Järjestä omat keksikutsut?

*yhteistyössä Fazer

Kerroinkin jo tuossa aikaisemmassa postauksessa, että me puuhailtiin lasten kanssa syyslomalla kaikenlaista kivaa. Tyttäreni ehti olemaan muutaman päivän kuumeessa ja kaikenlaista pientä siinä sattui, joten järjestin piristykseksi kotonamme keksikutsut ja kutsuin sinne huikeat tyypit, jotka todellakin olivat keksikutsunsa ansainneet – meidän lapset nimittäin.

Fazerin keksikutsuista oltiin täällä kovasti riemuissaan, kaikki antoivat kykynsä mukaan pisteitä eri keksilajikkeille, Viivi toimi pisteiden kirjurina.

String, DSW-chair, Fazer, keksikutsut keksikutsut2 Fazer, keksikutsut, Doris, Fazerina, Suffeli, JuliaMeillä oli maisteltavana muutamia erilaisia keksejä Fazerilta: Julia appelsiinileivos-keksejä, Suffeleita, Fazerinoja ja kahdenlaisia Doris-keksejä (omena-kaneli ja tryffeli). Onko siellä ketään Fazerina-faneja? Nyt tutusta mausta pääsee nauttimaan myös keksin muodossa.

 

keksikutsut4 Iittala, Marimekko, String Suffeli, Fazer, keksikutsutKeksilähetyksen mukana tuli hauskoja retrohenkisiä kortteja, joita voi vaikka käyttää kutsuakseen ystäviä käymään kahvilla tai vaikka sitten järjestääkseen oikeat keksikutsut.

Blogissa on lähiaikoina ollut juuri pari arvontaa, mutta tällä kertaa palkinto on herkkusuille mieluinen eli loihdi sinäkin omat keksikutsut – ja osallistu kilpailuun, jossa voit sähköisellä kortilla kutsua ystäviä omille keksikutsuillesi. Kaikki kutsun lähettäneet osallistuvat arvontaan, jonka palkintona on 150 euron arvosta Fazerin keksituotteita sekä kotimaisten valmistajien kahvia, teetä, mehua ja servetit kotiin toimitettuna eli matskut suurempiinkin kutsuihin!

 

keksikutsut7 keksikutsut8Tässä kutsuvieraani eli arvosteluraati! Eniten pisteitä saivat tällä kertaa muuten Suffelit, ne olivat tyttöjen suosikkeja, hyvänä kakkosena tuli Fazerinat ja omena-kaneli Dorikset.

 

keksikutsut9 keksikutsut10 keksikutsut12 keksikutsut13 keksikutsut14 keksikutsut15 keksikutsut18keksikutsut17Jaatko kuviasi Instagramissa? Nappaa kuva keksikutsuistasi ja postaa se Instagramiin tägillä #keksikutsut @fazersuomi. Kaikista Instagramiin postatuista kuvista valitaan viisi parasta, jotka palkitaan 20€ lahjakorteilla Fazer Cafés -ravintoloihin. Täältä kilpailusivun alareunasta pääset tsekkaamaan muiden keksikuvia tai vaikkapa hakemaan inspiraatiota omille kutsuille.

 

keksikutsut20Me päätettiin ilahduttaa loppuviikosta myös naapuruston porukkaa puistossa, joten keksikutsumme saivat jatkoa ulkosalla – pienet tyypit olivat aika innoissaan, tämä oli heille erittäin spesiaalia <3

Mukavia & maistuvia keksihetkiä – ja kutsuja kaikille,

-Maj

 

Seuraavaan juttuun

Perjantai fiiliksiä

home1 home2 home3 home4 home5Olin aamulla ihan skarppina pohtimassa, että mitäs tänään, kun kerrankin ei ole mitään ohjelmaa? Eilen itselläni oli aika pitkä päivä, kun lopettelin tietokoneella hommat joskus puolen yön jälkeen. Kyselin Samuelilta, että mitä hän haluaa tehdä, minne mentäis?

