Kirkkaiden asusteiden kevät

Olen aina välttänyt asusteiden ostamista neutraaleissa väreissä. Turkoosit nahkahansikkaat sopivat takkieni kanssa yhteen ihan yhtä hyvin kuin mustatkin. Minulle asusteen tarkoitus on luonnollisesti asun piristäminen ja omalla kohdallani se tarkoittaa hyvin usein väriä. Takkeja on vaikea löytää värillisinä, mutta mikä tahansa harmaa asiaperttitakki ei oikeastaan tarvitse rinnalleen kuin turkoosit hansikkaat ja se on siinä. Ja vähän keltaista hametta ehkä.

a5maalis15

a2maalis15

a4maalis15

a3maalis15

Tänä kyseisenä päivänä minulla oli maailman kauhein hiuspäivä, tukkani rätisi sähköisenä mutta meni kuitenkin täysin päätä myöten kuin nuoltuna. Siihen ei auttanut tasan mikään. Nyt kun katson näitä kuvia niin moppi näyttää melkein paremmalta kuin normaalin hiuspäivän kuvissa! Miten se on mahdollista :D

Seuraavaan juttuun

Asustehommia

Anni oli taas kasvanut yli kaikista potkareista ja yökkäreistä, joten poikkesin Ideaparkissa etsimässä muutaman tarpeellisen tytön vaatevarastoon. Samalla heittäydyin vallan hurjaksi ja ostin itselleni sormikkaat Lindexiltä, koska ne nyt vaan sopivat tosi kivasti punaisen baskerini kanssa.

r13helmi15

o20helmi15

Neulesormikkaiden palloprintti on tuollainen kivan epäsäännöllinen, pallurat ovat erikokoisia ja muotoisia. Toimii. Tosin, mikäpä pallokuvio ei toimisi minun mielestäni. Pallot toimivat aina.

Ps. onko sattunut kenelläkään silmään tuollaista perusbaskeria mustana? Joskus perusvaatteiden löytäminen on yllättävän hankalaa. Tätä kirjoittaessani tuli mieleen että baskerin voisi muotiliikkeitä todennäköisemmin löytää jostain halpahallista mummohattuosastolta :D sinne siis.

Kaduilla tuulee, sydänpallot liitää

En näköjään malta pysyä erossa näistä Monan ompelemista mekoista, sillä niistä jokainen on saanut jo käyttöaikaa. Punavalkoinen omenamekko toimi kylästelyasuna tässä taannoin, kyllä se ihan menettelee mustien talvisukkistenkin kanssa vaikka onkin parhaimmillaan paljain kintuin kesämekkona.

Luulitteko oikeasti että pystyisin vastustamaan kiusausta olla ottamatta ystävänpäiväpalloja mukaan edes yhteen asukuvaan. Ha!

o10helmi15

o11helmi15

Ei tosin ollut kaikkein näppärin juttu tuon päivän myrskytuuli, pallot olivat kuvissa aina vaakasuoraan. Hämmentynyt bloggari on hämmentynyt ja muut upeat ilmeet kuvissa :D en usko että kukaan muu kykenee olemaan niin epäkuvauksellinen kuin minä. Kuvauksellisuusgeenit perheessä menivät ikävä kyllä kokonaan siskolleni.

o12helmi15

Minusta alkaa vahvasti tuntua siltä, että elän tulevan kesän tasan näissä kolmessa mekossa.