Turtleneck & fake fur

Sain inspiraation tähän asuun tyttäreltäni, jätin vain sen suloisen leopardimyssyn laittamatta… Pari vuotta sitten joululahjaksi saamani tekoturkistakki onkin yllättävän vaikea yhdistellä, lookista tulee niin helposti omaan makuuni turhan överi. En osaisi yhdistää turkista arkikäytössä hameeseen, enkä ainakaan kiharoihin, fiilis olisi liian pyntätty. Hetken tuumailtuani päädyin parittamaan pörrötakkini turvallisesti farkkuihin, poolopaitaan ja rentoon nutturaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki – Cubus
Paita – Lindex
Housut – Tiger Of Sweden *saatu Inchistä
Laukku – DKNY
Kengät – Selected Femme
Korvikset – Diamonfire

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAToistaiseksi en saanut tähän asuun mitenkään lisättyä yhtään koruja, parempi pitää nämä turkishommat tosi simppelinä. Lupasin petrata korujen kanssa – ja niin teenkin. Tuumailin pukevani tämän pörrötakin seuraavan kerran serkkuni häihin, mustan mekon kaveriksi. Mitäs te tykkäätte tästä asusta tai takista? 

-Maj

 

 

Seuraavaan juttuun

Peili-ilmeet

peili OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA peili3 peili4 peili6Kiitos mm. Idalle ja Miikalle kun otatte aina minusta näitä upeita behind the scenes-henkisiä asukuvia :D

Kerroinhan teille Laukun sisältö -postauksessa kantavani aina käsipeiliä mukanani, eikä kyse ole yhtään pienemmästä peilistä, kuin tämä kuvissa näkyvä. Koitan peilin avulla karsia epäonnistuneita asukuvia varmistamalla, että tyyliin hiukset eivät ole aivan hullusti tai hampaanväleissäni ei ole salaatinlehden palasia – ja sitä tehdessäni näytän superidiootilta, mutta entä sitten? Peili on muutenkin niin hyödykäs, jos vaikka roska menee silmään tai muuta kamalaa.

Ja kaikki te rakkaat ystäväni, jotka alituiseen ensinnäkin kuittailette tästä pikku peilistä, mutta kuitenkin aina lainaatte sitä niin tiedoksi vaan, että alan ikuistamaan teidätkin! Ens syksynä voitte bongata itsenne täältä blogista – aloitan Idasta  xD

-Maj

Hello Hektar!

 

Eilisessä postauksessa olikin jo puhetta, että sinne Ikeaan oli päästävä yhden valaisimen takia. Lastenhuoneen nykyinen jalkalamppu on vähän vaisu, kutsun sitä kauniisti vanhaksi rotiskoksi, vaikka ei siinä mitään viikaa sinänsä ole. Varjostin on Pentikiltä – ja sillä argumentillä yritin löytää sille kotia perheen sisäisen whatsApp-ryhmän avulla, vielä ei ole tullut vastauksia. Ostimme kuitenkin jo vanhan valaisimen tilalle Ikeasta hiukan rouheamman kaverin, Hektarin.

ikea hektarTässä on siis Hektar, hän ei ole vielä ihan täysin asettunut kodiksi. Matkustusmoodista purkautuminen tapahtuu toivottavasti jo kuitenkin tänä iltana, Miikan toimesta ;)

 

ikea lastenhuonelastenhuoneensisustusÄlkää kysykö miksi tuosta varjostimisesta roikkuu vauvanlelu, siihen ei ole mitään syytä. Apina vaan on roikkunut siinä säiytyksessä pari vuotta. En ole muuten täysin päättänyt, että sytynkö enemmän pastellisävyille vai kirkkaille perusväreille lastenhuoneen sisustuksessa, joten molempia löytyy.

 

lastenhuoneen valaisinLastenhuoneen päävalaisimen virkaa hoitelee edelleen tämä Muuton lamppu, jonka sain Katoko-shopista.

 

  lastenhuone sisustustyynytLisäksi lipaston päältä löytyy vihreä kirjainvalaisin, josta Rebekka on hitusen katkera (Samuelin kirjain) ja tonttutalo, jonka sisään on survottu jouluvalot. Aika ihanat muuten nuo uudet tyynyt vieläkin.

 

lelusäilytys hylly lastenhuoneHyllyköstä löytyy furbyä, merirosvolaivaa ja vaikka mitä… En ymmärrä miksi meidän lapset eivät vaan voisi lukea kirjaa ja leikkiä kauniilla puuleluilla. Mieluiten keskenään, kauniisti vuorotellen… :DDDDDDDDD Miten noin niinku teillä muilla, joilla on hippasen alle 2 vuotta lapsilla ikäeroa? 

Sain juuri viestiä, että Hektarille vapautuu piakoin paikka, sillä veljeni Peppe aikoi kotiuttaa vanhan rotiskon, mahtavaa!

-Maj