Poika oli syönyt aamupalansa, siirtyi olkkariin ja itse jäin hörppimään vielä kahviani. Tulin myöhemmin kurkkaamaan, että mikä meininki olohuoneessa on? Samppa oli omatoimisesti kääriytynyt vilttiin ja köllötteli sohvalla katsomassa Risto Räppääjää, jonka olin unohtanut päälle. Hän chillasi, otti iisiä sohvalla – ja itsekin ajattelin, että jaa, ehkä tämä kiireettömyys on ihan tervetullutta :) Pikkuautot on kuitenkin kokoajan tuossa käden ulottuvilla, ne ovat hänelle niin tärkeitä.

Täällä me jatketaan laiskistelua, ehkä suunnataan jonnekin syömään, että ei tarvi tehdä mitään – otetaan sitten kunnolla iisiä :) Kunpa vielä saatais jostain lounasseuraa. Ihanaa viikonloppua teille kaikille, antakaa hanskojen tipahtaa välillä käsistä – ja rentoutukaa <3

-Maj

Terkkuja Madaran esittelystä!

madara stockmann1 madara stockmann2 madara stockmann3Tulin vaan huhuilemaan pikamoikat ja kiittämään kaikkia, jotka kävivät Mádaran esittelyssä Stockmannilla tänään :) Tuli juteltua tosi paljon luonnonkosmetiikasta ihmisten kanssa, ja sain kuulla huikeita tarinoita siitä, miten positiivisia muutoksia luonnollisten ihonhoitotuotteiden käyttäminen on saanut aikaan. Mádara sai myös tosi paljon hyvää palautetta ja itsekin olen kyllä ollut fiiliksissä näistä tuotteista.

Kiitos kaikille arvontaan jo osallistuneille, ja teille jotka ette ole vielä ehtineet osallistumaan, niin vielä kerkeää, arvonta päättyy huomenna – kuuluttelen voittajia täällä blogissa ensi viikolla :)

Hei ja vinkiksi vielä kaikille luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille -> Mádara avasi keskiviikkona pop-up kaupan Helsingin City-Center kauppakeskukseen, rautatieasemaa vastapäätä. Kauppa on avoinna vuoden loppuun saakka! Saataisiinpa me jotain vastaavaa tänne Tampereellekin!

-Maj

 

Heihei, mitä kuuluu?

En olekaan hetkeen ehtinyt kertoilla kuulumisiamme täällä blogin puolella. Elämä on ollut suhteellisen kiireistä lomalta paluun jälkeen. Rebekka oli pari viikkoa poissa päikystä, ja puuhailtiin päivät kaikenlaista, mitä nyt lapset ikinä halusivatkaan, aika tavallisia juttuja.

 

Processed with VSCOcam with f2 presetTuntuu, että ensimmäinen viikko loman jälkeen vain hujahti, maanantai alkoi Samuelin lääkärikäynnillä, tiistaina kerhoiltiin ja vietettiin keksikestejä, oli hammaslääkäriä ja kampaajakäyntiä, keskiviikkona kävin Helsingissä Ellen järjestämässä gaalassa, saatiin mummo viikonlopuksi kylään ja vaikka mitä.. Mammatyylit ovat myös vieneet aika paljon aikaani, blogin ja siihen liittyvien hommien lisäksi.

