Muhkeiden huivien aika

Se on joka kerta kuin kotiin tulisi, kun saa lempparihuivinsa syksyisin käyttöön. Rakastan isoja muhkeita huiveja, melkein yhtä paljon kuin korkkareita. Melkein, ei ihan. Tämä Zaran vanha oranssilla maustettu jättihuivini on yksi ikilemppareistani.

k1loka14

k2loka14

Vielä on tarjennut nahkarotsilla ja loafereilla. Yritän venyttää villakangastakkeihin siirtymistä niin pitkälle kuin mahdollista koska se kausi kestääkin sitten pitkään. Olen jo valmiiksi ahdistunut siitä kuinka nuhjaisessa kunnossa harmaa villakangastakkini on, koska samanlaista mallia ei tasan löydä mistään. Takkini on leikattu niin että siinä on kapea vyötärö ja aavistuksen mekkomainen helma, eikä se tarvitse vyötä vaan pitää muotonsa sellaisenaan. Mutta elättelen toivoa jos se kestäisi vielä tämän talven.

Seuraavaan juttuun

Kynsisynkistelyä

Heipat pirteille pinkeille, oransseille ja muille kesän väreille, tällä hetkellä kaipaan kynsiini tummia sävyjä. Olisin lakannut mustalla, mutta musta lakka on jossain ”varmassa tallessa” kuten aika moni muukin asia kun minusta on kyse.

k9loka14

Kyllä huomaa että lämpötila on laskenut pakkasen puolelle, käteni ovat ihan rutikuivat enkä ole tottunut vielä käyttämään kosteutusta päivittäin. Raskaana ollessani atooppinen ihoni oli elämänsä voimissaan, ei puhettakaan kuivuudesta, näpyistä tai kiristävistä kynsinauhoista. Nyt on selvästi palattu taas normaalitilaan eli voin ottaa kuivaöljyn mukaan arkirutiineihin.

k7loka14

Tummanpunainen kynsissä on Chanelin Rouge Noir, hinta-laatusuhteeltaan surkein lakkani. Kuvittelin lentokentällä viimeisiä puntia tuhlatessani että parilla kympillä saisi oikeasti hyvän ja kestävän kynsilakan mutta hevonkukkua, mikä tahansa halpislakka kestää paremmin. Väri on tosin niin kaunis että sen vuoksi sietää jatkuvan korjauslakkailun, mutta olisin silti odottanut enemmän.

Missä on Gsus?

Sukelluspukukangas on ollut supermuodikas vaatteissa ennenkin, ihan erityisesti tulee mieleen 2000-luvun taite. Muistan sen koska Gsuksen sukelluspukutakki oli aikansa it-vaate. Lisäksi katukuvassa näkyi paljon reppuja kyseisestä materiaalista valmistettuna. Ihan jännä matsku eipä siinä, etenkin hameissa se toimii vallan mainiosti, sillä se pysyy ryhdissä ilman alustyllejä. Minun asuni vekkihame on H&M:n viime syksyn mallistosta.

k6loka14

n8loka14

Sukkikset ovat ikivanhat, ikävä kyllä. Ostaisin niitä parit lisää heti jos tulisi vastaan. Chelsea bootsit Fall for Feet.

k3loka14

Oli pakko googlata mitä tuolle Gsus sindustries -merkille nykyään kuuluu, kun se oli niin suosittu silloin aikoinaan. Edelleen näköjään porskuttaa. Tosin enää ei ole näkyvissä sitä hienoista rave-henkisyyttä mitä silloin joskus, vaan mallistot ovat tavanomaisempia. Minulle tulee ensimmäisenä mieleen Gsuksesta juuri ne sukelluspukutakit ja jostain syystä piikkilankakuvio, se saattoi olla osa brändin logoa siihen aikaan.

Ruudullinen vyötärönlämmittäjä

Tämä paksu korkeavyötäröinen villakangashame on vuosia vanha, ja aina se vaan on yhtä ihana. Hame on H&M Trend -mallistoa, se taisi olla ensimmäinen kyseisen malliston vaate minkä silloin joskus ostin.

h6loka14

Neuletakki Indiska, saatu blogin kautta. Pinkit kengät Minna Parikka.

h3loka14

h2loka14

h1loka14

h4loka14

Hame on ihan tosissaan lämmin, sillä materiaali on paksumpaa kuin useimmissa ulkotakeissa käytetty villakangas. Sopii näihin kylmiin päiviin varsin hyvin.

Synttärivieraana

Poikettiin eilen ystäväpariskunnan synttäreillä Tampereella koko perheen voimin. Sateinen ja harmaa iltapäivä kului oikein mukavasti kahvipöydän ääressä, ja Annillakin oli monta kivaa syliä missä istua. Tyttö otti pitkät nokoset ystäväni sylissä ja oli melkein outoa että minulla ja Sakulla oli molemmilla kädet vapaana samaan aikaan! Sitä on oppinut viimeisen 3 kuukauden aikana tekemään kaikenlaista yksikätisenä ja jotain selvästi puuttuu jos käsissä ei ole kuuden kilon vauvaa samalla kun imuroi, syö tai lukee päivän lehden :D Habakin kasvaa kovin näppärästi tässä samalla.

m7loka14

Laitoin ylleni Lindexin Holly & Whyte -malliston väljän pallomekon, Minna Parikan punaiset kiiltonahkanilkkurit ja Jimmy Choo for H&M laukun.

m4loka14

m2loka14

m3loka14

Ystäväni kengät halusivat mukaan asukuvaan ^^ Oikeasti minäkin tarvitsisin tuollaiset säätä kestävät kävelykengät mutta en ole saanut vielä aikaiseksi. Korkkareita on paljon kivempi ostaa kuin arjen käytännöllisyyksiä.