Töissä taas

Huh. Ensimmäinen lomanjälkeinen työpäivä on enemmän takana kuin edessä ja alan muistaa, mitä täällä taas pitikään tehdä. Kuukauden loma oli juuri niin rentouttava kuin pitikin. Vietin sen kotona ja lähimatkoilla Porissa ja Pohjanmaalla.

Pohjanmaalla ihastuin Kaskisiin, Kristiinankaupunkiin ja pehmisautoihin maanteiden varsilla, siis niillä levähdyspaikoilla. Muualla en ole moisia nähnyt, oletteko te?

Kristiinankaupungista on muuten juttu syyskuun Oliviassa, joka ilmestyy 22. elokuuta. Toimittajamme Anna kävi kaupungissa, jonka kalkyloimme keväällä olevan paras naisille.

Syyskuun lehti on käytännössä valmis: syksyn suuri muotinumero menee painoon huomenna. Siitä näyttää tulevan tosi ihana. Näin loman jälkeen on ihanaa päästä näkemään lehti melkein tavallisen lukijan silmin. Yleensä tässä vaiheessa olen jo lukenut jokaisen jutun ainakin pari kertaa. Tältä uusi lehti näyttää tietokoneeni ruudulla:

Kesäloman ihania löytöjä ovat Pohjanmaan lisäksi Huvilan omenasiideri (onneksi sitä ei saa lähikaupasta), uusi mummopyöräni (selkäleikkauksen jälkeen se on ainoa oikea malli) ja Girls-tv-sarja (katsoin Canal+:lta ihan laillisesti, kiitos kysymästä).

No niin, nyt töihin taas. Ysin pääkirjoitus vaatii ns. vähän hiontaa.