 

kuulumisia2Lapset halusivat nähdä kavereita ja ulkoilla, perjantaina käytiin yhdessä ystävien kanssa lasten diskossa Ikeassa. Se oli kaikkien mielestä superkivaa, myös mummun vierailu oli tietysti lapsille aivan tosi tärkeää. Ikävin kokemukseni tältä viikolta oli kun eräs naisihminen kovaan ääneen päivitteli Samuelin olevan niin lihava, että häntä ei meinaa tunnistaa. Hän vielä kyseli, että kuinka se nyt ruoka on noin kovasti maistunut? Olin purskahtaa itkuun siinä paikassa, sillä en voi käsittää, miten kukaan voi sanoa tuollaista ääneen, oli sitten kyse aikuisesta tai lapsesta. Samuelin kasvojen turvotus johtuu lääkityksestä, menee sitten ohi aikanaan, eikä sillä mitään väliä ole, jäin vain lähinnä pohtimaan, että onko reilua arvostella toisen ihmisen ulkonäköä tuohon tapaan? Mielestäni se oli erittäin kurjasti ja epäkohteliaasti sanottu, poikani tuijotteli varpaisiin ja itselleni tuli kyllä todella paha mieli.

 

kuulumisia3 kuulumisia5Miika kameran takana ja meitsi vielä kaiken takana puhelin kädessä. Kuvattiin Didriksonsin vaatteita tänne blogiin ja mikä mielettömän kaunis ilta sattuikaan olemaan.

 

Processed with VSCOcam with f2 presetkuulumisia6Lauantaina kävimme äitini kanssa kaappeja läpi, teimme pienimuotoisia suursiivoja (hah) ja illaksi hän otti vielä lapset hoiviinsa. Miikan kanssa kävimme yhdessä ostoksilla ja illalla vielä suunnattiin vakkaripaikkaani Ineziin tapaksille. Se oli tosi outoa, en muista koska me oltaisiin kahdestaan oltu missään, ellei kyseessä ole ollut juhlat tms. Sunnuntaihinkin mahtui monenlaista pientä, asuntonäyttöä, työhommia ja illallista ystävän kanssa. Loppujenlopuksi viime viikko ei ollut kyllä yhtään hassumpi :)

 

Processed with VSCOcam with f2 presetTämä viikkokin on jo puolessa välissä! Huomenna olenkin siellä Stockmannilla Madaran tiimoilta klo.17 asti, toivottavasti pääsette moikkaamaan? Illaksi kiirehdin vielä yrittäjäkurssille, opiskeltavaa riittää, sillä olen ollut yrittäjä vasta kohta neljä kuukautta. 

Mitä teille kuuluu, millaisia juttuja viikkoihinne on mahtunut? Vietittekö syyslomaa?

-Maj

Mallorca, Alcudia Pins

Me olimme Mallorcalla perinteisellä pakettimatkalla Finnmatkojen kautta, ystäväni Emmi bongasi loman edullisesti ja päätettin lähteä reissuun yhdessä. Hotellimme Alcudia Pins kuuluu Finnmatkojen Blue Village -hotelleihin, joista kaikista löytyy monipuoliset allasalueet, monenlaisia aktiviteetteja ja muutenkin kaikki mahdolliset palvelut. Me otettiin vielä puolihoito, joten yöpymisen lisäksi vierailuumme sisältyi myös aamupala & illallinen.

Olimme siis saaren pohjoispuolen suurimmassa kaupungissa Alcùdiassa. Sieltä löytyy lapsiystävällisiä pitkiä matalapohjaisia rantoja, Port de Alcudian satama sekä viehättävä vanha kaupunki ja tietysti liuta hotelleja allasalueineen.

 

hotsku1 hotsku2Alcudia Pins -hotellimme sijaitsee Playa de Muro nimisellä rannalla noin 10 minuutin bussimatkan päässä Alcudian kaupungista. Hotellin suurella pääaltaalla on vesiliukumäki, jacuzzi ja suuri terassi merelle päin, niiden läheisyydestä löytyy myös polskutteluallas liukuineen pienemmille. Hotellialueen rauhallisemmalta puolelta löytyy vielä allas vauvoille ja yksi allas uimareille. Hotellin allasalueelta on suora pääsy rantaan, mikä on ainakin lapsiperheen kannalta hyvä juttu. Tavarat voi jättää allasalueelle omille aurinkotuoleille ja ottaa rantsuun mukaan vain välttämättömimmät, eli hiekkalapiot, uimarenkaat ja kellukkeet. Ja toisaalta, jos jotain on unohtunut huoneeseen, ei tarvitse pitkältä lähteä hakemaan.

