Ihmettelemässä järvellä

Tuon pienen järven rannalla tuli vietettyä tänäkin kesänä monta ihanan helteistä ja huoletonta päivää ystävien seurassa. Nyt näin alkusyksystä ranta on autio ja ilma viileämpi – heitin kumpisaappaat ja kahlasin veteen. Tuntuu, että ihan vasta kirjoitin tänne blogiin postauksen otsikolla Haurasta, jossa valmistauduin henkisesti talven tuloon. Mihin tämä vuosi jälleen hävisi? Toisaalta kun katson taaksepäin esimerkiksi edellistä kolmea kuukautta, en kadu mitään, me mentiin, tultiin ja oltiin, nautittiin kesästä täysin sydämin. En olisi voinut käyttää aikaani paremmin.

Seuraavat pari kuukautta tulevat olemaan kuitenkin kovin erilaiset, olen pojan kanssa kahdestaan kotona. Ei se siksi ole erikoista, että minulle olisi uutta olla lapsen tai lasten kanssa kotona – vaan siksi, että syy kotona olemiseen on erilainen, hän ei saa terveydellisistä syistä mennä päiväkotiin, eikä kerhoonkaan. Saamme kuitenkin ulkoilla ja nähdä pihalla ystäviä. Meidän kahden pitää kehittää oma, sopivan verkkainen päivärytmi – jokaiselle päivälle jotain pientä kivaa puuhaa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA kumpparit2 OLYMPUS DIGITAL CAMERAFokus on lasten hyvinvoinnissa, kaikki muu tulee toisena. Tänään saatiin mun sisko tänne meille kylään, pojalle leikkiseuraksi – ja tietysti mulle kans <3

 

-Maj

Seuraavaan juttuun

Äärirajoilla

mynextrun_tampere_maratonKaikkien lähiviikkojen tapahtumien ja treenaamattomuuden jälkeen -minä todellakin tein sen! Olin voittaja itselleni ja 21 km taittui aikaan 2.09. Mikään paikka ei krampannut ja oikeastaan koko ajan juokseminen tuntui ihan hyvältä, toisella kierroksella pystyin tsemppaamaan enemmän, koska tiesin jaksavani varmasti loppuun asti, ilman että tarvitsisi vaihtaa kävelyksi.

”Suljen silmät, kuvittelen et lennän Mun täytyy luottaa, ja antaa vaan mennä” Cheekin äärirajoille oli meidän virallinen kisabiisi. Kiitos ystävälleni Emmille, ilman sua en olisi juossut.

-Maj

Apina-apurini!

Oikeastaan koko kesän kynsissäni on komeillut kirkkaat sävyt, American Apparelin neonlakat ovat olleet siis kovassa käytössä. Olen muutenkin ollut AA:n kynsilakkojen laatuun tosi tyytyväinen. Neonlakkojen lisäksi olen bongannut kaupoista pari muutakin kivaa sävyä plus Trindin Nail Repair on minulla käytössä ympäri vuoden.

 

kynnenkuivattaja1Ensimmäisenä jonossa on juuri se kesän eniten kysytty sävy American Apparelin Neon Red, seuraavana Sally Hansen (546 Get Juiced), Now (French Rose), American Apparel Neon Pink ja viimeisenä kynsiä vahvistava Trindin Nail Repair -aluslakka.

 

kynnenkuivattaja3kynnenkuivattaja2Now-merkkinen kynsilakka löytyi Kicksistä ja Sally Hansenin bongasin kotoisasti Prisman hyllystä. Trindiä myy ainakin Sokos ja Stockmann – ja varmaan Prismakin?

 

kynnenkuivattaja4Mutta niin, mun on ihan pakko esitellä teille tämän tyyppi! 

 kynnenkuivattaja5Pieni apina-apurini, joka yrittää nopeuttaa kynsilakan kuivamista puhaltamalla, en ehkä kestä! Sain tämän tyypin kotiväeltä synttärilahjaksi <3 Kuulin, että se on ostettu Urban Outfittersiltä, ihan vaan siksi jos jonkun on pakko saada samanlainen.

 

 kynnenkuivattaja6Kurkatkaa Magicpoksin Instagram-tililtä video apinasta tositoimissa.

