Törmäyskurssilla?

uima1 uima2 uima3 uima4Mun pieni biitsibeibi se vaan kyselee koko ajan, että mennäänkö tänään taas rantsuun? Huh, meikäläinenkin on jo tarvinut pientä huilia biitsielämästä. Aamulla alkaa jo se höpötys, ennenkuin saan silmiäni kunnolla auki, hän alkaa jo pohtimaan, että mitäs tänään puetaan päälle ja ennenkaikkea mitä tehdään, kenen kanssa hengataan? Tyttöni on monella tapaa tosi samalainen, kuin minä olin pienenä. Rakastin jo pienenä kesää, uimista ja ennen kaikkea tykkäsin olla paljon menossa, ihmisten keskellä.

Huomaan, että me kaksi, tyttäreni ja minä ollaan oltu paljon enemmän tässä kesän aikana ns. napit vastakkain, mitä pojan kanssa. Jostain syystä kiinnitän paljon huomiota hänessä niihin piirteisiin, jotka toisinaan ärsyttävät itsessänikin. Olen luvattoman tohelo, puhun paljon ja saatan öh ehkä vähän inttää vastaan, vaikka en välttämättä olekaan oikeassa. Jos syön jotain sotkuista ruokaa, niin sitä varmasti löytyy paidaltani, ihan inhimillistä, mutta mieheni usein huomauttaa siitä tai jostain vastaavasta – joudun puolustuskannalle :D Koko perhe on myös myöhästynyt aamulla töistä ym. koska ollaan etsitty mun avaimia – jotka olivat tietenkin koko ajan omassa taskussani. Semmostahan sattuu, toisille useammin ja toisille harvemmin, ehkä vain koitan tsempata tyttöäni, ettei hänestä tule samanlaista häseltäjää kuin itsestäni…

Oletteko te huomanneet lapsissanne samoja piirteitä tms. tapoja, mitä itsellänne on? Minä ja mieheni olemme keskenämme ainakin niinkuin yö ja päivä, ja taitaa olla poika enemmän kuin isänsä. Rakastan tytössäni sitä, miten innolla hän heittäytyy asioihin ja kuinka reipas hän onkaan ottamaan kontaktia muihin, hän tulee varmasti pärjäämään <3

-Maj

 

Seuraavaan juttuun
Seuraavaan juttuun

Forever Young!

Lauantaina järjestin kaveriporukalle synttärikemut. Asukoodi oli swag ja ystäväni olivat kyllä tulkinneet sitä loistavasti. Ilta oli kaikinpuolin kuuma ja tupa oli täynnä hauskan näköistä porukkaa – kiitos murut huikeista bileistä! Tsiigailen synttärikuvia ja sopiva kokoelma on tulossa blogiin huomenna, tässä nyt ekana meikäläisen swägä asu lauantailta.

 

swag1 swag2Hame, kaulakorut ja sormukset  - H&M
Paita & korvikset – Asos
Huivi – löytyi kaappien kätköistä
Snäbäri – Annika. O:n poikaystävältä lainattu :D
Farkkupaita – lainattu mieheni kaapista

 

swag3Tarkkasilmäisimmät voivat ehkä bongata, että mitä sain lahjaksi :”)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMun bebe Cocoliini ja peruselfiet :* Kaapista löytyi vielä aikoja sitten hankitut Lorealin kynsitarrat, more is more!

Aikamoinen asu, kerrankin asusteita ja oikein huolella, mitäs sanotte?! Nappasin kuumuuden takia polvisukat pois ja astelin korkkareihin, kun lähdettiin jatkamaan matkaa Tampereen yöhön. Myönnetään, että univajetta on vieläkin vähän havaittavissa.

-Maj

 

 

Seuraavaan juttuun

It’s all about me

itsallaboutmeeeeme3Hello täältä helteestä, tässä meikkis, viikonlopun synttärityttö asiaankuuluvassa paitamekossa -mustalla mennään jälleen, sehän on kesän väri? :D Tuo alimmaisen kuvan ilmekin on aika kuikuileva, mutta oon niiiin innoissani, koska huomenna juhlitaan kaveriporukan kanssa mun synttäreitä. Ens vuonna kun täytän pyöreitä, niin saatan olla sitten matkoilla ;) Täällä on järjestelyt käynnissä just nyt, toivottavasti saan sitten kuvamatskua vähän huomiselta, vähänkö kivaa <3

-Maj

Seuraavaan juttuun

Loiskis!

uimakuvat1 uimakuvat2 uimakuvat3 uimakuvat4 uimakuvat5 uimakuvat6 uimakuvat7 uimakuvat8 uimakuvat9Loiskis vaan – laiturilta veteen. Tämä hurjapää kolmikko on tällä viikolla oppinut uusia taitoja. Riemukkaita kiljahduksia ja mojovia molskahduksia veteen – meikä mutsit saa olla silmä tarkkana vahtimassa. Veikkaa, että vielä tänä kesänä uidaan ilman kellukkeita, harjoitukset ainakin ovat jo käynnissä. Olen sanonut sata kertaa jo, että rakastan tätä hellettä, miten voisinkaan olla rakastamatta rantaelämää?  Tai miten kukaan ylipäätänsä voi olla rakastamatta kesää ja näitä huolettomia, aikatauluttomia päiviä?

Viimeiset pariviikko tyyliin jokainen Instakuvani taitaa löytyä #beachlife -tägin alta :D Hups.

-Maj

 

 

Seuraavaan juttuun

Liikennepuistossa

Samuelista on aivan parasta päästä ”ajelemaan autoa” eli istuskelemaan parkissa olevaan autoon, lähinnä kääntelemään vähän rattia ja räpläämään nappuloita. Mun isän pakettiauton voittanutta ei löydy hänen mielestään. Autot on siis se juttu, u know? Lapset hihkuivat innoissaan kun pääsivät Ylivieskassa liikennepuistoon ihmettelemään ja Rebekka pääsi ensimäistä kertaa huristelemaan polkuautolla. Itseasiassa Tampereellakin on joku liikennepuisto, mutta eipä vielä toistaiseksi ole tullut käytyä siellä, pitääkin mennä joku kerta, Kalevassa se jossain on, luulisin?

 

liikennepuisto1 liikennepuisto2Hei onko onnellisempaa ilmettä olemassakaan? :D

 

liikennepuisto3Siinä ne nyt on, ensimmäistä kertaa tytön jalat ylsivät polkimille.

liikennepuisto4Mutta ensiksi…

 

liikennepuisto5 liikennepuisto6Piti vähän opiskella liikennesääntöjä! 2 euron pääsymaksu ei paljon päätä huimannut.

 

liikennepuisto7 liikennepuisto8 liikennepuisto9Aika tosissaan :D Samuel oli tietty liian pieni polkuautoihin, mutta kolmipyöräisen ”mopon” päältä tennareiden kärjet ylettyivät potkimaan hiukan, mutta polkimille jalat eivät kuitenkaan yltäneet.

 

liikennepuisto10 liikennepuisto11 liikennepuisto12Ja ehkä pientä pettymystä ilmassa?

 

liikennepuisto13Katkera hän ei kuitenkaan ollut, vaan iloisesti seuraili siskon autoilua, aaaw :D

 

liikennepuisto14 liikennepuisto15Ylivieskan King Mealistä sai ihan supersöpöjä Funimal-eläinmukeja täynnä jäähilejuomaa, nam! Delfiini olis niin ollut munkin valinta <3

 

-Maj

Seuraavaan juttuun