Uusin Olivia-lehti

Olivia 

Oletko joskus ajatellut, että voi kun maailmassa olisi lehti, joka naurattaisi ja itkettäisi ja pistäisi ajattelemaan ja saisi aikaan sellaisen tunteen, että aijaa! Vinkki vitonen: lue uudistunut Olivia! Etkö usko? Muutama esimerkki:

  1. Pokkaa, perkele! Nyt loppuu kitinä pokkamiehistä, jotka vievät työt ja ylennykset itseään pätevämmiltä naisilta. On aika ryhtyä pokkanaiseksi. Lue juttu, niin tiedät, miten.
  2. Hanna Gullichsen. Oletko joskus miettinyt, miten avokadopastanainen muutti itsensä kankaanpääläistytöstä käveleväksi henkilöbrändiksi? Enää ei tarvitse miettiä, lue uusin Olivia!
  3. Kauneusgurun finnit. Ajatteletko joskus, että helppohan se on lehdissä keikistellä, kun on täydellinen tukka/iho/geenit/hampaat? Lue huhtikuun Olivia, niin vähän helpottaa. On niitä finnejä kauneusammattilaisillakin. Ja nyt ne kertovat, miten pääsivät ongelmistaan eroon.
  4. Miehen itsemurha. Mitä, jos halaisit ihan tavallisena aamuna ihan tavallista miestäsi ja parin tunnin päästä poliisit tulisivat kertomaan, että mies on tehnyt itsemurhan? Niin kävi Riitalle.
  5. Säilöttyjä unelmia. Tuntuuko joskus, että vuorokauden tunnit eivät riitä? Että haluaisit tehdä ja kokeilla vaikka mitä, mutta et ehdi, kun on työ/lapset/marraskuu/elämä. Älä huoli, ehtii sitä myöhemminkin. Usko vaikka Ensiota, joka haaveili vuosikymmeniä pukeutumisesta naisten vaatteisiin, mutta uskalsi pukea korot vasta eläkkeellä.

Nämä noin niin kuin esimerkkeinä. Lisäksi muun muassa Mikko von Hertzenin aamut, lapsuus hirviöäidin kanssa, luomutilallisen filosofiaa ja mokaileva Mira Luoti.