 

 

hotsku5Yksi tyttöjen suosikeista oli Bamse-klubi, joka järjestettiin useana päivänä viikon aikana. Kerho kesti aina kaksi tuntia kerrallaan, kello 10-12. Lapset eivät ennen olleet osallistuneet vastaaviin mutta viihtyivät tosi hyvin. Kerhossa touhuttiin kaikenlaista mukavaa, aarteenetsintää, piirtämistä jne. kaikkea mistä lapset tykkäävät.

 

 

hotsku4hotsku7 hotsku8Huoneemme parvekkeella oli Sampasta mukava leikkiä autoilla koska aurinko oli lämmittänyt laatat sopivasti. Autoista tulikin mieleen, että bussilla matkustaminen Alcudiassa oli edullista, noin 2 eurolla pääsi hotelliltamme keskustaan. Linja-autoja kulki usean kerran tunnissa, eikä ne koskaan olleet liian täynnä. Helppoa, edullista ja hauskaa, lapsille sekin oli kokemus.

 

 

hotsku3hotsku10hotsku9Hotellilla ruokapuoli hoitui ison buffetin ja mukavan rantaravintolan sekä muutaman pienemmän ruokapaikan avulla. Mielestämme ruuat olivat melko maukkaita buffetruuaksi, verrattuna muutamaan aikaisempaan matkaamme. 

Puolihoito osoittautui hyväksi ratkaisuksi meille. Tuhdin aamupalan syötyä jaksaa pitkälle iltapäivään, jolloin yleensä haukkasimme pienen välipalan, jolla taas pärjäsi helposti illalliseen saakka. Siispä tarvetta hotellialueelta poistumiseen ei välttämättä olisi edes ollut, se voidaa sitten laskea plussaksi tai miinukseksi :D

hotsku11Hotellialue oli siisti ja hyväkuntoinen. Hotelliin kuului 6-7 isoa rakennusta joiden keskellä oli allasalueet ja erilaisia ruokapaikkoja. Hotskun ulkopuolella oli perinteinen rantakatu putiikkeineen. Tarjolla oli perus lomakrääsää uimaleluista aurinkohattuihin, pakko oli muutama uimalelu raahata kotiinvietäväksikin!

 

hotsku12 hotsku13 hotsku14Meidän bamseklubilaiset pääsivät osallistumaan myös iltaohjelmaan, jossa he esittivät oman shownsa isolle yleisölle. Jännitys oli kova ennen esitystä vaikkei sitä myönnettykään. Kaiken kaikkiaan Bamse-klubia ja vastaavia voi suositella perheille joissa on 4-10 -vuotiaita lapsia, lapsilla on kivaa puuhaa ja aikuiset saavat samalla pienen hengähdystauon .

 

hotsku15 hotsku16Rantaravintolasta oli hyvät näkymät merelle.

 

hotsku17Illalla otettiin rennosti. Illallisen jälkeen usein jäimme katsomaan vielä ohjelmaa, lapsia esitykset kiinnostivat.

 

hotsku18 hotsku19 hotsku20 hotsku21 hotsku22 hotsku23 hotsku24Matkamme meni suurimmaksi osaksi lasten ehdoilla, rentoutuen sekä meressä ja altaalla uiden. Viikko on melko lyhyt aika, meidän remmillä siinä ei ehtinyt saarta juurikaan tutkia, mitä nyt kerran köröteltiin vuokra-autolla Palmaan ja muutaman kerran sinne vieressä olevaan Alcudian keskustaan bussilla. Mallorcalta löytyy paljon mielenkiintoisia kohteita, pikkukyliä, rantoja ym. mutta ehkä palaamme niihin vielä myöhemmin?

-Maj