Kreisi kissamummo osa 101

Jäi vähän päälle tämä keltainen neuletakki. Se on niin väljää mallia että napittamalla se ei oikein näytä hyvältä leveähelmaisempien mekkojen ja hameiden kanssa, mutta auki tai vyötettynä toimii mahtavasti. Tämä voi olla selvää pässinlihaa suurimmalle osalle, mutta vyön suosiollisella avustuksella pussimaisetkin neuleet on helppo ottaa käyttöön mekkojen pariksi.

za3tammi15

za2tammi15

za1tammi15

Tämä ikivanha Mangon kissamekko on sellainen aarre että toivon sen kestävän käytössä ikuisesti. Sitten kun olen oikeasti kissamummo. Harmi että Mangossa ei yleensä myydä tämän tyylisiä vaatteita, muistan ihmetelleeni jo silloin aikoinaan mainoskamppiksen levitessä muotilehtien sivulle että hetkinen, onko tässä painovirhe. Poikkeusmekot tosin yleensä ovat niitä kivoimpia.

Seuraavaan juttuun

Pastellivärit sukkiksissa – uhka vai mahdollisuus

En käytä pastellivärejä sukkahousuissa, se ei vaan sovi minulle. Yritän kuitenkin parhaani mukaan olla avoin kaikenlaisille tyyliasioille, olkoon sitten vaikka yritys ja erehdys, koska pukeutuminen ei lopultakaan ole kovin vakava asia. Tai minulle se ei ole vakava asia, enkä koe minkäänlaista ahdistusta pukeutumisen suhteen. Vaatteet päälle ja menoks.

Minulla on roikkunut kaapissa vaikka kuinka kauan jossain PR-paketissa tulleet vaaleansiniset Falken mattasukkikset joita olen katsellut sillä silmällä että ei koskaan. Mutta koska kaikkea voi kokeilla kerran, ajattelin että jalkaan vaan niin pääsee siitäkin.

za13tammi15

za12_1tammi15
za11tammi15
Juu ei. Pastellisukkikset eivät todellakaan ole minun juttuni. Noin niinkun periaatteessa asu on ihan tavallista peruskauraa, mutta oloni on liian Hyacinth Bucket. (Anteeksi, Bukée). Katsellaan uudelleen 30 vuoden päästä kun olen hankkinut vaaleanlilan pohjemittaisen päivämekon ja ottanut permanentin.

Tsirptsirpkeltainen

Harmittaa aika tavalla että siitä Elloksen keltaisesta lintukuvioidusta neuletakista ei ole enää omaa kokoani jäljellä, olisin tosissani halunnut sen kevättä varten. Mutta onneksi on tämä Indiskan vastaava (saatu), vaikkei siinä lintuja lentelekään. Keltainen ohut neuletakki on varsin pätevä pikku vaatekappale, sillä se sopii värinsä puolesta lähes kaikkiin kukkamekkoihin ja hameisiin. Tässä melko keväistä talvipäivän asua, olen jo hörhöillyt kukkamekkorekilläni into piukassa vaikka ei olla vielä tammikuustakaan selvitty.

za6tammi15

za5tammi15za8tammi15

Kukkamekoista tuli mieleen että ulkoistin tuossa juuri kolme aivan ihanaa kangasta Olivia Rougelle eli Monalle saatteella tee näistä minulle jotain tosi upeaa. Mukana oli mm. Tampellan Cook Collectionin vanha vintagekangas eli just se elämäni sydänkangas, mihin en ole uskaltanut itse kajota etten vaan sössi sitä. Toinen kangas oli täydellinen kukkakuosi ja kolmas punavalkoinen omenakangas. En malta odottaa että pääsen sovittamaan mitä näistä on syntynyt! Monan mekkotehdas on ykkönen :)