Feels like holiday

Mitä tehokkaammin yritän ohjata ajatuksia pois bloggaamisesta, sen enemmän näen ympärilläni kaikkea mitä haluan kuvata ja kertoa. Illalla saatan näpytellä puhelimen muistioon idiksiä tai täydentää loman bucket listiä, hups. Itseasiassa Miikalla on vasta tänään alkanut virallisesti kesäloma, mutta olin itse jo koko viime viikon jotenkin niiiin lomalainen. Olemme saaneet myös äitini tänne Tampereelle, joten meillä on yksi erittäin tehokas käsipari apuna. Lauantaina hän otti kaupunkiasunnolleen omien lapsieni lisäksi ystäväni 2- ja 4-vuotiaat lapset yökylään, melkoinen tehopakkaus tuo mun mammani kyllä on!

Biksut päällä (tai alla!?!) ja ”heinähattu” päässä olen viilettänyt menemään, vähän rähjäisenä, mutta sitäkin onnellisempana.

Tällä hetkellä tuolla alakerrassa paistellaan vohveleita, äitini lisäksi velipoikani Petteri on kurvannut kyläilemään, vohveleiden perässä tietty :P Huomenna taitaa ollakin pitkästä aikaa sadepäivä, joten täytyy mennä vielä tyhjentämään lasten uima-allas tuolta pihalta, toivottavasti teilläkin on lomafiilis ja kaikki hyvin? Palailen muiden nukkuessa vielä vastailemaan kommentteihin :*

-Maj

Seuraavaan juttuun

Kekkerit & kesämekkonen

Helou, täällä toivutaan eilisistä ”garden partyista” eli ystävillemme järjestämistä pienistä kekkereistä. Grillailtiin, chillailtiin sekä nautittiin vähän viiniä leppoisissa tunnelmissa – ja myöhemmin jatkettiin vielä iltaa kaupungissa.

Spekuloin kuvan mekon ostamista aika pitkään, että onkohan se vähän liikaa, mutta äääh, nyt on kesä – joten tuuletusaukotkin ovat ihan ok! Toisinaan poden pientä kriisiä tyyliin ”en voi pukea tätä koska tää näyttää just siltä, että yritän olla parikymppinen” tai joissain tietyn tyyppisissä asuissa esim. jakuissa tulee taas toooodella tätimäinen fiilis. Enää pari viikkoa mun synttäreihin, tiesittekö, että täytän tasan kolmekymmentä? Ei sen enempää tai vähempää, ja nyt tietty kaikilla alkaa soimaan päässä ”oooon kolmekymppinen….” :D

Idan kanssa tuumattiin hetki, että jaksetaanko mennä kuvaamaan asut. Ryhdistäydyttiin kuitenkin, eikä näiden kuvien ottamiseen mennyt kuin ehkä viisi minuuttia.

Mekko – Bik Bok
Korut – H&M
Kengät – Zara

kesäillat, paljaat varpaat, ystävät, kylmä valkkari, nauru – ja hyvä musiikki.
Tätä olen odottanut koko talven. Aika ihanaa.

-Maj

 

Seuraavaan juttuun

maxi- ja minihameen välistä: midihame

Kukkakuosisen kellohameeni helmat ulottuu polvien alle, aina pohkeeseen saakka. On totta, että tämä mitta ei ehkä ole itselleni se imartelevin, etenkin kun minulla on pitkä selkä, mutta toisaalta korot antavat kivasti säärelle pituutta, eikä se ehkä olekaan niin paha? Tämä hame ei ole mikään uusi, mutta se on jäänyt todella vähälle käytölle – ehkä juuri tuon mittansa takia. Kuosista tykkään, paljaiden säärten kanssa erityisesti, tosin sopisi se varmasti ohuiden mustien sukkisten kanssakin, mitä sanotte?

Toppi – Bik Bok
Hame – Paper Dolls
Kengät – Zara
Korvikset – Vanhat, ostopaikka unohtunut

No niin, mitäs te hyvät leidit sanotte, midihameesta? Uhka vai mahdollisuus?

-Maj

Seuraavaan juttuun