 

kynnenkuivattaja7Tyyppi tosiaan yrittää parhaansa, ja ehkä hänen vimmattu puhkumisensa hiukan edesauttaa kynsilakan kuivumista, mutta mikään tehokuivattaja tämä apina ei ole. Mukava kynsienlakkauskaveri kuitenkin :P

 

-Maj

Kutsu Kauneuteen -tapahtuma lähestyy!

*yhteistyössä Sokos

Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuma starttaa heti syyskuun ensimmäinen päivä – ja meitä kosmetiikan ystäviä hemmotellaan upein tarjouksin, sekä muhkeilla kaupanpäällisillä. Tapahtuma on käynnissä 1.-7.9.2014 Suomen kaikissa Sokoksissa, Emotioneissa sekä Sokoksen verkkokaupassa. Kosmetiikkabrändit esittelevät omat trendilookinsa ja uutuutensa, joten kosmetiikkafanien kannattaa kipaista paikalle katsastamaan syksyn kauneustarjonta ja tietysti hyödyntämään tarjoukset.

Itse olen osallistunut Kutsu Kauneuteen -tapahtumaan niin pitkään kuin muistan – enkä tälläkään kertaa aio tehdä poikkeusta. Poimin itselleni ja teille viikon tarjouksista omasta mielestäni parhaimmat ja kiinnostavimmat!

biotherm1Ensimmäisenä bongasin viikon huippuetuna olevan Biothermin Blue Therapy -sarjan huippuhyvän seerumin, jota itse olen käyttänyt kuuriluontoisesti kosteysköyhälle iholleni talvella. Seerumin saa nyt 62,90 euron hintaan (norm. 87,-) Myös sarjan päivä- ja yövoiteet (51,90 ja 53,90 ) ovat saatavilla hyvään hintaan tapahtuman ajan. Jos ostat Biothermin tuotteita 80 eurolla, niin saat lahjaksi meikkilaukun ja matkakokoisia Skin.Best-tuotteita (arvo 75,-).

lancomeMaanantain huippuetuna on paljon kehuttu ja tykätty Lancômen Teint Miracle -meikkivoide 39,90 (norm. 53,50) ja Lancome Visionnaire -hoitovoide 59,90 (norm. 89,-) Lancôme Visionnairelta on myös viikon huippuetuna silmänympärysvoide ja ihon pintaa silottava geelivoide. Itselläni on kokemusta sarjan seerumista – ja se on yksi parhaista testaamistani, toimii loistavasti sekaiholla. Kovasti myös tuo geelivoide kiinnostelee.

 

esteelauderEstée Lauderin DayWear lienee monelle tuttu tuote? Daywear kosteuttaa kevyesti, tasoittaa ihon sävyä ja antaa kevyen päivettyneen hehkun. Ihana tuote – ja korvaa meikkivoiteen niinä päivinä kun kaipaat vai kevyttä ”tasoitusta” ihollesi. Estée Lauderin DayWearin voi  ostaa itselleen torstaina päivän huippuetuna hintaan 44,90 (norm. 69,50).

philoshophyViime maaliskuussa Suomen markkinoille tullutta Philosophy-ihonhoitosarjaa saa Sokokselta! Philosophyn tuotteilla on vahva lääketieteellinen tausta, sarja lähestyy kaikessa toiminnassa kauneutta kokonaisvaltaisesti. Philosophylla uskotaan, että ihonhoito on kauneuden kulmakivi ja paras todiste tästä on upeannäköinen iho. Viikon huipputarjouksena on Purity One Step -puhdistusnaamio 16,90 (norm. 21,50), kuoriva puhdistusaine 19,90 (norm. 26,50) ja When Hope Is Not Enough -seerumi 32,90 (norm. 42,90)

Ja olihan siellä paljon muutakin kiinnostavaa tarjolla, jos paikkakunnallasi ei ole Sokosta tai Emotionia, niin pystyt kuitenkin hyödyntämään Kutsu Kauneuteen -tapahtuman edut myös Sokoksen verkkokaupassa.

Nyt on myös käynnissä Kutsu Kauneuteen -kilpailu, jossa voit voittaa Lancôme-meikkitaiteilijan henkilökohtaisen kauneusopastuksen tuotteineen sekä ihania tuotepaketteja tapahtumassa mukana olevilta merkeiltä! Kilpailuun pääset osallistumaan tästä!

Ehkäpä törmätään Tampereen Sokoksella? 

-Maj