olen pahasti ihastunut siniseen ensimmäistä kertaa elämässäni, joten näistä edullisista kirppislöydöistä on kiva aloittaa tutustumista uuteen väriin.

Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun