So Hooked -naulakko

Meillä on eteisessä ns. tuulikaappi, johon oli saatava vikkelästi naulakko ja kenkäteline. Ihastuin pari vuotta sitten ystäväni Hennan luona Nomess Copenhagenin So Hooked -naulakkoon ja päädyin ostamaan samanlaisen valkoisena meille. Hei Hemppa, tarvitsisinkin sisustusasioihin ehdottomasti pientä konsultaatiota teikäläiseltä.

Naulakon päälle on kätevä laittaa kaikki pikkutavarat ja koukkuihin tietysti heitetetään pikkuväen päällysvaatteet. Tiedän, että naulakko tulee näyttämään lapsiperheen arjessa ehkä vähemmän esteettiseltä, mutta on se aina parempi vaihtoehto, kuin että vaatteet ja reput lojuisivat lattialla.

Showroom Finlandin pelkistetty kenkäteline sopi mielestäni hyvin naulakon kaveriksi ja aikaisemmin makkarin yöpöydän virkaa toimittanut Componibili iskettiin ainakin nyt aluksi tuohon ovensuuhun. 

Suunnitelmissa on vielä laittaa naulakon yläpuolelle ”hattuhylly”, johon saisin muutaman korin asusteille – ne todella tulisivat tarpeeseen, etenkin talviaikaan.

Voipi se olla, että jossain vaiheessa tulee huutava tarve laittaa tähän tilaan jotain lipastoa tai muuten vaan halutaan vähän tehokkaampia säilytysratkaisuja, siinä tapauksessa naulakko kavereineen varmasti löytää paikkansa jostain muualta meidän kodista.

-Maj

Seuraavaan juttuun

Potkua pirtelöstä

Magicpoks juhli kuulkaas eilen 6-vuotissyntymäpäiväänsä, aikamoista vai mitä? Samana päivänä myös veljeni täytti vuosia. Aamulla kun velipoika ilmestyi paikalle, tempaisin hedelmät blenderiin ja surautin koko porukalle apinadrinkit. Energiaboosti tuli kyllä tarpeeseen, sillä sen verran väsynyttä sakkia täällä meillä häärii…


Testaa ja sujauta blenderiin
– Melkein kokoinainen ananas (pilkkomisvaiheessa vähän täytyy vähän maistella ja jakaa maistiaisia :D)
– 2 banaania
– 2 päärynää
– Loraus tuorepuristettua appelsiinimehua

Hedelmäjuoma maistui kaikille ja etenkin kertsien seasta löytyneen apinakoristeet herättivät ihastusta. Idan smoothieohjeen mukaan lisäisin vielä mintunlehtiä, mutta niitä meiltä ei ikävä kyllä löytynyt.

Meillä ei ole ollut käytössä uunia, eikä tiskikonetta ja eilen otettiin myös keittiön hana pois toiminnasta, joten eeerittäin helpolla safkalla ollaan menty. Blenderi on kyllä kieltämättä tosi kätsy kapistus :)

Nyt keittiö on jo tosi hyvällä mallilla, huomenna lisään mahdollisesti ainakin jotain kotikuvia tänne blogiinkin :)

-Maj

 

Seuraavaan juttuun

Valkoisen kodin aikakausi

Joku siellä kommenttiboksissa kyseli, että miksi me myimme vanhan kotimme/miksi halusimme muuttaa? Ensinnäkin, pahoittelut siitä, että kommentteihin vastaamiseni on ollut laiskaa. Olen koettanut keskittää kaiken energiani nyt tähän kotihässäkän setvimiseen, sillä Miika on lähdössä loppuviikon kestävälle työreissulle huomenna.

No, mutta nyt kuitenkin vastaan kysymykseen miksi?
– Suurin syy muuttoon oli, koska tarvitsimme tai miten vain halusimme enemmän tilaa ->
– Entiseen keittiöön mahtui vain neljän hengen pöytä ja vähän naftisti sekin
– Kahden makkarin sijasta nyt on kolme, mulla on oma työhuone – ja myöhemmin lapset saavat omat huoneet!
– Pikkuruinen kylppärimme alkoi ahdistaa
–  Asunto kolmannessa kerroksessa ilman hissiä ei kuitenkaan tässä elämäntilanteessa ollut meille se ihanteellisin ratkaisu
– Halusimme pihan, helppohoitoisen ja pienen sellaisen. Lapset odottavat jo kovasti pääsevänsä polskuttelemaan kahluualtaaseensa ja itse toivon siemailevani illalla lasillisen kesäjuomaa grillisafkojen valmistumista odotellessa.

Edellisessä kodissamme asuimme neljä vuotta. Remontoimme sen käytännössä itse lattiasta kattoon, lukuunottamatta kylppäriä. Naapureista tuli rakkaita. Nyt lähtiessämme meitä on myös yksi enemmän.

-Maj

Seuraavaan juttuun