Kenkäjoulukalenteri pvä 18

Nyt lähdetään perusnilkkurilinjalle. Nämä Mangon yksinkertaiset mustat nilkkurit ovat ihanat. Piiloplato ei ole liian järeä, kengän sirous säilyy vielä. Piikkikorko toimii yksinkertaisessa nilkkurissa kivasti, se ei ole yhtään liikaa. Tosin meidän hiekkaiselle pihatielle korko on liikaa, se uppoaa hiekkatiehen kantaansa myöten jos astuisi koko painolla kannan päälle :D nimim. sipsuttelua päkiöillä autolle asti melkein päivittäin.

j28joulu14

j27joulu14

j26joulu14

Joskus (harvemmin) yksinkertainen on kaunista, ja tässä taupauksessa näin on. Musta perusnilkkuri ei oikeastaan kaipaa mitään härpäkettä ympärilleen, se on hieno sellaisenaan.

Asukuvassa esimerkiksi täällä KLIK!

Seuraavaan juttuun

Hennot hiukset tuuheaksi

Anoppini jätti kyläreissulla käyttööni Nioxinin Diaboostin eli tuuheuttavan hiustökötin joka on osoittautunut korvaamattomaksi avuksi sulkasatoiselle hentohiuksiselle, toisin sanoen minulle. Kannattaa olla suvussa kampaajia, jotka ratkaisevat mitkä tahansa hiusongelmat :D Tämä aine tekee hiuksista kuohkeammat, käsiteltävämmät ja paksumman oloiset heti, mikä on erittäin tervetullut efekti juuri nyt. Saan kohta harmaita hiuksia tämän hiustenlähdön vuoksi, vaikka kuinka tiedän että nyt irtoaa muka vain ne mitkä raskausaikana eivät irronneet. Voisitteko mielellään olla irtoamatta kiitos. Tosin valoa ehkä jo näkyy tunnelissa, mielestäni hiuksia ei lähde enää ihan niin julmetusti kuin pari viikkoa sitten.

l11joulu14

l12joulu14

Homma toimi niin, että nestettä suihkutetaan pari tippaa hiusten tyveen kosteisiin hiuksiin, hierotaan sormenpäillä ympäriinsä ja lopuksi föönataan kevyesti. Diaboost ei tunnu hiuksissa oikeastaan millekään, tukka ei ole tahmainen, jäykkä tai karkea föönin jälkeen vaan tuntuu melkein kuin siinä ei olisi mitään aineita. Paitsi että hiukset ovat muhkeammat. Uskaltaisin siispä väittää että tämä toimii (ainakin minun hiuslaadullani). Ja olen todella skeptinen kaikkien ihmemömmöjen suhteen, en usko ennen kuin toiminta todistetaan.

Minulle tämä on ollut ihan pelastus niinä päivinä kun on pitänyt edustaa jossain muualla kuin kotona, helppo pika-apu siihen ettei hiukset mene ihan päätä myöten. Luulisin että toimii vielä paremmin jos käyttäjän tukka on lyhyempi, mutta myös tämä oma olkamittainen moppi kohottuu. Että tästä vinkiksi, jos olet hentohiuksinen :)

Kenkäjoulukalenteri pvä 17

En tiedä mikä näissä kengissä vuosia sitten innosti, mutta mummolan verho -kuosiset kukkakengät oli aivan pakko ostaa. Yleensä en ikinä innostu a) valkoisista kengistä enkä b) nilkkaremmikorkkareista mutta jostain syystä ohitin nämä seikat. Poikkeuksia toki löytyy molempiin, mutta tässä ne osuivat vielä samaan kenkään. Kirkkaanvalkoiset kengät ohitan melkein aina, johtuen 2000-luvun vaihteen traumoista valkoisia tekonahkasaappaita (terävällä kärjellä tottakai) kohtaan. Kyllä, minulla oli sellaiset enkä vieläkään ymmärrä että miksi :D Nilkkaremmejä taas välttelen turvallisuussyistä, minun vemput nilkkani yhdistettynä korkeisiin korkoihin ja nilkkaremmeihin enteilee katastrofia.

j25joulu14

Olen ollut monta kertaa nakkaamassa tämän parin kirppikselle, mutta lopulta kuitenkin pitänyt siitä kiinni. Vaikea sanoa mikä näissä on se juttu joka pitää otteessaan.

j24joulu14

j23joulu14

Nöpökin innostui tästä parista :D se on pysytellyt hämmästyttävän loitolla kenkien kuvailuistani mutta nyt se ei voinut enää vastustaa ja sukelsi sekaan. Onko osallistuva kissa tehnyt vihdoin paluun? Ainakin sitä kiinnosti vähän liikaakin piparkakkutaloni perusteiden valaminen, piti siirtää kilkkeet kissaturvalliseen paikkaan yöksi ettei katti pääse jättämään niihin tassunjälkeään. Kissankarvakuorrute ei välttämättä ole se halutuin.