Lehti

Rennon-tyylikkyyden-avaus

Olivia-lehti 9/14 kaupoissa 20.8.

Syyskuun Olivia on syksyn suuri muotinumero. Mikä on syksyn laukkuhitti? Miten näyttää elegantilta sadekelillä ja mitä pukea mustan toimistojakun tilalle töihin? Katso kokoamastamme rennon tyylikkyyden käsikirjasta.  Lisäksi esittelemme kymmenen tämän hetken hauskinta meikkityyliä. Valitse omasi ja päivitä naamasi.

Voiko to do -lista muuttaa elämän? Niin kävi kenkäsuunnittelija Minna Parikalle, joka tunsi työnsä viime syksynä merkityksettömäksi.

Kirjailija Laura Honkasalo rentoutuu lukemalla häntä ärsyttäviä muotiblogeja. Nyt hän alkoi epäillä, ettei harrastus ole aivan terveellinen. Suhteessa-osiossa tarinansa kertoo myös Tiina, 39, joka antoi vauvansa adoptoitavaksi, eikä kadu.

Lisäksi kiitämme nörttejä, jotka ovat tulevia muodin suunnannäyttäjiä, ja opettelemme tekemään jumalaista, arkea ylevöittävää leipää. Syömme sitä sitten tukevan maalaissalaatin kanssa. Ai että!

Olivia-lehti on lehti naisille, joilla on aikaa vain olennaiseen! Joka kuukausi muhkea paketti muotia, lifestylea, ruokaa ja kiinnostavia tarinoita.
Tilaa Olivia >>